• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
  • Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

Sol > 16-02-2006, 23:41

Dziewczyny ale w Dani sie teraz dzieje!!!Kto czyta zycie Marty to wie :wink:

No ale ja sie ciesze bo w koncu Marte poznalam i Ale i zycie jakies sie zaczyna!!!Ktos mi internet naprawil-nie wiem kto-wchodze do pokoju po kapieli a tu komputer wlaczany-net dziala-po prostu szok 8O

Mam nadzieje ze biedna Ala znajdzie jakas rodzinke, fajnie by bylo miec jeszcze jedna kumpele w Dani!!

U mnie tez od kilku dni dosc ciekawie-mamy goscia ktorego specialnie nie polubilam wiec staram sie idozolowac na tyle na ile jest to mozliwe :?

Na szczescie mam w pokoju dvd wiec zaleglosci w filmach nadrobione :lol:

No i psa mam jeszcze jednego w domu wiec jak dwa zaczynaja szczekac to mozna zwariowac ale wlasciciele tego pieska okazali sie debilami i jak chcielismy go im oddac to powiedzieli ze jak my go nie wyzniemy to oni go daja uspac!!!(wczesniej sie umawialismy na okres probny-piesek mial byc u nas tydzien a jak cos bedzie nie tak to bez problemow mozemy go zwrocic)a najlepsze ze pozniej sie okazalo ze tez pies leczyl sie u psychiatry!!!Po prostu szok!!!Pies u psychiatry 8O

Teraz tylko czekam na weekend-wypad na zakupy z hostka do Kopenhagii-bedzie sie dzialo :wink:

bahaha20 > 17-02-2006, 11:59

8O Nie maja na co kasy wydawac??

Gość > 17-02-2006, 13:12

za 695kr szwedzkich mozna w Sztokholmie zrobic 5-godzinny kurs masazu SPA dla psow 8)

zastanawia mnie tylko, ktory pies da sie meczyc masazem 5h :lol:

Sol > 21-02-2006, 14:07

No to tym razem ja opisuje nasze dunskie przygody bo Marta pewnie zakuwa do egzaminow :wink: A jest co opisywac...

Od poczatku:

ide sobie w piatek wieczorem z solarium a tu telefon-dzwoni Ala z zapytaniem czy jedziemy na imprezke do kopenhagi-ja oczywiscie w lekkim szoku ale wracam do domku-pytam Dominiki co ona na to a ona oczywiscie zebym jechala wiec sprawdzam polaczenia do Marty, w miedzy czasie czyszcze spodnie i prasuje bluzke, biore prysznic i ruszam w droge

W autobusie mile zaskoczenie bo kierowca stary jak moj dziadek nawija po angielsku wiec bez wiekszych problemow dojechalam do Roskilde. Potem bylo troche gorzej :?

Wsiadlam do nastepnego autobusu a najlepsze ze w polowie drogi bylam w busie juz tylko ja i kierowca, ciemno wszedzie jak cholera i nagle autobus staje na jakims zadupiu w lesie ja oczywiscie panika-nie mam pojecia gdzie jestem czy to juz ostatnia stacja, czy wogole wsiadlam do dobrego autobusu wiec biegne do kierowcy i pytam co sie dzieje???Na szczescie wszystko mi wytlumaczyl i sie uspokoilam-w sumie jechalam tym busem ponad godzine i oczywiscie spoznilam sie na nastepny 10 minut wiec zeby nie czekac godz na przystanku Ala z Marta przyjechaly po mnie samochodem

Bylysmy u Marty o 11.30 a 0 12.26 mialysmy ostatnia kolejke do Kopenhagi.Oczywiscie trzeba bylo zrobic jeszcze makijaz i wlosy i z domu wyszlysmy o 12.20 wiec 6 minut do kolejki!!!Biegniemy cala droge ja oczywiscie w butach na obcasie i oczywiscie niezdazylysmy!!!Wsciekle jak cholera zastanawiamy sie co dalej.W koncy wymyslilysmy ze jedziemy na stopa-ja macham a Marta pyta.Machnelam tylko raz i fajny samochodzik z fajnym chlopakiem sie zatrzymal :wink: A zeby bylo ciekawiej byla pierwsza w nocy!!!Podrzucil nas gdzies niedaleko Kopenhagi na stacje i sie okazalo ze wyprzedzilysmy kolejke ktora nam uciekla i jeszcze zdazylysmy do niej wsiasc i dojechac do Kopenhagi :wink: :lol: Poszlyszmy na jakas disco gdzie bylo zajebiscie, wybawilysmy sie za wszystkie czasy, poznalysmy nowych ludzi i oczywiscie bylysmy dumne ze jestesmy z Polski- nawet laski do nas podchodzily i mowily ze widac ze jestesmy Polkami :wink:

