• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

black_rose1706 > 25-06-2007, 20:27

Oj MOnia Znajdzie sie taki, ze bedzie go chciala. Trzeba z optymizmem i wiara isc przez zycie

Grizzly > 25-06-2007, 20:35

Monika, wez nie piernicz ;] za rogiem moze czekac facet z ktorym spedzisz reszte zycia wiec noooooo : )

Napisze pozniej co u mnie, teraz ide na kolacje ;p

WAMPIREK > 25-06-2007, 20:35

Nie no żartowałam sobie z tym akurat ....

Pewnie...optymizm to podstawa.... :lol: :lol:

black_rose1706 > 25-06-2007, 20:43

Wlasnie Grizzly napisz dokladnie co u Ciebie A wlasciwie to jak masz na imie? Kurcze sorki, ale albo nie pamietam albo nie pisalas :?

WAMPIREK > 25-06-2007, 20:45

Grizzly ,ma na imie AGATA...juz za nia odpowiem..

a no wlasnie gdzie sie ona podziala? Ma kompa w pokoju i zadnych sprawozdan nie sklada...Ojjjj

edyta_s > 25-06-2007, 21:26

A jak ma na imie WAMPIREK?

Nie wiem, jak to u Ciebie wyglada, ale mi do trzydziestki dosc daleko, wiec optymizm gora.

WAMPIREK > 25-06-2007, 21:46

WAMPIREK ma na imie Monika (ale wole Monia )

Mi tez do 30 daleko...poki co mam 20 lat i ciesze sie zyciem...pelna buzi? :lol:

Grizzly > 25-06-2007, 23:10

Melduje sie! ; )

Mam kompa w pokoju, ale bardzo malo z niego korzystam, caly czas sie cos robi, nawet nie mam za bardzo czasu..

A u mnie hm hm hm

wporzadku;]

Spotkalam sie z Migotka w Reading jak juz pisala, kupilam kapcie z hello kitty i na razie starczy ;p Readign jest cudne, z reszta jak wszystkie miasta tutaj, stare kamieniczki z czerwonej cegly, centra handlowe tez niczego sobie.. i w ogole ^ ^

Dziwny ranek dzisiaj mialysmy, hosci sobie zrobili wolne, hostka nie poszla w ogole do pracy (zle sie czula, wiecie- ciaza albo jej brak..) host powinien isc do pracy rano, a wstal o 10 i zabral Sam. do szkoly spozniona ponad godzine <?> Lindsay zostaje w domu w poniedzialki.

Pozniej posprzatalysmy calutki dom (tylko ja i Veronika), i sie opier.dalalysmy od wrzesnia Lindsay bedzie chodzic w pon. do szkoly a zostawac w piatki, a ze po szkole jada na jakies zajecia, to poniedzialki mam i bede miala freeeeee Tylko w piatki od rana do 3 zostaje z mlodsza. Weekendy wolne (tylko mycie naczyn..), praca rano (sniadanie itd), pozneij od 15;30- 17;30 zabawa, park, no i sprzatanie, ale to moge robic kiedy chce

Pozatym dostalam "welcome to England Agata" letter :wink: i opis obowiazkow, rozmawialam tez o moim schedule na babysittingi, i da sie zalatwic takze bede mogla spokojnie znalesc dodatkowa prace

Jutro ide wyslac polska komorke siostrze, ja jej nie potrzebuje, a jej zajumali w mksie ostatnio.. :? I zapoznac sie z mila pania z niemilymi dziecmi w sasiedztwie, u ktorej bede miec babysittingi

Monis :wink:

black_rose1706 > 26-06-2007, 0:18

Kurcze to super Agata Pozazdroscic Ja tez tak chce

WAMPIREK > 26-06-2007, 0:37

Ja Cie widze niedługo na GG...bo sie stesknilam

Ale bardzo sie ciesze,ze jestes ZADOWOLNA...

Oby tak dalej...i moze to dziecko z sasiedztwa nie jest wcale takie zle ...hmm?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia