• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

(-:MARZENA:-) > 25-05-2006, 18:10

hehe ja to juz jestem taka w goracej wodzie kapana jestem pewna ze Yoanna rade da ...ale tak jakos dziwnie bez niej na forum...

Pigwa > 25-05-2006, 18:22

ale marzena nie narzekaj przeciesz młody aupair nam atrakcji dostarcza :lol: :lol:

Yoanna mówie ci żałuj że cie tu niema ale cie zabawa omija :lol:

Asienka > 26-05-2006, 15:58

Ano faktycznie

hehe laski zgnebcie go

Pigwa > 26-05-2006, 16:05

a no cyry s?: napisałam mu ze jak obelgi to tylko twarza w twarz to koles mi priva posłał :roll:

normalnie niemoge tylko gdzie on tam moja twarz widział :twisted:

Asienka > 26-05-2006, 16:25

hehehe jakis nienormalny, olejcie go

Yoanna > 01-06-2006, 12:50

hej!

zyje tylko neta nie mam, teraz dorwalam jakas kafejke na drugim koncu miasta hahah a zaraz musze leciec po malego do szkoly a to u-bahnem bedzie jakies pol godziny :?

ogolnie to mi sie tu bardzo podoba, rodzinka super hehhe pracz malo wiec jest ok, jak sie okazalo host jest polakiem hehe no ale to nic, z nim janlepiej sie dogaduje, caly czas zarty heh, jejku nawet nie mam czasu poczytac co wyscie mi tu napisaly w mojej historii, i ta klawiatura niemiecka ma inny uklad hehe ehhhhh a pogoda tu do dupy od tygodnia pada

jak mala mi tu jest, to niech sie do mnie odezwie

a jeszcze moze o rodzince napisze... mam dwoch chlopakow.. 9 - constantin, 13 - jonathan, w domu to w 3 jezykach gadam bo wiecie jak u mnie z niemieckim haha nic nie rozumiem :lol: no ok ide se ja od was hehe papap pozdrowka

maya > 01-06-2006, 13:09

Yoanna,czekamy na kolejne interesuj?ce posty

Yoanna > 02-06-2006, 11:18

no wiec jestem znowu to jest chore zeby do kafejki jechac prawie godzine heheheh

wczorajszy post chaotyczny ale spieszylam sie po malego...

wiec moze po kolei..

przyjechalam we wtorek wieczorkiem, trafilismy bez problemu.

pierwszego dnia z hostem pojezdzilam po miescie ale ciagle padalo (tak jak i przez caly ten tydzien, dzis pierwszy dzien pogoda jest ladna). w czwartek byl dzien ojca, tutaj to wielkie swieto, wszyscy maja wolne. a w ogole dzieci przez ten tydzien mialy wakacje heh. w sobote pojechalam z hostka na miasto, pokalala mi te busy i u-bahny... lubie to :lol: w niedziele pojechalam z nimi na niemiecka msze, ja tam nic prawie nie rozumiem, ale spiewalam hahah nie wiem co :wink: no a od poniedzialku juz praca. wstaje po 6, robie sniadanie, czytaj: stawiam mleko i platki na stole. odwoze malego, chyba ze pada, to hostka samochodem go wiezie. i od 8 jestem wolna. potem o 1 musze go odebrac i tak do 4.30 siedzimy.

czyli pracy malo, tak jak lubie heheh no ogolnie to mi sie tu bardzo podoba, jestem tydzien i jak pomysle ze jeszcze niecale dwa to smutno.. ale moze kiedys wroce :wink:

niemcy to bardzo sympatyczni ludzie, zyczliwi, usmiechnieci :wink:

jejku ta klawiatura mnie wkurza ma zamienione Z z Y ehh a ja przyzwyczajona inaczej...

no wiec nie martwcie sie o mnie, zyje i jest ok heheh papa

Pigwa > 02-06-2006, 11:49

Yoanna come back

fajnie ale ty sie tam tak za bardzo nie przyzwyczajaj :twisted:

no bo wiesz jako za 2 tygodnie do angoli sie bedziesz musiala przyzwyczajac

(-:MARZENA:-) > 02-06-2006, 12:37

bardzo fajnie ze ci fajnie Yoanna

hihi Londynu sie juz doczekac nie moge...a moj waz wskazuje ze juz coraz blizej
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia