-
-
Re: Pre departure orientation project
aivie > 24-04-2012, 22:30
Au pair care. Ja mialam szkolenie w okolicach halloween i byl konkurs w grupach na najlepsze przebranie (mozna bylo uzyc tylko rzeczy ktore mialysmy w swoim bagazu) i moja grupa zajela drugie miejsce i pojechalismy do NYC za darmo, dostalismy 5$ gift card do starbucksa (na jedna kawe starczylo ale zawsze cosi jakies notesy/dlugopisy. Byly tez zadawane pytania w trakcie szkolenia i kto odpowiedzial zdobywal punkt dla swojej grupy i ta grupa tez pojechala do NYC wiec warto sie bylo do takich rzeczy przykladac -
Efka87 > 24-04-2012, 22:36
kalciaa, mnie też to zaczęło zastanawiaćo, proszę - jednak warto się postarać! -
Cukrova > 25-04-2012, 0:52
Zdradze wam, że pomimo tego, iz lece dopiero w lipcu, dziś juz zaczęlam go robić -
mamecia > 25-04-2012, 19:27
Zazdroszczę Ci, że się teraz za to zabrałaś. Też o tym myślałam żeby zrobić to wcześniej, żeby przed wyjazdem móc się zająć rzeczami przyjemnymi, a nie jeszcze bawić się z projektem. No ale jestem leniem, jeśli chodzi o takie rzeczy -
Cukrova > 26-04-2012, 0:01
A ja tam mam faja rodzinke i stwierdziałm, że warto stworzyć dla nich cos specjalego a nie wydrukowac kilka stron z wikipedii, co prawda napoewno z niej skorzystam w celu uzyskania paru informacji, ale chce zeby to byla praca hande made ;D Pol pierwszej stony juz mamrobiłam ja cały dzisiejszy dzien i wczoraj w nocy ze 3 godziny Ale warto było wygalda fajnie -
mamecia > 26-04-2012, 15:32
[quote name="Cukrova"]A ja tam mam faja rodzinke i stwierdziałm, że warto stworzyć dla nich cos specjalego a nie wydrukowac kilka stron z wikipedii, co prawda napoewno z niej skorzystam w celu uzyskania paru informacji, ale chce zeby to byla praca hande made ;D Pol pierwszej stony juz mamrobiłam ja cały dzisiejszy dzien i wczoraj w nocy ze 3 godziny Ale warto było wygalda fajnie [/quote]
Ja na razie nie nie mam dla kogo zaczynać tego projektuwciąż czekam na rodzinkę -
kalciaa > 06-05-2012, 0:23
Mogę chociaż tutaj trochę ponarzekać?
Jako że dostałam wizę zaczęłam na poważnie robić swój pre departure orientation project. I tak jak się spodziewałam trochę przy tym roboty jest... Zależy mi na tym, żeby wyszedł jak najlepiej, więc wycinam, kleję i lepię. Jeśli wyjdzie coś w miarę znośnego pochwalę się zdjęciami ;D. Czy Wy też macie/miałyście tak wielki problem z odnalezieniem choć krzty chęci, by zacząć to... coś? :twisted:
Bogu dziękuję, że zaczęłam planować już tydzień czy dwa temu, a na poważnie robić już teraz, bo gdybym zostawiła go na ostatni tydzień zwyczajnie poległabym. -
Efka87 > 08-05-2012, 17:30
kalciaa, ja wciąż walczę z brakiem chęci
Jak tam nastrój? -
agniesia > 05-07-2012, 15:00
Hej dziewczyny! Właśnie walczę z projektem. Ile stron wam on zajął? -
Cukrova > 05-07-2012, 17:12
[quote name="agniesia"]Hej dziewczyny! Właśnie walczę z projektem. Ile stron wam on zajął?[/quote]
16 z początkową i koncowa