• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

JoJo2525-historia z tej ziemi

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• JoJo2525-historia z tej ziemi

• JoJo2525-historia z tej ziemi
  • Re: JoJo2525-historia z tej ziemi

jojo2525 > 29-05-2006, 9:01

swietny weekend, i jeszcze sie nie zakonczyl.

Moi hosci odpuscili, bo wiedzieli, ze bylam na maxa zmeczona. Wiec jakos caly tydzien byl lzejszy. Iza opisla oczywscie caly nasz wczorajszy dzien. Ja na flogu opislam dzisiejszy.

Chcialam jeszcze cos dodac, mysle ze juz to gdzies pisalam, jestem dyzortografem do potegi, zawsze staram sie jak moge, ale nie mam totalnie pamieci do ortografii, i nawet jak dzis mysle, ze wiem jak sie cos pisze jutro juz zampominam

I od kiedy matura i praca licencjacka za mna, dawno przestalam sie tym lamac.

Monika jak to czytasz, po co piszesz niczego nie wnoszacego posta, do uznanego juz ogolnie za zamkniety, tematu, z "prospa" o zakonczenie tematu, to jak na polonisteke, niezrozumienie przeczytanego tekstu, to po pierwsze, po drugie wypominasz mi blod ortograficznny, bo to ja napisalam "klutnia", ja nie dbam oto, to troche hipokryzja nie sadzisz, Ty tez robisz bledy, i wszyscy to wiedza, i jak czytam posty, to kazdemu zdarza sie robic glupie bledy, ludzie pisza czesto w pospiechu, tak jak jak ja berdzo czesto robie.

Swoja droga "marnacja", to chyba nie jest polski wyraz co? jak masz takie zelazne zasady jezykowe to sie ich trzymaj, i darowac sobie mozesz pouczanie innych jakby Cie razily w oczy nasze bledy, bo to smieszne.

Bosze jak ja tego nie znosze, nie jestem czepliwa, ani obrazalska, ale no litosc bo........, tego przemilczec nie moglam.

Pisze tutaj bo temat mlodego zakonczylam, i tam nie wracam.

Jeszcze jedno nie mam zamiaru wstrzynac nowej dyskusji, musialm to napisac bo sie chwilowo wnerwilam. A i tak juz mi przeszlo

Gość > 29-05-2006, 9:10

siem zgadzam :o bo 8O u mnie tesz kiebsko 8) z ofrografiom wienc :roll: jag kogos razii to mam to w dopie :roll: ,ymmhhmmm gdzies 8) .

a Ty siem tak nie pszejmoj bo to tylko forum ys :roll: ,wienc wisz

i pamintej (tak moj dzadek mowi ,za AKCENTEM NA 'i ' :lol: :lol: ) KLOTNIA to sie U zamkniete pisze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

buahahahahahahhaha

jojo2525 > 29-05-2006, 9:40

ja sie nie przejmuje ja tylko taka uwage wtracam, nie trawie, jak ludzie robia z siebie swietych jak nie sa, wszyscy robia bledy, zjadaja litery , przekrecaja wyrazy, ja prawie zawsze cos u siebie znajde jak na szybko napisze i wysle, a poniej czytam, to sie za glowe lapie, Monika Ty na bank masz tak samo, zreszta my tez czytamy co piszesz, wiec po co takie niczego nie wnoszace uwagi?

(-:MARZENA:-) > 29-05-2006, 10:42

calm down sloneczka ja to juz wogole dysortograf jestem ale pilnuje sie jak moge, nie ma o co sie wkurzac na monike....czsem jak ktos byka trzasnie to az razi w oczy....na pewno jakis zamiarow zlych w poprawianiu nie miala....

ja np. dzieki temu forum nauczylam sie pisac poprawnie bioro...a moze biuro? hmmm :lol: :lol: :lol:

Pigwa > 29-05-2006, 10:59

Cytat: ja to juz wogole dysortograf jestem

a jak wszyscy wiedza ja jeszcze wiekszy tez mnie czasem wkurza jak mi co chwile ktos o tym przypomina ale poźniej staram sie poprawic bo ja to na serio mam problema z tym :oops: :wink:

Edi > 29-05-2006, 11:30

O ja nie moge,jakie wrazliwe kobiety. :wink: Dajcie sobie na luz,przeciez normalne,ze kazdy bledy robi.Szczegolnie jak sie dlugo w obcym kraju siedzi i nie ma nic do czytania po polsku.Ja np.wzrokowiec jestem,a tutaj to sobie moge...i tez bledy robie.A ile w mailach do Emi narobilam,uuuuaaa,i jakos sama sie do tego przyznawalam i korona mi z glowy nie spadla.Nie ma sie czym przejmowac i tyle.

Pigwa > 29-05-2006, 11:37

nie no ja sie przejmuje ale w tym sensie ze staram sie poprawic :wink:

oliwka911gt > 29-05-2006, 19:06

dysortograf i dysgraf! wszystko, do tego matol humanistyczny :lol: tez mam sie z czego cieszyc :roll: zdecydowanie wole przedmioty scisle

jojo2525 > 29-05-2006, 19:43

No dziewczyny czy Wy myslicie, ze ja jestem taka wrazliwa, i ze sie obrazilam, czy ze czuje sie urazona przez ta uwage.

Pytam tylko po co robic takie jazdy? ja moglabym tak kazdemu pisac, prosze cie to sie pisze rozlacznie a tamto razem i ble ble, ale wiem jak jak sama pisze, wiec sobie daruje takie uwagi, podobnie jest z Toba Monika.

Przemilczec nie mam zamiaru, kogos wnerwia blad ortograficzny, wiec o tym pisze, a mnie wnerwia brak samokrytycyzmu, wiec tez o tym pisze.

Ok z calym szacunkiem do Wszystkich, to wszystko to taka dygresja, nie temat do rozpisywnia sie.

Nikt sie nie denerwuje i nie obraza

Zapominamy i konczymy.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia