• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dublin i okolice

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• Spotkania

• Dublin i okolice

• Dublin i okolice
  • Re: Dublin i okolice

Dominika93 > 19-07-2012, 12:48

[quote name="Jo@nn@"]Mieszkam w Baldoyle, Dublin 13.

To Ty mieszkasz przy samym morzu tak?? to mieszkamy od siebie 30 min drogi,bo ja mieszkam w Ballycullen.

Dominika93 > 19-07-2012, 12:52

Hej Kasia

A jaka to jest dokładna dzielnica w,której będziesz mieszkała?

sergi > 17-08-2012, 11:46

Dublin jest specyficzny, ma coś w sobie, takiego hmmm magicznego. Irlandia jest piękna ale ta na południu

karoriago > 20-08-2013, 13:08

Halo dziewczyny,

Czy któraś z Was jest właśnie w Dublinie, ma nudę i chciałaby się spotkać na kawkę jakaś czy wspólny clubbing czy coś?

Z jakiegoś powodu temat spotkań w Dublinie umarł w zeszłym roku, znaczy mało nas tu siedzi?

Cattishvirago > 27-08-2013, 16:18

hej dziewczyny:-) jestem operka w portmarnock co. dublin i chetnie umowie sie na jakies wspolne zwiedzanie,albo picie piwa:-) jestem tu od niedawna,wiec pewnie jak dla wiekszosci aupairek poczatki sa trudne i samotne:-)

bejzi > 24-01-2014, 12:36

hej, 

podbijam temat

są jakieś operki w okolicy Swords? ja jestem w małym miasteczku Rush. gdyby ktoś, coś - piszcie  

agata. > 06-03-2014, 14:01

Oj temacik umarł chyba...
    Ale profilaktycznie (jako była Operka) zamelduję swoją chęć do łazingu po Dublinie
    (Jestem z D2)

smerfetka > 28-08-2014, 23:19

Cześć dziewczyny, widzę, że pustki tutaj ale może ktoś się jednak znajdzie 8 września przylatuję do Dublina (drugie podejście w Irlandii), będę mieszkać w Templeogue chętnie spotkam się na jakąś kawę/piwo/inny trunek i wspólne zwiedzanie (ewentualnie pokazanie) miasta
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia