-
-
Re: Bo to historia...bo to marzenia...;) Bo Dzoana chce do USA=]
89dzoana89 > 22-05-2009, 21:25
Ja szukam
Jak dotad z marnym skutkiem...
Odezwala sie tylko jedna rodiznka z 4 dzieci w tym jednym wymagajacym specjalnej opieki :? -
89dzoana89 > 08-06-2009, 18:18
Pisze to z przykroscia ale moja przygoda w USA to raczej w tym roku sie nie rozpocznie...
Jak to zwykle u mnie bywa wszystko sie niezle poje**** :?
Wlasnie jestem w trakcie szukania rodzinki w UK
A USA moze za rok.... -
shante > 08-06-2009, 18:22
Jeszcze nic nie jest przesądzone, kochana!
A co z chrzestną, rozmawiałaś z nią? -
89dzoana89 > 08-06-2009, 18:52
Rozmawialam rozmawialam
I tez mi podpowiedziala ze UK na poczatek tez moze byc
Ona jest nauczycielka ang i mowi ze przynajmniej podszkole jezyk sobie, pozwiedzam i przygotuje sie na USA...choc ja to wole sie na gleboka wode rzucacNo coz...widocznie USA mi pisane na razie nie jest;( -
shante > 08-06-2009, 19:04
Kto wie, może ma rację i będziesz szczęśliwa, że najpierw zdecydujesz się na UK? Nigdy nic nie wiadomo, co los dla nas przyszykował... A do USA w końcu się wybierzesz, Stany nigdzie nie uciekną (raczej :lol, więc możesz być spokojna. -
agulka > 08-06-2009, 19:37
a ja jestem nie w temacie... dlaczego taka zmiana decyzji, jesli mozna spytac? zrazilas sie brakiem ofert? moim zdaniem to jeszcze za wczesnie zeby sie poddac z tego powodu.
a uk to nie jest zly pomysl, po takim pobycie bedzie Ci latwiej w usa. ale tak zupelnie prywatnie, nie obrazajac nikogo kto bawi dzieci w uk - uwazam,ze au pair w usa ma o wiele lepsze warunki, wyplate i przygode. ale jak pisze, to tylko moje wlasne zdanie -
89dzoana89 > 08-06-2009, 19:47
Agulka niestety stracilam prace, nie mam mozliwosci pozyczenie pieniedzy itp a tez nie uda mi sie zbyt predko uzbierac pieniedzy w PL skoro musze dokladac sie do zycia, rachunkoe, rat, miueszkania, utrzymania itp;/ -
89dzoana89 > 24-06-2009, 15:39
No wiec tak...czas odswierzyc troszke moj watek
Zaszlo troszke zmian no ale...au pair i tak bede
Dnia 13 sierpnia lece do UK i bede zajmowala sie 3 chlopcow (8,4 i 2 latka) w Romford, 40 minut od Londynu
Bilet dzis kupilam ale nadal nie wierze w to wszystko :mrgreen:
Pewnie uwierze jak juz w samolocie bede siedziala -
agulka > 24-06-2009, 15:45
super, gratuluje
z tego co pisala ich operka, wygladaja na dobra rodzine czego Ci serdecznie zycze
szkoda, ze lecisz 13 bo sie miniemy, ja wracam 14 z Genewy i myslalam, ze sie spotkamy na kawusi w Glogowie..ale coz.. nastepna kawa bedzie w USA ;-)
ps. a jak ida przygotowania do wyjazdu ??? ;-) -
marlenao > 24-06-2009, 15:49
fajnie , ze Ci si eudalo ! Moze po tym roku w UK bedzieszmiala szanspe poleciec do wymarzonego USA))