• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

MONIKA > 24-08-2005, 22:29

Laski, nie szalejcie, cyfrowe za max 150 kupicie.

Bierzcie Canona i Nikona tylko, bo to najlepsze marki.

www.pricegrabber.com

I szukac tam. Wybor cudny i ceny tez. Dziekowac nie trzeba. :lol:

agulka > 25-08-2005, 0:24

dziekujemy Monisia

kasik > 25-08-2005, 0:51

Dziekujemy slicznie

Jak cudownie miec znow net "pod reka" 8)

Emm, chcialas powiedziec, ze galy robisz buraku :lol:

MONIKA > 25-08-2005, 1:45

Podziekujecie, jak skorzystacie. :lol:

Naprawde to najlepsze miejsce.

Laptopa tam sobie kupie. Jak sie w koncu dooszczedzam. :lol:

A potem zaraz mi flogi zakladac!!! 8)

Emm > 25-08-2005, 8:53

o kasik, widze, ze priva przeczytalas ( tak odnosnie tych burakow, hehe).

ja tez sobie kupie cyfrowke, jak juz sie znajde w stanach, bo na razie mnie polska rzeczywistosc przytlacza.

a dzis mgla na maxa, zimno i nic mi sie robic nie chce. Na szczescie wieczorkiem ide na imprezke, to odreaguje troche.

kasik > 25-08-2005, 15:48

Przeczytalam, dostalam tez maila, ale priv sie wyslal jak bedzie chwila odpisze.

Zalozylam floga, wiec zapraszam

www.fotolog.net/kasiant/

kasik > 26-08-2005, 3:22

Ale mialam dzis paskudny dzien...

Dzieciak darl gebe doslownie co 5 min, rzucal sie na podloge, bil wszystkich (szczegolnie mnie) i jeczal i tak caly dzien. Na basenie jak zwykle byly cyrki, nie chcial wychodzic, nie chcial sie przebrac, nic nie chcial co ja chcialam, w koncu zostawilam go tam samego i poszlam do samochodu i odrazu przylecial zaryczany, zebym go nie zostawiala. Zasmarkaniec!!!! Dziewczyny tez byly dzis nienajgrzeczniejsze i jeszcze kase wyciagnely ode mnie, a glupio mi sie o 5$ upominac, bo przeciez oni mi tez czasem rozne "nadprogramowe" rzeczy kupuja. A z reszta znalazlam dzis 5$ w suszarce (nie wiem skad sie tam wziely pieniadze bo pralam tylko dzieciece rzeczy) i tak sie ucieszylam... Wiec akurat wyszlam na 0. Nastepnym razem bede im mowic, ze nie mam przy sobie kasy jak nie dostane od rodzicow, a nie dostaje prawie nigdy, chyba, ze np. mam je zabrac do McDonalda to wtedy mi daja. I ich (dzieci) gadki, "przeciez oddam ci w domu" jasne, jeszcze mi nigdy nie oddaly.

Dobrze, ze jutro piatek, ostatni dzien pracy i weekend. Szkoda tylko, ze Veronika teraz w Szkocji, ale moze chociaz na jakies zakupy sie wybiore, bo powiem wam w sekrecie, ze mam w skarpecie :wink: ponad 300 a jutro dostane kolejne 140 No, ale z tego cyfrowe musze zakupic. Ajjj juz sie nie moge doczekac wlasnej cyfroweczki Mala rzecz - a cieszy

monica07 > 26-08-2005, 16:51

kasik ja sobie wczoraj cyfroowke kupilam - potwierdzam - mala rzecz a tak cieszy

nie dawaj sie dzieciakom, amerykaski styl wychowania je rozpaskudza. I shcowaj dobrze ta skarpete z 3 stowami ; )

oliwka911gt > 28-08-2005, 1:42

kasia, czyje urodziny sa??????????????????

kasik > 28-08-2005, 3:35

Oliweczko, o co biega???

czy ja cos gdzies pisalam o urodzinach???

Moje sa, owszem w poniedzialaek 29 sierpnia i to 21, wiec moze przezyje druga 18
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia