-
-
Re: British dream ^ ^
black_rose1706 > 25-06-2007, 20:27
Oj MOniaZnajdzie sie taki, ze bedzie go chciala. Trzeba z optymizmem i wiara isc przez zycie -
Grizzly > 25-06-2007, 20:35
Monika, wez nie piernicz ;] za rogiem moze czekac facet z ktorym spedzisz reszte zycia wiec noooooo : )
Napisze pozniej co u mnie, teraz ide na kolacje ;p -
WAMPIREK > 25-06-2007, 20:35
Nie no żartowałam sobie z tym akurat ....
Pewnie...optymizm to podstawa.... :lol::lol: -
black_rose1706 > 25-06-2007, 20:43
Wlasnie Grizzly napisz dokladnie co u CiebieA wlasciwie to jak masz na imie? Kurcze sorki, ale albo nie pamietam albo nie pisalas :? -
WAMPIREK > 25-06-2007, 20:45
Grizzly ,ma na imie AGATA...juz za nia odpowiem..
a no wlasnie gdzie sie ona podziala? Ma kompa w pokoju i zadnych sprawozdan nie sklada...Ojjjj -
edyta_s > 25-06-2007, 21:26
A jak ma na imie WAMPIREK?
Nie wiem, jak to u Ciebie wyglada, ale mi do trzydziestki dosc daleko, wiec optymizm gora. -
WAMPIREK > 25-06-2007, 21:46
WAMPIREK ma na imie Monika (ale wole Monia)
Mi tez do 30 daleko...poki co mam 20 lat i ciesze sie zyciem...pelna buzi? :lol: -
Grizzly > 25-06-2007, 23:10
Melduje sie! ; )
Mam kompa w pokoju, ale bardzo malo z niego korzystam, caly czas sie cos robi, nawet nie mam za bardzo czasu..
A u mnie hm hm hm
wporzadku;]
Spotkalam sie z Migotka w Reading jak juz pisala, kupilam kapcie z hello kitty i na razie starczy ;p Readign jest cudne, z reszta jak wszystkie miasta tutaj, stare kamieniczki z czerwonej cegly, centra handlowe tez niczego sobie.. i w ogole ^ ^
Dziwny ranek dzisiaj mialysmy, hosci sobie zrobili wolne, hostka nie poszla w ogole do pracy (zle sie czula, wiecie- ciaza albo jej brak..) host powinien isc do pracy rano, a wstal o 10 i zabral Sam. do szkoly spozniona ponad godzine <?> Lindsay zostaje w domu w poniedzialki.
Pozniej posprzatalysmy calutki dom (tylko ja i Veronika), i sie opier.dalalysmyod wrzesnia Lindsay bedzie chodzic w pon. do szkoly a zostawac w piatki, a ze po szkole jada na jakies zajecia, to poniedzialki mam i bede miala freeeeee Tylko w piatki od rana do 3 zostaje z mlodsza. Weekendy wolne (tylko mycie naczyn..), praca rano (sniadanie itd), pozneij od 15;30- 17;30 zabawa, park, no i sprzatanie, ale to moge robic kiedy chce
Pozatym dostalam "welcome to England Agata" letter :wink: i opis obowiazkow, rozmawialam tez o moim schedule na babysittingi, i da sie zalatwic takze bede mogla spokojnie znalesc dodatkowa prace
Jutro ide wyslac polska komorke siostrze, ja jej nie potrzebuje, a jej zajumali w mksie ostatnio.. :? I zapoznac sie z mila pania z niemilymi dziecmi w sasiedztwie, u ktorej bede miec babysittingi
Monis :wink: -
black_rose1706 > 26-06-2007, 0:18
Kurcze to super AgataPozazdroscic Ja tez tak chce -
WAMPIREK > 26-06-2007, 0:37
Ja Cie widze niedługo na GG...bo sie stesknilam
Ale bardzo sie ciesze,ze jestes ZADOWOLNA...
Oby tak dalej...i moze to dziecko z sasiedztwa nie jest wcale takie zle ...hmm?