• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

Yoanna > 10-01-2010, 20:39

o masz ci. a ja uwielbiam fasolke z tostem. pycha

89dzoana89 > 10-01-2010, 21:03

Wez tak nawet nie pisz!! Ani nie mow takich rzeczy przy mnie :!: :!: :!:

Ja fasolke z tostami albo jadlam albo robilam dzien w dzien przez okragly miesiac i teraz nawet myslac o tym robi mi sie niedobrze :mad:

Nooo...to do zobaczenia w UK dziewczyny

karolinka > 10-01-2010, 21:07

zazdroszcze, ze juz tam lecisz.. ja tez juz chce

karolinka > 11-01-2010, 23:03

ja mam pytanie.. jak bedziecie mialy jakas rodzine, ktora potrzebuje w londynie operki dajcie mi znac.. bo ja mam problem.. zablokowali mi aupair world..;/ bo podalam w 'liscie' ze mam konto na facebooku i mi zablkowali konto haha ;/ i potem pojawila sie info ze musze wykupic membership zeby mi go aktywowali..;/

julita883 > 12-01-2010, 14:01

Ohh Karolnika ja byłam w podobnej sytuacjii i też zablokowali mi au pair world ale wiesz co zorbiłam?? Obciełam 2 litery w nazwisku i założyłam nowego maila zdjęcia i cały list zosatwiłam. Teraz au pai world działa bez problemu i nic nie musze wykupywać

karolinka > 12-01-2010, 17:05

wogole teraz jest zupelnie inaczej... chcialam zalozyc nowe konto.. to mi napisalo sie, ze team musi zaakceptowac moje konto i dostane potwierdzenie na maila.. i przyszla mi odp ze mam juz konto..;D i kazdy moze miec tylko 1.. a zmienilam nazwisko, zalozylam nowego maila i nic..;/

julita883 > 12-01-2010, 17:09

hmm a to dziwne :? No ja kilka dni temu tak zrobiłam i wszystko w porządku działa a przedtem też nic nie chodziło i nawet do tego ich całego biura pisałam ale bez skutku. Karolinka a może spróbuj na innym kompie to założyć może tu chodzi jeszcze o to całe IP komputera.

karolinka > 12-01-2010, 17:17

hmmm zaraz zobacze ale wogole pojawila mi sie tez informacja, ze jest kilka osob ktore maja fikcyjne konta.. i bylo napisane na strobnie, imie i nazwsko i kraj!!

sunkiss > 12-01-2010, 17:29

przepraszam bardzo, ale czy odbylo sie to spotkanie w weekend? to co mialo byc na wosp czy cos tam? bo ja troche przespalam ten weekend, pijama day itd i w sumie to nie wiem co sie dzieje teraz czy sie wkoncu spotkalyscie czy nie

Yoanna > 12-01-2010, 21:19

uwaga uwaga

ja i grizzly sie widzimy w niedziele na greenwich, idziemy do pubu przy stacji cutty sark

wiem ze pewnie macie daleko ale ja tez mam :lol:

kto sie pisze?

aha, tak kolo godz 18
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia