• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

LINKI

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• LINKI

• LINKI
  • Re: LINKI

dominikan@ > 23-06-2009, 19:30

Aga wiesz co ja wiedziałam już wczesniej bo wszędzie o tym trąbią że oni się rozstają ale u nas niestety dalej stare odcinki lecą (tak samo jak Króliczków Playboya. Hefner już ma nowe króliczki a u nas dalej leca te odcinki z Kendra, Bridget i Holly). On jednak ja zdradził to było do przewidzenia tylko ta dziewczyna to chciała odkręcić żeby nie było że rozbiła rodzinę ale Kate się na to nie nabrała.

agulka > 23-06-2009, 19:37

na moje to kazde zdradzilo. ona jego z ochroniarzem, on ja z ta mloda laska. a teraz powinni sie dziecmi bardziej zajac skoro sie rozstaja, a nie krecic kolejne odcinki..

ale wiadomo kasa...

w ogole po co udzielac wywiadow i zapewniac, ze wszystko super a za chwile potem sie rozwodzic.. debilizm konkretny!

dominikan@ > 23-06-2009, 19:38

To ja nic nie wiem o zadnym ochroniarzu!!!OMG!!

agulka > 23-06-2009, 19:45

w USA trabili na portalach, ze to ten siwy taki - starszawy z lekka. ja tego nie ogladam odcinek za odcinkiem, wiec nie bardzo sie orientuje, ale chyba steve ma na imie.

dominikan@ > 23-06-2009, 19:49

O kurde nie wiem!!. Ja czytuje czesto JUST JARED ale o tym nic nie pisali (być moze to akurat przegapiłam)!

agulka > 23-06-2009, 19:50

ja zagladam tutaj http://omg.yahoo.com/

dominikan@ > 23-06-2009, 19:55

Aga a moze to taka sciema i oni to robia dla pieniedzy zeby kolejne odcinki ludzie oglądali? Widziałas te wszystkie komentarze ponad 600 masakra!

agulka > 23-06-2009, 20:02

nie zdziwilabym sie..

dominikan@ > 23-06-2009, 20:22

A słyszałyście o tej dziewczynie?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title, ... caid=1842b

Boze co za idiotka!!!

kamildzianka > 23-06-2009, 20:24

Taaa, wy sie boicie, a ja lece teraz w piatek do NJ do kolezanki, dla ktorej wyszylam te buciki i skarpete... Do NJ to jeszcze zniose, bo to Boeing, ale wracam w niedziele Airbusem! :O Jestem zesrana na maksa, chyba bede miala panic attack i stewardessy beda mi dawac leki na uspokojenie. Juz do LA sie cos strasznie balam, to teraz to chyba pierdolne!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia