• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

chce byc au - pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• chce byc au - pair

• chce byc au - pair
  • Re: chce byc au - pair

milczak > 02-08-2005, 13:05

na razie nic nie obaczilam ale pozwolenia na podyt zalatwiamy jutro, okolice troszke juz poznalam , ale ogolnie nudy.sama szukam sobie zajec .gorzej z dziecmi tzn.dziewczynki sa grzeczne , same sie soba zajmuja gorzej z chlopczykiem .jestem pewna ze jest on najbardziej rozpuszczonym dzieckiem na swiecie. jak tylko cos jest nie po jego mysli to zaczyna tak wrzeszczec ze nie wiem co robic .a wy jak myslicie pozwolic mu na wszystko czego chce czy byc twardym i wysluchiwac tego wrzasku?

martamaua > 02-08-2005, 13:19

opcja nr 2,bo pewnego dnia zauwazysz,ze twoje potrzeby sa na ostatnim miejscu a dzieciak niezle manipuluje.Nie daj sie wyszkolisz go!

WAMPIREK > 02-08-2005, 19:28

A ja sie dzisiaj porozumialam sie z agencja ,z ktora mam zamiar wyjechac No juz praktycznie sie na 88% zdecydowalam,ze pojade z ta agencja...dO LONDYNU

amelja > 07-08-2005, 1:10

wampirek z jakiej agencji jedziesz, i czy bralas pod uwage tylko anglie?

wiem nazw agencji sie nie podaje ale moze na e-maila?

leneczka > 07-08-2005, 10:42

ahh.. tych polakow do londynu ciagnie jak ******** do **********

tyle fajnych miejsc na siwecie nooooooooo

WAMPIREK > 07-08-2005, 12:35

Leneczka a co masz cos przeciwko Londynowi ???

Wiesz kazdy jedzie tam gdzie lubi....wiec jesli Ty lubisz gdzie indziej....to "Z BOGIEM" ...

WAMPIREK > 07-08-2005, 12:37

amelja nazwe biura napisalam Tobie na priva

Gość > 07-08-2005, 12:56

wampirek, ale ja sie z leneczka zgadzam 100%. co nie pozna sie czlowieka to USA lub Londyn... a opinia o Polakach coraz gorsza w Anglii, gdzie sie tego wszystkiego zjezdza - i nie mowie tu wcale o operkach tylko, ale o calej reszcie. A potem zostawac jeszcze tam... Matko swieta, toz to niedlugo druga Polska bedzie i tez takie dziadostwo

a co takiego w tym Londynie jest ze wszystkich tak ciagnie? krolowa? deszcz?

a poza tym jesli do Londynu czy do Anglii, to po kiego agencja? zeby tylko kase wziela?

Gość > 02-09-2005, 15:49

nie wiedzialam gdzie mam to umiescic wiec wychodzi tutaj - liczylam sobie ile moja rodzina mi placi na godzine, wyszlo 3.80€ (a ja podatek od tego place) za ostatni miesiac

policzylam do tego "oplate za mieszkanie i jedzenie" (czyli pomnozylam jakby x2) i wyszlo, ze oszczedzaja na mnie miesiecznie minimum 250€ (porownujac do zarobku nianki lub sprzataczki, ktora by mieli zatrudnic) plus 120€ na benzyne co miesiac (bo gdyby zatrudnili nianke to nie placilaby ona sama pewnie za benzyne zeby dzieci wozic)

a i tak twierdze ze mam niezle... (tak sie czuje jak pracuje)

monica07 > 02-09-2005, 16:05

Emi a ty sama za benzyne placisz jak wozisz dzieci?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna