-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
WAMPIREK > 21-08-2007, 17:18
Jade wspierac Ninke duchowo
By dobrze zdala maturke :*:*
Ninka juz sie nie moge doczekac kiedy skonczysz 18nastke i sie upijemy :lol:
I love you :*:* -
Ninka Jones > 21-08-2007, 17:21
Misku ale ja nie musze jej konczyc zeby sie upic :mrgreen:
no ale w pazdzierniku to juz bede letnia wiec nie ma problemuja chetnie jakies wino z barku wyciagne :mrgreen: -
WAMPIREK > 21-08-2007, 18:33
To Ty wyciagniesz swoje z barku ,a ja jeszcze swoje przywioze -
Ninka Jones > 22-08-2007, 2:00
haha ^^
Boze ja juz dawno sie uzaleznilam...
poprostu widze ta libacje
ciekawe czy moi rodzice tez?!
:mrgreen: -
Klarasek > 22-08-2007, 10:53
swietnie, hostka jest dla mnie caly czas mila szykuje mi juz umowe, pyta sie na jakie bym chciala kursy chodzic jak przyjade w pazdzierniku....itd a ja z kazdym dniem jestem coraz bardziej przekonana ze chce wiac.
mlody mnie wkurza jak nie wiem co.Ciagle ryczy i nic mu sie pasuje.Mam wrazenie ze jakby mowil o swoim wspanialym przyjeciu urodzinowym tez ciagle by bylo buuuu.Pozatym tak sobie uswiadomilam ze co mi daja wolne ranki skoro jak zaczne o 12 i skoncze o 18 to jest juz ciemno jak w d... a wszystkie dziewczyny stad koncza prace o 14...
Raju nie mam sumienia im tego powiedziec...Juz czuje jak mi sie tworza wrzody na zoladku...Oddzial gastroenterologii przyjmie mnie z otwarymi ramionami.Moglabym niby powiedziec ze tesknie za domem i nie wytrzymam tu roku ale...ja nie chce konczyc kariery au pair.
P.S.Tez mam ochote sie upic. -
Gość > 22-08-2007, 11:00
Nie wiem Klarasek, ale jak dla mnie praca 12.00-18.00 to wymarzony czas! Wystarczajaco pozno sie wstaje zeby sie wyspac, nawet jak sie na imprezie dnia wczorajszego bylo, a potem nie jest zbyt pozno, azeby do miasta uderzyc. Poza tym ja nie wiem o jakich "wszystkich" mowisz, kiedy mowisz ze koncza o 14.00, bo ja osobiscie to znam operki, ale takie co o 14.00 zaczynaja, za to zadnej co wtedy konczy.... :roll:
Normalna praca to 7.00-9.00 i 15.00 do 19.00 tutaj... Ja sama pracowalam 16.00-19.30 i jesli chodzi o godziny pracy to spokoW Finlandii za to mialam prace rozlozona na caly dzien od 6.30 lub 7.30 do 20.00 i to bylo dopiero pieklo... -
Klarasek > 22-08-2007, 12:47
dziewczyny ktore tu poznalam koncza o 14 i moga spadac na miasto.A o wyspaniu nie ma w moim wypadku mowy-przeciez mam pokoj przy duzym pokoju.Mlody mi nie pozwoli o 7 zapomniec ze wlasnie wybira sie do przedszkola...pozatym musze i tak wstac o 8 zeby mala do Tagesmutter zaprowadzic.
Pozatym tego malego to mam ochote udusicserio ja lubie dzieci(nawet pedagogike studiuje)ale on przechodzi wszystkie moje wyobrazenia.Chyba jednak wole troszke starsze dzieci, z ktorymi da sie co nieco przedyskutowac.Takie jak np.ich mala 5 letnia sasiadka.Nia bym sie z przyjemnoscia opiekowala i pogadac mozna i pobawic sie.Nie ma to jak dobrze wychowane dzieci!Tym to by sie SUPERNIANIA przydala ze swoim niezniszczalnym karnym jezykiem(karnym kolcem...) -
asiafrugo > 22-08-2007, 12:49
ja tez mam tak : od 6 do 8 i pozniej od 16 - 18 i godzina sprzatania ale to juz sama czas wybieram ale glownie jest to od 8 do 9 ......ale chcialabym miec jak Klarasek od 12 - 18 bym sie wyspala spokojnie a pozniej by jeszcze bylo wieczorem duzo czasu zeby cos porobic -
asiafrugo > 22-08-2007, 12:53
a no tak zapomnialam o tym Twoim pokoju przy kuchni......hmmmm to sama juz nie wiem :? ale ogolnie jesli oni Ci nie odpowiadaja to po co sie meczyc - zmien rodzinke -
Klarasek > 22-08-2007, 12:55
wyspalabys siejakby sie dzieciom krtan wyrwalo...ciekawe czy za takie teksty mozna wyleciec z forum?