• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'

• Wątek zamknięty
  • MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'
  • Re: MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'

monica07 > 10-09-2005, 19:55

Host wyjechal do Texasu. Dzis rano. Oznacza to ze dziewczynki maja do zameczania tylko mnie i Becky, so... bedzie ciekawie az do srody.

Moj byly chlopak napisal mi meila mniej wiecej o tym zebym wrocila i zeby wpedzic mnie w poczucie winy. Ale ja sie nie dam. Mam byc silna i bede.

Sebastian wczoraj zadzwonil, jak akurat szykowalam Nicole na jazz dance'a. Pogadalismy troche, samochodu jeszcze nie odebral ale moze pozyczyc od kolegi itp. Cieszylam sie ze nie bylo hostow w domu bo znowu by sie Pat wypytywal i te swoje zarty stroil.

Ale od czego mam kochana Nicole... Zdala relacje z mojej rozmowy jak tylko mamus i tatus pojawili sie w domu. Relacja polegala na pariodiowniu moich min, ktore ogolnie mialy wyrazac zadowolenie z tego ze rozmawiam z kims kogo na oczy nie widzialam itp.

Pat powiedzial ze chce znac 'intencje' tego chlopaka 8) i robil przy tym takie miny ze sie wszyscy smiali caly dinner. Becky, poczciwa kobitka, zaczela mi opowiadac historie dziewczyny ktora zaginela po tym jak umowila sie na randke z nieznajomym i ze do tej pory nie znaleziono ciala. 8O

Taa... nie ma to jak dinner z host familia. :roll:

Stare babki z zajec Basic Cardio Plus rozpoznaly mnie jak wchodzilam w pt do YMCA. Byla 10 rano, Alexis w szkole- pojde sobie pobiegac- pomyslalam. A okazalo sie ze Cardio jest tez w piatki i wszystkie kobitki mnie obstapily i tak sie cieszyly ze przyszlam na drugie zajecia i nie zrezygnowalam 8O

Ale mi glupio bylo... Powiedzialam ze mam tylko pol godziny i neistety dzis nie bede na zajeciach tylko tak sobie przyszlam pobiegac. Jakie miny mieli zawiedzione... :? Maj Gad ja wiem ze to musialo byc dla nich przezycie ze ktos 3razy mlodszy dolaczyl do grupy ale one chyba nie mysla powaznie ze ja zamierzam chodzic na te cale treningi z mierzeniem pulsu! 8O

Rozjasnilam sobie wlosy o jeden ton i zamiast ciemnego brazu mam medium chociaz tak naprawde wielkiej roznicy nie ma. Jade dzis na zakupy do malla ( :lol: ) i nie biore nikogo bo mi nad uchem beda brzeczec ile to czasu juz jestesmy. Sama pojade i caly dzien przesiedze tam, wypije frappucino w Starbrucksie i zjem babke cytrynowa i w spokoju bede szukac sobie szmatek

kasik > 11-09-2005, 4:36

Monika mam to samo, dzisiaj bylam 5h na zakupach sama i dobrze sie ze soba czulam 8) Nikt mi wiecej do szczescia nie byl potrzebny. Choc tak na stale samotne zakupy to bylyby nudne. W ogole duzo czasu spedzam tu "sama ze soba", prawie wszystko robie sama, sama wszedzie jezdze i.t.p. i jest ok, w Pl bym potrzebowala miliona kolezanek zeby pojsc na zakupy albo zrobic cokolwiek, o samotnej kawie nie byloby mowy, a teraz...duzo sie we mnie zmienia. Co nie znaczy, ze jakims odludkiem jestem i z ludzmi czasu nie spedzam :wink: Ale najomych tu na razie jak na lekarstwo a zyc trzeba dalej.

Gość > 11-09-2005, 11:13

monica, ale ta twoja rodzinka sie wydaje zupelnie sympatyczna, jak na razie wszystko wskazuje na to ze niezle trafilas

a co do wyjazdow hostow - moj host pracuje w USA wiec jest w domu raz na miesiac lub rzadziej, na pare dni, wiec normalnie moje dzieciaki psy i koty sa ze mna i z hostka (kiedy hostka ma dzien ze pracuje w chacie, inaczej cale towarzystwo na mojej glowie 12h na dobe), ale zdarzaja sie i hostce wyjazdy - w kwietniu jej nie bylo od poniedzialku rana do piatku wieczorem, a jak przyjechala to ja jak padlam do lozka do spalam caly weekend, serio!

ostatnio wyjezdzala w niedziele o 16.00 a wrocila w poniedzialek o 21.00 ale to jeszcze bylo ok.

pozdrawiam, i przepraszam za wykorzystywanie historii moni to pisania swoich bzdur

monica07 > 13-09-2005, 5:32

Jakich bzdur! Ja tam kocham Was czytac: )

Moj dzien dzis:

Nicole do szkoly, godzine pozniej Alexis do przedzkola.

Ja- na solarium i na silke.

Pozniej Alexis z przedszkola, Nicole ze szkoly. Alexis zostawilam u babci, Nicole zawiozlam na balet.

Ja - na silke.

Dinner, gadka szmatka, zapisalam sie na zajecia z anglika, wrocilam do domu.

Wieczor: Lody waniliowe, kilka miseczek, do tego karmelowy dip i maczane w nim winogrona i tak az do obrzydzenia ze slodkosci. 8O

Na cholere mi ta silka byla :? 8O

Ale mam wahania nastrojow... doslownie w jednej chwili jestem zadowolona ze swojej figury, mysle sobie ze nie mam potrzeby nic 'zrzucac' itp. Po chwili zmieniam zdanie i postanawiam sie odchudzac i cwiczyc. Zdecydowac sie nie moge

Wlasnie mam okres. Moze tu tkwi przyczyna?

A moze my life to jest po prostu jedno wielkie wahadelko.. :?

leneczka > 13-09-2005, 5:42

sama chodzisz na silke?

bo mi hosci chca gym membership wykupic, ale z kim ja bede chodzic?

:>

monica07 > 13-09-2005, 5:53

sama samiutka. ale mi to nie przeszkadza, bo przy kazdej biezni jest tv (amerykanie... telewizory wszedzie :roll: ), podpinam swoje sluchawki, ogladam 'przyjaciol' albo co tam leci i sobie maszeruje lub biegam.

moi maja membership w Y, wiec mnie babka przy blacie podpiela pod rodzine i tym sposobem mam unlimited free access do silki.

MONIKA > 13-09-2005, 15:25

Membership w YMCA dla operki to w najgorszym wypadku 100$ na rok.

Dla rodziny tysiac, wtedy mozna sie podpiac.

Leneczka a Twoj host nie ma membershipu??? 8O

kate-nasti > 13-09-2005, 19:17

Monica moze ja marudze, ale zakladaj floga!!! :*

cioska > 13-09-2005, 19:33

Noa u mnie membership w YMCA kosztuje ponad 350:/

monica07 > 13-09-2005, 19:40

Ej no co jest z tym fotologiem

Na meila przychodzi mi wiadomosc wszystko ladnie pieknie tylko jak klikam na link ta, podany to non stop mam: The page cannot be displayed
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia