-
-
Re: GAWO
angelaa > 08-02-2012, 1:15
[quote name="Piotr"]Zastanawiam sie czy bez swiadectwa ukonczenia szkoly zakonczysz aplikacje zeby zaczac szukac rodzine.Jezeli nie to masz kilka miesiecy w plecy.Tym samym zaczniesz szukac od konca kwietnia po odebraniu swiadectwa i otwarciu roomu.Jak masz plany zeby po pobycie z USA wrocic po roku i zaczac studiowac to mozesz stracic rok.
Nie wiem jak jest w Gawo ze swiadectwem tylko tak pisze zebys sie upewnila jak to jest.Wypytaj wszystko zeby nie stracic roku,jezlei chcesz studiowac w Polsce po powrocie.
Wlasciwie to jak to jest z ta promocja w 2 tygodnie.To sie liczy od pierwszego e-maila do nich czy jak??.
Czy od przyslania papierow do wypelnienia??[/quote]
Jak zwykle wprowadzasz niepotrzebny zamęt.
Nie trzeba mieć świadectwa, żeby mieć otwarty room. Będzie ono dopiero przy finalizowaniu matchu.
To jest decyzja Astrid kiedy chce wyjechać i ona chyba jest na tyle inteligentna żeby sobie wszystko zaplanować tak jak chce i tak jak będzie jej najwygodniej, więc nie wiem po co w ogóle zaczynasz temat studiów...
A promocja zaczyna się od momentu wysłania ankiety i testu -
marvellous > 08-02-2012, 13:22
ja do Wielkiej Brytani jade z gawo i promocja liczyla sie od pierwszego maila w ktorym wyslali mi dokuemnty -
Astrid > 08-02-2012, 14:23
Angelaa, dzięki za odpowiedź Piotrowi, dokładnie to samo chciałam napisać, ale jego post zobaczyłam dopiero dziś.
Tak, 10 dni od wysłania dokumentów : D jak nie znajdę nikogo, to skorzystam z tej, jest równie dobra, a w 10 dni się wyrobię : D Ameryko, nadchodzę! :lol: -
Piotr > 08-02-2012, 17:42
Ja sie nie zalapie na promocje mialem skype z miesiac temu :-) jeszcze w UK siedze.Za chwile wracam do Polski na tydzien i wszystko pozalatwiam.
To tylko 200zl i tak tanio bez promocji.Wiec nie ma co sie spieszyc 200zl to nie duze pieniadze zwazywszy na to ze jest program ktory za ubezpieczenie dodatkowe zyczy sobie 1700zl(mniej wiecej).
Jezeli bym nie planowal USA to teraz nie wracal na chwile do Polski wiec ja musze doliczyc do kosztow wyjazdu bilet return z Londynutylko po to wracam.To juz moja zachcianka wyjazd do USA(wiec musze doliczyc bilet do tego wyjazdu),a jezeli chcecie zaoszczedzic 200zl to sprezcie sie i zalatwcie to w 2 tygodnie. -
Astrid > 08-02-2012, 18:02
Dlaczego się liczy? Właśnie się liczy, skoro sam mówisz, że biorą tyle dodatkowej kasy z ubezpieczenie.
Swoją drogą 1700? Czytałam o dodatkowych kosztach ale 1700 nie wyczytałam nigdzie :lol: poprawcie mnie jeśli sie mylę, ale to chyba by niemożliwe nawet było. -
balbina > 08-02-2012, 19:16
tu chyba chodzi o CC - opłata pogramowa 1500 zł i ubezpieczenie rozszerzone 1500zł ( zbliżone kwoty),
ale o tym temat jest gdzie indziej :d -
Astrid > 08-02-2012, 19:53
Aaaa to dobrze, bo już się wystraszyłam : D Myślałam, że wiem o wszystkich dodatkowych kosztach -
agniesia > 08-02-2012, 21:00
Też się wystraszyłam
Piotr - zamęt siejesz ! -
angelaa > 08-02-2012, 21:14
ja je.bie!!! jak trzeba być tępym żeby takie rzeczy pisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po prostu nie jestem w stanie uwierzyć....
Piotrze, błagam Cię, nie pisz już nic w tym temacie, bo piszesz tak kompletne głupoty ze nie idzie pojąć! -
agniesia > 08-02-2012, 21:39
hahahaha :lol: jaki bulwers!
angelaa, spokojniei tak nic nie poradzisz