• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jak wyrwac amerykanina/amerykanke ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• jak wyrwac amerykanina/amerykanke ;-)

• jak wyrwac amerykanina/amerykanke ;-)
  • Re: jak wyrwac amerykanina/amerykanke ;-)

shante > 26-04-2009, 19:44

Dokładnie, wychodzę z takiego samego założenia :wink:

Początkowo planowałam, że nawet na święta zostanę z host rodziną (przy okazji kilka dni wcześniej mam urodziny), ale wiem, że rodzicom bardzo zależy, abyśmy spędzili ten czas razem. Mimo moich licznych wyjazdów (podczas wakacji, ferii etc) nie są przyzwyczajeni do mojej całkowitej nieobecności :roll: Ale w sumie im się nie dziwię, też jestem do nich strasznie przywiązana, ale pragnę się usamodzielnić, nabyć doświadczenia i przede wszystkim mieć wspomnienia, do których będę mogła wracać na starość

cailet > 26-04-2009, 23:17

Ja też nie planuję "odwiedzin" choć wyjeżdżam na rok. Może się oczywiście okazać, że moje plany się zmienią, ale to raczej nie będą święta. Jedno jest pewne, na 1000000% przyjadę do PL, jak moja przyjaciółka będzie brała ślub, ale nie mam pojęcia, kiedy to będzie, bo na razie nawet nie jest zaręczona (co nie znaczy nic, bo nie zdziwię się, jak oboje zdecydują się na ślub z dnia na dzień dosłownie), więc się zobaczy. A tak, to nie widzę powodu, żeby tu przyjeżdżać.

bunia_90210 > 26-04-2009, 23:23

Ja rzucam si ę od razu na głęboką wodę-USA ;D <dream>

bunia_90210 > 26-04-2009, 23:25

Ja muszę wróćić do PL w kwietniu 24-moja siostra ma ślub. Na weselu siostry muszę być obowiązkowo!

agulka > 26-04-2009, 23:35

moze wrocisz na to wesele razem z jakims hot american guy?

bunia_90210 > 26-04-2009, 23:38

no mam nadzieję bo narazie nie bardzo mam z kim iść

agulka > 26-04-2009, 23:39

don`t worry hot sims sie znajdzie !

bunia_90210 > 26-04-2009, 23:41

jak to powiedziałaś "zaprogramuje się " Tylko nie może być byle kto,żeby nie było przypału jak się spije :/

Aha zapomniałam napisać.dzisiaj miałam interview! Nie było tak strasznie a nawet było ok

agulka > 26-04-2009, 23:46

interview przewaznie przeprowadzaja byle au pair , wiec wiedza jak to jest fajnie, ze bylo ok

simsa trzeba sprawdzic, bo ja tu widze u siebie co sie dzieje, jak sie da takim alkohol.... w usa tez im palma odbijala. a tutaj w szwajcarii mieszka mnostwo amerykansjich dyplomatow z rodzInami - kurcze, musielibyscie zobaczyc te durne amerykanskie bachory - szaleja, bo u nich alkohol od 21 lat,tu nie... co weekend popijawa...wymiotuja gdzie popadnie! tragedia!

trzeba stworzyc jakis program taki wiecie "tester simsow "

shante > 27-04-2009, 0:08

zaczynam się cieszyć, że nie będę miała do czynienia z Amerykanami... :roll:

chociaż i o Anglikach czytałam różne opinie. więc już nie wiem, którzy lepsi
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia