-
-
Re: Little Michael In Big World
shante > 29-04-2009, 10:46
W tym swoim wyjeździe też liczę na jakąś wenę, bo kiepsko będzie :roll:
Ale w sumie takie wyjazdy za granicę pokazują nam różne możliwości, spotykamy nowych ludzi, poznajemy nowe podejście do życia... takie coś bardzo może pomóc -
bunia_90210 > 29-04-2009, 12:30
ja właśnie też mam taką nadzieję! Jak się nie zdecyduję....to nie wiem. Chyba zostanę do końca życia au pair haha -
cailet > 29-04-2009, 14:12
A ja mam 25 lat, kończę studia i nadal nie do końca wiem, co chcę robić w życiu. Wiem, czego nie chcę robić i to już jakiś plus jest, ale...
Ale pocieszcie się, 3/4 ludzi, którzy ze mną kończą studia też nie wie, czego chce. -
dominikan@ > 29-04-2009, 14:17
Cailet a ty dalej nie otrzymałas żadenj ofery?? Cieńko widzę ten Prowork już koniec kwietnia wiec niby teraz tobie powinni coś szukac! -
Johnson > 29-04-2009, 14:24
Cailet nie ma prawka co tez ja ogranicza z rodzinami -
89dzoana89 > 29-04-2009, 14:32
Ale chociaz jest w systemie;P a ty z tym swoim cc nie
Mimo tego i tak jest w lepszej sytuacji
Ja mam wszystko a rodzinki i tak nie dzwonia hehe :lol:
Przyjdzie na nas czas :mrgreen: -
cailet > 29-04-2009, 14:52
No właśnie. Wychodzi na to, że ja niby jestem w matchingu, ale i tak nie ma rodzin, które chciałyby kogoś bez prawkaWięc de facto jestem w takiej samej sytuacji co Johnson. Jak dostanę prawko, to wszystko powinno być już okey. A to nawet lepiej, bo teraz się dowiedziałam, że muszę się jeszcze zająć moim zdrowiem i w sumie ten dodatkowy czas tu, w pl, czyli czerwiec i lipiec wykorzystam tak, jak trzeba -
dominikan@ > 29-04-2009, 14:59
Wg mnie to jest bzdura cailet bo na te 15 ofert z CC które miałam tylko ze 3 rodziny oczekiwały odemnie ze mam wozic dzieci. W sumie gdyby nie to że ja nie che jezdzic z dziecmi to juz bym miala fajowa rodzine z okolic NYC z 2 dzieci ale tak naprawde to agencje sciemniaja z tym prawkiem. -
agulka > 29-04-2009, 15:09
dokladnie, nie zawsze rodziny tego wymagaja, ale niekiedy auto to jedyna mozliwosc, zeby dojechac do centrum, szkoly, czy nawet parku. w usa nie wszedzie sa chodniki... tam nawet starsi - mocno starsi - sa kierowcami.
jezeli rodzina nie wymaga od was prawka, to ok, tylko zapytajcie jak jest z dostepem do metra, czy autobusow zebyscie mogli w wolnym czasie z tego korzystac
a tak w ogole to szkolne dzieci zawsze maja ten zolty autobus, ktore je zabiera z domu do szkoly, wiec autko jak juz to zeby dzieci dowozic na zajecia pozalekcyjne , ktorych niektore amerykanskie dzieci maja miliony.... -
cailet > 29-04-2009, 15:19
Możliwe. Ale tak mi powiedzieli. Się zobaczy, jak będzie, jak już będę miała to prawko. Na razie, jak mówię, nawet mi to na rękę. Jakbym potem miała jakieś kłopoty, to się już naprawdę mocno zdenerwuję, ale na razie nawet lepiej że mam trochę więcej czasu