Ogolnie spoko, w drodze powrotnej ponarzekalysmy troche na facetow-szczegolnie wszelakich Achmedow i tej nacji gosci, troche tez na dunskie laski ktore sa nie dosc ze brzydkie i bez gustu to jeszcze nachalne-mialysmy z nich niezly ubaw 8)

Dotarlysmy do domu rano, po mnie i Ale przjechala moja hostka(Ala mieszka teraz u mnie i nadal szuka rodzinki-miejmy nadzieje ze z dobrym skutkiem :wink: )a Marta zdarzyla zasnac nim wyszlysmy i porzegnala sie z nami przez sen-i to jest koniec naszej weekendowej wedrowki-jedno wiem na pewno-bylo warto!!! :wink:

martamaua > 21-02-2006, 22:09

Az mi glupio, bo nie wiedzialam co sie dzieje i nie mialam sily sie podniesc. A zakwasy to mialam przez kilka dni.

Male sprostowanie: gosciu podwiozl nas do Valby a pociag to byla inna linia, ktora jeszcze jezdzila Chociaz tamten wyprzedzilysmy i tak

A do pociagu mialysmy 10 minut Ale uciekl i tak a ja klelam na czym swiat stoi, bo dla mnie to jest chore, ze po polnocy zero polaczen!!!!!

U mnie do najdalszego zakatka Szczecina jezdzi nocny! A tu jak sie udupisz to albo stopa albo taksowke, za ktora z 500dkk by sie zaplacilo stad jak nie wiecej! Nigdy w zyciu! W Polsce 20zl mi szkoda bylo wydac a tu prawie 200! Po moim trupie!

Disco nazywalo sie Absalon i mialo zamkniety gorny parkiet co mnie zdolowalo na maxa, ale na dole muza nie byla taka zla wiec przezylysmy.

A Dunki pytaly sie skad jestesmy

A ci ludzie to smiech na maxa. Bo albo jakies Achmedy wlasnie co tylko u bzykaniu a niczym innym nie myslaly, albo jakies totalne cioty. Jeden jak mi strzelil tekst to myslalam, ze sie poloze.

Bo cos gadamy, ze w NL bylam. I zeszlo na temat gandzi. I ja mowie, ze nie dla gandzi tam pojechalam. A koles do mnie 'to po co?' 8O

Rozum pierwotniaka-stwierdzilam i poszlysmy stamtad....... :?

Laski niektore to jak na weselach polskich-taki tance Juz nie tyle, ze bez gustu ale baba na rauszu to zalosny widok...

Jak juz mialabym tak pic to ze znajomymi w domu zeby sobie nikt nie pomyslal.

Babcia klozetowa byla najlepsza

Ania kiedy Dunki byly nachalne??? Przeoczylam cos? Raczej ci durni faceci.....

To koniec mojego komentu do sytuacji

Napisz ty lepiej co tam u was slychac, co porabiacie. Jak tam z Ala. Slyszalam, ze jej znow debile wypisuja bzdury na maila. Szkoda slow....

Ja sram w gacie, bo sie tak tych testow boje!!!!! Jeszcze dzisiaj tyle mi roboty wypadlo, ze szok! Babysit itd.

Planujcie weekendzik, bo sie nic nie zapowiada i fajnie byloby poszalec

Roskilde brzmi ciekawie

Dobra nie przeciagam leceeeeee

Trzymac kciuki jutro o 10:30!!!!!!!

Sol > 22-02-2006, 1:16

Dobra Marta trzymac kciuki bedziemy na pewno :wink: A dzisiaj jazdy takie ze szok!!!Na szczescie troche juz ochlonelam ale mialam ochote spakowac walizki i ...

Tak wiec wypuscilam moje dwa psychiczne psy do ogrodu i zaczelam karmic Julke gdy do kuchni wpada Ala i mowi ze jakis psychiczny facet wali po oknie :? Wiec spokojnie ide otworzyc dzwi a tu jakis psychol wrzeszcze po mnie od progu!!!Ja do niego ze nie rozumniem i niech mowi po ang, wiec facet pyta czy te dwa psy biegajace po ulicy to moje???Ja oczywiscie stroje idiotke i mowie ze wypuscilam psy do ogrodu i nie mam pojecia jak znalazly sie na ulicy(w rzeczywistosci jest zajebista dziura w plocie i tylko slepy by jej nie zauwazyl :? :!: )wiec kak juz doszlysmy do porozumienia ze to moje psy to sie zaczelo...ze niby on omalo ich nie zabil!(chcialam mu powiedziec ze nie bylo by mi specialnie przykro z tego powodu ale sie powstrzymalam)...ze omalo nie rozwalil swojego samochodu...ze jak psy moga biegac sobie po ulicy ...i jeszcze mnostwo takich pierdul ktore ja mialam osobiscie gdzies ale bylam niesamowicie wsciekla bo to ja musialam ich wysluchiwac :twisted:

Powiedzialam hostce ze jak sie to powtorzy to pakuje manatki i sie wyprowadzam bo w sumie nic mnie tu specialnie nie trzyma :mad: :?

W kazdym razie dziura w plocie zostala chwilowo zalatana :?

A pozniej zadzwonila kobieta z Dani do Ali i pojechalysmy sobie do rodzinki do Hillerod i bylo zajebiscie :lol: Ogolnie rodzinka fajna, troche sobie pogadalysmy i oczywiscie troszke sie podlamalam bo jak mialam wrocic znowu do tej wiochy to juz mi sie chumor popsul

Jak to Marta mowi -rozowo jest tylko na poczatku-i ma racje :?

No ale o rodzince i pobycie w Hillerod napiszemy jutro jesli wyjdzie z tego cos konkretnego

ps Marta jesli chodzi o dunki to przeciez chyba widzialas ze sa nachalne!!!

W stosunku do facetow oczywiscie!!!A moze gadalam o tym z Ala???

w kazdym razie ostatnio pewien znajomy moich hostow-dunczyk tez gadal ze dunki go nie kreca bo sa malo kobiece i na dodatek strasznie nachalne wiec chyba cos w ty jest :!:

agulka > 22-02-2006, 2:56

co do dunek to sie zgadzam..

ja mam tutaj bardzo dobra kol dunke, tyle, ze jedna rzecz mi sie u niej nie podoba..zawsze jej pelno jak sie faceci kreca. i wlasnie..jak oni widac , ze nie sa zainteresowani to ta i tak nadal za nimi biega.. eh taka typowa cecha dunek hehe

Gość > 22-02-2006, 14:01

po prostu szuka dziewczyna akceptacji i tyle - mnie sie tez czasami to zdarza, a co bede czekac jak moze przypadkiem zlapie moja szanse?

Sol, widze ze wy sie tam niezle bawicie, Marta mi pisala ze jest super od kiedy sie pojawilas U mnie jakos tak dretwo... Kolorowo nadal jest, a jestem tu dokladnie tyle samo co ty, wiec chyba naprawde zalezy od okolicznosci (a moze od charakteru danej osoby?). A na miejscu tego faceta bym zrobila dokladnie to samo, wiec sie wcale nie dziw. Widac ze kierowca nie jestes...

Trzymaj sie laska, a priva napisze jak sie bedzie cos dzialo (albo jak bedzie mi sie za bardzo w przyszlym tyg nudzic, bo mam ferie i od szkoly i od pracy)

Sol > 22-02-2006, 14:18

aaaaaaaaaaaaaaa...Marta zdala!!!!Laski gratulacje dla niej-ucieszona do mnie dzwonila z bufetu :lol: Ja oczywiscie w przedszkolu bylam a tam glosno jak cholera ale najwazniejsze wiem :wink:

Co do psow i tego faceta to ja sie Emi z toba zgadzam w 100% ja zareagowalabym na jegpo miejscu tak samo-a host dzisiaj do mnie ze dunczycy sa pomyleni( :?: :?: :?-chcialam mu powiedziec ze ja na miejscu tego faceta przejechalabym te psy a nie narazala sie na to zeby sobie rozbic fure i oszczedzic psa 8O

A wogole dziura wczoraj byla zalatana i dzisiaj psy znalazly nowe przejscie na ulice...normalnie smiac mi sie chce... :?

Sol > 23-02-2006, 15:09

Laski dzisiaj tlusty czwartek a ja jeszcze ani jednego paczka nie zjadlam!!!Chyba musimy sobie z Ala isc do supermarketu kupic bo na hostow to chyba nie ma co liczyc...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia