• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

polska komórka

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• polska komórka

• polska komórka
  • Re: polska komórka

cailet > 06-07-2009, 19:16

shante -----> Hmm.... to może masz naładowany i dlatego ci się nie ładuje? Albo twój tak nie może? Nie wiem. Albo może musisz trochę poczekać, żeby zaskoczyło?

dominikan@ > 06-07-2009, 19:31

Dziewczyny a jakie macie telefony?

cailet > 06-07-2009, 19:36

samsung e250

dominikan@ > 06-07-2009, 19:37

Kamysia ja mysle że u Ciebie tak można bo masz bardzo nowy model aparatu. Mój tel jest stary więc nie ma co wymagac od niego cudów nie widów

Ps. Zwracam honor mojemu tel. W sumie nie jestem pewna na 100% ale jak go podłączyłam to świeci się takie światełko jak by się ładował i miga znaczek od ładowania ale nie ma komunikatu że sie ładuje więc w sumie nie wiem.

Ps2. Ale numer laduje się!!! Ale wiecie co w sumie za duzo zachodu z ladowaniem tel przez kompa. Wole chyba go ładowac tradycyjnie

cailet > 06-07-2009, 19:41

Dominikan@ ---> to poczekaj, zostaw go, jak się naładuje, to będziesz wiedzieć

No w sumie na to samo wychodzi, bo co to za różnica, czy masz ładowarkę, czy kabelek. Tylko sprawdź zakresy na ładowarce, czy to w ogóle będziesz mogła ładować ładowarką tam.

dominikan@ > 06-07-2009, 19:45

A po polsku? (jakie zakresy???). Jak kupie przejściówkę to czemu nie mogła bym ładowac?

shante > 06-07-2009, 19:49

hmm ja mam LG KG800 (różowy :mrgreen i jak podłączam go do jakiegokolwiek komputera, to na ekranie (telefonu) mam tylko wiadomość, żeby nie odłączać USB w nieodpowiednim momencie. Nie mam żadnej informacji o ładowaniu. Możliwe, że mój telefon nie ma takiej funkcji i tyle Choć problemem to dla mnie nie jest, sprawdzałam z ciekawości.

dominikan@ > 06-07-2009, 19:52

Dla mnie by też nie był gdybym nie miała. Ale może u ciebie jest tak jak u mnie że ładuje ale o tym nie informujac

cailet > 06-07-2009, 19:58

dominikan@ ---> sprawdź na wtyczce od ładowarki, czy jest na 100-240V. Bo ok. 100V jest w USA, a 230V w PL. Jeśli masz na 100-240V, to wystarczy ci przełączka zwykła, przejściówka za parę złotych. Jeśli masz tylko na te 230V, to byś musiała mieć przejściówkę razem ze zmieniaczem napięcia (chyba transformator to się nazywa ). I to też da się kupić, tylko kilkadziesiąt złotych kosztuje.

dominikan@ > 06-07-2009, 20:16

Mój laptom ma od 100-240 i NIKT dosłownie NIKT mi nie poleca tego robic z laptopem

Ps. Komórka tez tak ma ale z nią to sie nie boje ryzykowac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia