• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P

• jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P
  • Re: jadlasiebie - z losem się nie dyskutuje:P

89dzoana89 > 11-06-2009, 18:14

No a ja mam jeszcze 2 miesiace

A ta godzine policyjna zwalczylas??

jadlasiebie > 11-06-2009, 18:29

powiem tak - jestesmy w fazie ustaleń.... bo agencja sie wkurzyla,ze au pair ma miec godziny policyje w weekendy...ma do niech dzwonić. a ja tez staram sie sama wszystko ustalić...w tyg raczej nie zwolnią mnie z tego,ale coż -przezyje to

89dzoana89 > 11-06-2009, 18:34

Wiesz w tygodniu to nie taka tragedia Jesli sie juz kogos pozna to czesciej sie bedzie wychodzilo i wogole Wiek dzieci masz fajny A kim sa z pochodzenia rodzice? Bo imiona dzieci nie brzmia jak ang. Moi pochadza z Indii :wink:

dominikan@ > 11-06-2009, 18:48

No bo agencja wie że oni nie mają prawa ustalać żadnych godzin policyjnych. Zobaczymy co wynegocjują. Powiem ci szczerze ze ja nie lubie się szlajac po nocy i rzadko wychodze wieczorami ale jak byłam au pairką to non stop najchętniej bym wychodziła żeby się oderwac od tej nudnej rzeczywistości

Ps. Dzoana a ty widziałas fotki tych twoich? Nosza te hinduskie "szmatki"? Ciekawe czy obchodzą ramadan i modlą się 4 razy dziennie?

Ps2. A nie chyba się pomyliłam to nie ta wiara Oni chyba w Budde wierzą no nie?

jadlasiebie > 11-06-2009, 20:34

"Klaudia - ok see you on the 28 Jun. Ok for no restrictions on coming home as long as we have advance notice and have some sort of idea when you're coming back. Thanks XXX"

Mój mały sukces))

a on jest poł afrykaninem a ona rodowita angielka...przez 7 lat mieszkali w USA.... takie wędrowniczki z nich

agulka > 11-06-2009, 20:58

gratuluje, czyli jednak dobrze,ze z nich nie zrezygnowalam. czasem wystarczy zwykla rozmowa

udanego pobytu

dominikan@ > 11-06-2009, 21:03

Nie wierze!!! Kurde co za zmiana

W sumie ja nadal bym się troche obawiała o to bo stale bedziesz musiała się im tłumaczyć o której masz zamiar wrócić!

89dzoana89 > 11-06-2009, 21:15

jadlasiebie- oni nie ubieraja sie inaczej od anglikow jedyne co to rodzice sa z wyboru wegetarianami ale dziewczynki juz nie Od 20 lat mieszkaj w UK i z tego co mi ich obecna au pair pisala to nie maja zadnych nawykow dziwnych;p

dominikan@ > 11-06-2009, 21:22

Dzoana he he to ja pytałam A to dobrze że nie noszą tych dziwacznych ciuchów. Zawsze sie zastanawiałam co oznaczają te szlae u kobiet. I nie wiem czy mam racje czy nie ale wydaje mi się że to ma coś do stanu cywilnego

89dzoana89 > 11-06-2009, 21:24

Aaa no to sie zakrecilam hehe

A ja tam wogole sie nie orientuje po co i na co im te szlae;P

i niewiele mnie to interesuje dopoki nie ma ze mna nic wspolnego;D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia