• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Florida dream ??

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Florida dream ??

• Florida dream ??
  • Re: Florida dream ??

aaleeksaandraa > 23-08-2009, 20:42

I następna dziewczyna szczęśliwie wyjeżdża

Tylko pisz do nas możliwie najczęściej i najbardziej szczegółowo! Wiesz jakie my spragnione informacji jesteśmy

arven86 > 24-08-2009, 0:17

trzymamy kciuki! i czekamy na nowe wiesci bedzie super!

edytakrotoszyn > 24-08-2009, 19:25

wiecie co naprawde czytalam forum i nie wiem co kupic mojemu 2,5 letniemu chlopcu. nie wiem nawet do jakiej ceny. to jedynak rodzice bogaci wiec nie chce sie wyglupiac z drogim prezentem a on rzuci w kat bo bedzie mial lepsze zabawki. dzisiaj widzialam fajny samolot z ludzikami i autami, grajacy, naprawde fajny ale 120zl. na upartego kupilabym ale jak mowie nie chce zeby rzucil w kat a ja mnostwo kasy wydam auta byle jakie i nie mam pojecia. wiem ze byl watek ale nie mam pojecia wiec prosze doradzcie. dziewczynce latwo kupic ale chlopcu ciezko. te plastikowe auta wydaja mi sie ze jest za duzy na nie a te metalowe za maly. juz sama nie wiem

kamildzianka > 24-08-2009, 19:27

Nie kupuj czegos z malymi elementami, bo sami rodzice zabronia mu sie tym bawic, np. ludziki z tego samochodzika. Oni maja bzika na punkcie bezpiecznych zabawek.

Moze mala pilke nozna? U nich sie gra w baseball i football, to ty mu cos do soccer kup.

edytakrotoszyn > 24-08-2009, 23:45

http://allegro.pl/item718537180_wesoly_ ... kazja.html

ja o czyms takim myslalam mniej wiecej.ze nie takie male ludziki.

edytakrotoszyn > 24-08-2009, 23:58

http://allegro.pl/item704648481_bk_krow ... price.html

albo takie kregle fajne sa ale z przesylka to tez ze 100 wyjdzie;/ chyba ze poki jestem we wroclawiu to gdzies takie znajde...bo w smyku ich nie widzialam a mieli zabawki z fisher price.

podoba wam sie?

ell > 25-08-2009, 12:53

Fajne te krówkowe kręgle . Ale może kup mu po prostu jakąś maskotkę albo kiedyś widziałam takie śmieszne, puchate, grające książeczki? Naprawdę nie ma sensu kupować mu czegoś drogiego, bo Amerykanie są inni niż my i często ich prezenty są symboliczne, serio. A Twoja host rodzina naprawdę doceni jakiegoś słodkiego misiaczka, bo wiesz, liczy się pamięć i intencje :wink: . A krówkowe to lepiej podaruj cukierki :lol:

edytakrotoszyn > 25-08-2009, 14:13

no wlasnie dzisiaj kupilam te krowkowe kregle....wydalam w sklepie 99zl no ale coz. przynajmniej jeden problem z glowy. i przyznam ze slodkie sa

aaleeksaandraa > 25-08-2009, 15:16

Boziu! Ja nie zamierzam dziecku do którego pojadę kupowac zabawki za 100

Uważam, że słodycze i coś małego wystarczy. Ale wiesz to pewnie dlatego, że przez 10 lat patrzyłam co mój brat robi z zabawkami. obojętnie czy kosztuje 20 czy 200 zł - zapomni o niej w 5 dni (jak dobrze) po otrzymaniu.

Mam nadzieję, że Twój słodziak będzie miał te krówkowe kręgle za najwspanialszą ze swoich zabawek przez co najmniej rok

edytakrotoszyn > 26-08-2009, 13:33

dobra mam jedno dziecko wiec sie wykosztowlam za to hostki dostana kubki ze zdjeciami i czekoladki ;p

OMG!!! jeszce 4 dni!! ratunku jade do USA =D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia