• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

:) Aimee :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• :) Aimee :)

• :) Aimee :)
  • Re: :) Aimee :)

Aimee > 11-10-2005, 23:30

no emi oszczedzanie na oddanie dlugu to ciezka sprawa,bo jesli oszczedzasz tak na przyszlosc-latwiej,bo wiesz w razie co,ze kase masz i mozesz do neij siegnac-a tu oddajesz ,zarobisz i potem jej nie widzisz...

monia moze bede 2 aparat kupowac wtedy wejd ena tego procegabbera ja kupialm sobie casio i jestem bardzo zadowolona,fajne fotki i filmy robi,ma dyktafon i mozna go do kompa dopiac,poza tym slodkie dzwieki wydaje!!

Emi 3maj sie juz w koncu an finiszu jestes

Aimee > 11-10-2005, 23:33

http://www.pricegrabber.com/search_getp ... arch=casio

to moj nabytek ja zaplacilam 260 za aparat karte 124 i pokrowiec:p tak wiec nie przeplacilam jak widze i sie ciesze!

MONIKA > 12-10-2005, 0:17

good job!

kasik > 12-10-2005, 1:13

Gratuluje zakupu

Czy tylko ja sie tak zbieram i kupic od prawie trzech miesiecy nie moge..? :roll: Dawno juz wydalam to co bylo przeznaczone na aparat a teraz nie moge odlozyc bo caly czas sa pilniejsze wydatki np. teraz powinnam sie rozejzec za biletami na swieta i zabukowac, no i skad kase wziac jak wszystko przepieprzam na glupoty.. :?

Aimee, sorry, rozpisalam sie w Twoim watku o swojej glupocie :wink:

Aimee > 12-10-2005, 1:40

kasik nie szkodzi! wlasnie dlatego po 3 tygodniach mojego pobytu tu kupialm aparat! inaczej bym tego nigdy nie zrobila,znajac siebie i swoje sklonnosci do rozrzytnosci teraz mesze zwrocic dlug, bo mam w plecy 81$!! a reszta: zaczynam kupowac rzeczy na paczke, czyli dla siebie jeszcze nic konkretnego najbardziej mnie denerwuje,ze na jedzenie kase przechulalam..... 8O :?

MONIKA > 12-10-2005, 3:33

Kasik, ja myslalam, ze Ty masz cyfrowe, bo floga masz. :wink:

kasik > 12-10-2005, 3:52

Heh a tu taka niespodzianka, kasik nie ma cyfrowki

Tylko troche smart jestem i kradne hostce :wink: , czasem mam zdjecia od dziewczyn i tak jakos wychodzi. Ale juz wkrotce bedzie moja own!!!

MONIKA > 12-10-2005, 4:06

Aaaa, no bo fotki na normalnie nie wygladaly, tzn z normalnego aparatu. :lol:

Aimee > 12-10-2005, 13:40

kasik ,polityka taka jak i u mnie-miliony fotek ,ale od koelzanek,kolegow,itd. o albo skanowane w moim domowym skanerku-ale nie z cyfrowki! dopiero teraz nastajje era fotek z cyfrowego ownowanego aparatu... 8)

wczoraj po pracy pojechalysmy z Nelti i Madzia do sklepu- 3h spacerwalysmy w zasadzie meidzy chyba 6 regalami:p efektem tego bylo to,ze Madzi zrobilo sie przy kasie slabo,a Nelti ,jako ze miala gruby portfel- udzielila kolezance pierwszej pomocy kosmetyki,kosmetyki. JA nie wydalam nic, gdyz, jak juz wspomnailam, jestm splukana i nie chce isc w dlugi- to nieodpowiedzialne Po sklepowym wieczorze zajechalysmy pod dom Madzi, przez 5 minut trwaly pertraktacje czy wchodzimy czy nie- w koncu wedszlysmy :lol: jako,ze dziewczyny przygotowuja paczki do domku, zreobilysmy przeglad rzeczy ktore dotad kupila MAgda- a Nelti urzadzila w nich rewie mody w blaskach fleszy (czyt. mojej nowej cyfrowki 8) ) widzicie, jaka to dobra rzecz-wspoltowarzysz zabaw wczoraj mimo,ze nie pilysmy, bylysmy postrzelone. Tzn. tak sobie mysle,moze dlatego ze tyle razy wspominalysmy o piwie i w ogole o procentach....moze to samo myslenie wprowadza w organizmie stan wskazujacy...

chcialam ejszcze o YMCA napisac- rewelka! miodzio-jak sie ciesze,ze moi mi mmbership wykupili!! bede tam turlac sie codziennie-supcio!

CZY U WAS TEZ TAK DZIS LEJE>>>>>>>>>>>????

MONIKA > 12-10-2005, 15:17

Skoro fotek u Ciebie dostatek, to dawaj Emila fotologa!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia