• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Ninka Jones > 23-08-2007, 2:23

mi tez te 17 minut sprawilo radoche :*

pogoda sie musi zrobic, zebym pojechala w poniedzialek do Brighton i napisala cos wreszcie o mnie i tym pustaku co mi serce lamie. A weny bede tam szukac.

maada > 23-08-2007, 2:27

Monia trzymaj sie, juto na pewno bedzie dobry dzien i duzo sloneczka :wink:

WAMPIREK > 23-08-2007, 10:00

Ninka, no wlasnie...cos dawno nie czytalam zadnego story :? Lap ta wene,lap...

Madziu...dzieki Dzisiaj juz jest lepiej...ale zobaczymy jak bedzie potem, bo to dopiero poczatek dnia :lol:

P.S. Kawy mi sie chce....

Ninka Jones > 23-08-2007, 11:32

nie czytalas bo nie mialam kiedy pisac. a jak juz cos napisze to nie mam czasu zeby przepisac. ale licze na wene w Brigton, bo w przeciwnym razie sie pochlastam. bo siedzi to we mnie juz troche czasu i tak potrafie przelezec godzine przed czysta kartka... boli

WAMPIREK > 23-08-2007, 20:36

Znowu mam zly dzien...chociaz dziwna sprawa.Ja mam hustawki nastrojow...raz mi jest dobrze, a zaraz zle.

Ostatnio smialismy sie z K. ze w ciazy jestem...bo mam tez dziwne smaki i dziwna ochote na zjedzenie czegos.A na dodatek robi mi sie niedobrze podczas jazdy hosta autem

A dzisiaj to juz w ogole....przegryzalam slodkie ze slonym...

:lol: :lol: :lol:

Wreszcie po pracy Jeszcze jutro i wolne ) Weekend...moze wreszcie sie wyspie...Czas leci mi bardzo szybko...juz minal tydzien od przylotu na Jersey.

W poniedzialek jest Bank Holiday czyli hosci maja wolne .... niestety nie ja Ja dalej bede pracowac 9h :/

Ale teraz zaczelo zalezec mi na pieniadzach.Wiadomo,ze jadac jako au-pair nie powinno sie patrzec na zarobek...bo przeciez wiele sie nie zarobi.

Ale jak teraz wiem,ze niedlugo wracam to wole cos zaoszczedzic...przynajmniej bede miala na bilety do uczelni i rodzice nie beda musieli mi dawac pieniedzy na studia

Spac mi sie chce...zoladek mnie boli :/ Ojjj...pomidorowej mi sie chce...mniam,mniam...

Kitens > 23-08-2007, 20:42

looknelam na Twojego fotologa. Ladna ta lokalizacja , czekam na wiecej fotek.

Ty to masz zachcianki . Zupki sa zdrowe, ale ja nie lubie zup, oprocz ogorkowej

WAMPIREK > 23-08-2007, 20:50

Moze dlatego mam takie zachcianki bo tutaj mi nic nie smakuje...a cokolwiek zjem...to ciezko odchorowuje :/

Ninka Jones > 23-08-2007, 21:27

ja mam zachcianke na hmm... z takich rzeczy co sa osiagalne w najblizszym czasie to pierogi ruskie, moje lozko, moje mieszkanie i wyjazd moich rodzicow zaraz po moim przyjezdzie, czyli swiety spokoj...

a no i jeszcze cisza, z muzyka w tle, jakkolwiek to brzmi.

i moj brzoskwiniowy plyn do kapieli.

zapomnialam. CYNAMON.

WAMPIREK > 23-08-2007, 21:34

Pierogow ruskich tez mi sie chce...o matko !!

A z niematerialnych to...niech mnie ktos przytuli... :oops:

Ninka Jones > 23-08-2007, 21:57

a z nieosiagalnych to hmm... WIADOMO.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia