-
-
Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
monica07 > 11-09-2005, 3:50
ciuchy -dzis cala tygodniowke w mallu wydalam, kosmetyki - poprzednia tygodniowka oraz starbrucks -frappucino bo jestem tam stala klientka
moje plany dot. oszczedzania szlag trafil i przekladam je na pozniej. dobrze ze zanim poznalam piekno amerykanskiego shoppingu zdazylam kupic cyfrowke -
kasik > 11-09-2005, 4:04
Hah Monika dobrze, ze nie jestem samaPrawde mowiac ja przez pierwszy miesic nic nie kupowalam, moze drobiazgi jak okulary lub blyszczyk, ale teraz o Boze zaczelo sie!! Dzis pierwszy raz sama do Marshalla uderzylam i kupilam: satynowa koszulke, spodnice, majtki x 2, pasek, bluze, jeansy, szpilki, adidasy, wszystko za jedyne $84.98, czyz to nie piekne???? I jeszcze jedne cudne buty w innym sklepie widzialam, ale mi juz kasy nie starczylo, ale nie wiem czy jutro po nie nie wroce?!? Tydzien temu w weekend bylo to samo, wydalam ponad 150$ na ciuchy i kosmetyki (Ross, Target, H&M) i 50$ na metro, lody, picie, jedzenie i tego typu rzeczy gdy bylam out. A na cyfrowke mam odlozone 260 i nie tykam, a mam cicha nadzieje, ze mi cos nawet zostanie. W czwartek pojechalam do CVS i na pierdoly w stylu siodmy blyszczyki, 10 lakier i.t.p. 40$ wydalam 8O no kupilam tez balsam, paste do zebow i tego typu niezbedne rzeczy, ale tyle kasy przepuszczam :? boje sie, ze nie bede umiala zaoszczedzic na podroze a MUSZE po prostu musze zobaczyc tu kilka miejsc!!! US girls kiedy Wam mania zakupowa odeszla? -
monica07 > 11-09-2005, 4:09
hahah kasik ale sie usmialam! jakbym o sobie czytala...7dmy blyszczyk, majtki...
nie kupilam do tej pory butow ani torebki i bardzo nad tym ubolewam
poza tym pieniazki ida jak woda, tez sie boje ze nie bede umiala oszczedzic na podrozowanie:/ -
kasik > 11-09-2005, 4:17
Ja mysle, ze jeszcze dwa, gora trzy miesiace i przystopuje
Ale trzeba bedzie kupic cos zimowego a to juz drozsze.
Torebki zakupilam dwie, a co do butow 4 pary: dwie dzis i dwie last week :roll: I jakbym miala dzis w tym Marshallu 300 to tez bym bez problemu wydala. -
MONIKA > 11-09-2005, 7:30
A ja kurtke zimowa kupilam. Za 80$, z 250 DKNY. Bosko ciepla. 8)
I spodnie.
I sweter.
I lancuszek.
I japonki z Brazylii dostalam kolejne.
Takie mam poczucie winy po tych zakupach, jakbym kogos zabila.
Good ze na koncie nadal ponad tysiak, bo bym sie pochlastala. :? -
monica07 > 11-09-2005, 19:10
a ja oprocz ciuchow kupilam sobie wczoraj perfumy DKNY 'be delicious' za 70$. sa sliczne -
kasik > 11-09-2005, 19:51
Na perfumy wlasnie jakies ladne poluje, ale jeszcze nie wiem jakie chce :? -
monica07 > 11-09-2005, 19:58
no perfumy sprawa gustu, ale ja polecam te moje. wszystkim sie poki co podobaja. a najlepiej pozbieraj wszytskie probki i testery w mallu w perfumerii, mi te kobitki co sprzedaja nadawaly tego kilkanascie sztuk. -
oliwka911gt > 11-09-2005, 20:21
a wlasnie laseczki, tak a propo perfum: w jakiej cenie jest adict diora i gucci rush?? tak mniej wiecej :wink: -
martamaua > 12-09-2005, 0:48
A ja kocham Bossa i Kenzo