-
-
Re: au pairki w Londynie poszukiwane
Yoanna > 10-01-2010, 20:39
o masz ci. a ja uwielbiam fasolke z tostem. pycha -
89dzoana89 > 10-01-2010, 21:03
Wez tak nawet nie pisz!! Ani nie mow takich rzeczy przy mnie :!: :!: :!:
Ja fasolke z tostami albo jadlam albo robilam dzien w dzien przez okragly miesiac i teraz nawet myslac o tym robi mi sie niedobrze :mad:
Nooo...to do zobaczenia w UK dziewczyny -
karolinka > 10-01-2010, 21:07
zazdroszcze, ze juz tam lecisz..ja tez juz chce -
karolinka > 11-01-2010, 23:03
ja mam pytanie.. jak bedziecie mialy jakas rodzine, ktora potrzebuje w londynie operki dajcie mi znac..bo ja mam problem.. zablokowali mi aupair world..;/ bo podalam w 'liscie' ze mam konto na facebooku i mi zablkowali konto haha ;/ i potem pojawila sie info ze musze wykupic membership zeby mi go aktywowali..;/ -
julita883 > 12-01-2010, 14:01
Ohh Karolnika ja byłam w podobnej sytuacjii i też zablokowali mi au pair world ale wiesz co zorbiłam?? Obciełam 2 litery w nazwisku i założyłam nowego maila zdjęcia i cały list zosatwiłam. Teraz au pai world działa bez problemu i nic nie musze wykupywać -
karolinka > 12-01-2010, 17:05
wogole teraz jest zupelnie inaczej... chcialam zalozyc nowe konto.. to mi napisalo sie, ze team musi zaakceptowac moje konto i dostane potwierdzenie na maila.. i przyszla mi odp ze mam juz konto..;D i kazdy moze miec tylko 1.. a zmienilam nazwisko, zalozylam nowego mailai nic..;/ -
julita883 > 12-01-2010, 17:09
hmm a to dziwne :? No ja kilka dni temu tak zrobiłam i wszystko w porządku działa a przedtem też nic nie chodziło i nawet do tego ich całego biura pisałam ale bez skutku. Karolinka a może spróbuj na innym kompie to założyć może tu chodzi jeszcze o to całe IP komputera. -
karolinka > 12-01-2010, 17:17
hmmm zaraz zobaczeale wogole pojawila mi sie tez informacja, ze jest kilka osob ktore maja fikcyjne konta.. i bylo napisane na strobnie, imie i nazwsko i kraj!! -
sunkiss > 12-01-2010, 17:29
przepraszam bardzo, ale czy odbylo sie to spotkanie w weekend? to co mialo byc na wosp czy cos tam? bo ja troche przespalam ten weekend, pijama day itd i w sumie to nie wiem co sie dzieje terazczy sie wkoncu spotkalyscie czy nie -
Yoanna > 12-01-2010, 21:19
uwaga uwaga
ja i grizzly sie widzimy w niedziele na greenwich, idziemy do pubu przy stacji cutty sark
wiem ze pewnie macie daleko ale ja tez mam :lol:
kto sie pisze?
aha, tak kolo godz 18