• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

rosario > 17-01-2011, 9:34

oja ojaa..

wspominam sobie poprzednie wakacje i tak mnie ta anglia kusi, że nie mogę no xd

szczególnie londyn ... ^^

tym bardziej, że w poprzednie wakacje powiedziałam sobie, że wracam tu za rok...

i chyba jednak zmienię zdanie i będę szukać rodziny w londynie ; o

Joana > 17-01-2011, 12:38

Dziewczyny powiem wam,że strasznie ciężko jest znaleźć rodzinke z Barcelony. Sama szukalam na właśna reke i przez agencjie ,jest strasznie malo rodzin

rosario > 17-01-2011, 16:09

wiem właśnieeeee.. a szkoda..

chyba dlatego zznow do londynu pojadę.. bo wolę londyn, uczyć się angielskiego, spotykać się z ludźmi, niż wylądować na hiszpańskiej prowincji, sama i nudząc się .. eh , ale będę miała dylemat w marcu ;o

Joana > 22-01-2011, 12:50

Dlaczego na hiszpanskiej prowincji? Zawsze jakas au-pair sie znajdzie nawet na prowincji Szukaj rodzin z wiekszych miast

rosario > 22-01-2011, 13:44

skoro na prowincji w uk nie znalazłam żadnej innej au pair, to co dopiero w hiszpanii ;p

zresztą już mam bardzo niemiłe doświadczenia z wyjeżdżaniem na prowincję, bo jest się zdanym tylko na siebie w razie problemów i raczej nowej rodzinki sie nie znajdzie ;x

jadlasiebie > 27-01-2011, 21:23

ja pewnie w tym roku znowu zawitam w UK (londyn-uparłam się) i dzieki temu odwiedze dawno niewidzianych znajomych

a dziewczyny co do Hiszpanii- bylam tam na wakacje w 2007... pamietajcie, ze tam troche inaczej wyglada plan dnia i to, ze jest bardzo goraco oznacza, ze Wy w tym upale bedziecie pracowały, a nie odpoczywaly na plazy ( czy nad basenem). A pilnowanie dzieciaków nad masakrycznie zatloczona plaza, oznacza, ze inni sobie plywaja, a wy wejsc nie mozecie do wody- bo dzieciakow z oczu stracic nie mozecie. przynajmniej ja to tak wspominam.

Yoanna > 28-01-2011, 2:24

czekamy na ciebie

acha17 > 28-01-2011, 12:43

ja też wybieram się do UK, może nawet do Londynu mam nadzieję że uda nam się spotkać

jadlasiebie > 28-01-2011, 14:51

Yoanna- i w tym roku doczekacie ;D

Yoanna > 28-01-2011, 16:03

no mam nadzieje, bo wtedy tak raz dwa pojechalas..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia