-
-
Re: <<<<<<Markosz>>>>>>
oliwka911gt > 28-06-2005, 15:58
moze bi?? :twisted: -
oliwkadawida > 28-06-2005, 16:00
nieee...dzanka by wyczuła już dawno jak by był bi :twisted: -
oliwkadawida > 28-06-2005, 16:02
zreszta ja tez :lol: -
Markosz > 28-06-2005, 16:22
:lol: :lol: :lol: zejsc ze mnie dziolchy !!!ja tu jestem szefo w tym dziale to prosze mi tutaj takich rzeczy nie wypisywac
pozdro...
ide ogladac tv, kupilem dwie paki chipsow, dzis jednoosobowa wyzerka -
oliwkadawida > 28-06-2005, 17:42
...nie no...zupełnie jak kobita 8)
:twisted: :twisted: :twisted: -
leneczka > 28-06-2005, 17:57
ahahaha
ja tez tak robie.. obloze sie zarciem i TV ogladam..
tylko wiesz markosz mi sie to zdarza regularnie kilka dni w miesiacu..
tez masz okres ? -
Markosz > 28-06-2005, 19:20
zakonczywszy tamten tematbez zbednych komentarzy Oliwka poprosila mnie o wpis na temat mojego dnia
a wiec chcialbym wam powiedziec, ze byl on ogromne fascynujacy
bo wstalem jak co niezawsze przed 10, nastepne sniadanie, po czym posprzatalem troche w salonie und kuchni. Pozniej zeszlo nad moim praniem po czym postanowilem posprzatac troche dzieciakom w pokojach oraz w "pokojuzabaw"oczywiscie jak to przystalo dla bogadczy dzieciaki najwazniejsze to maja ogormny pokoj i ze 10 tysiecy zabawek. Ale co mi tam, to nie moje dzieci. Oczywiscie badac sam w domu ogromnie sie nudze. Poszedlem na zakupy, dwie paki zarcia, sok i zel pod prysznic. Bo sie skonczyl aaa teraz to jakos juz mi brakuje dzieciakow i sylwi, bo nie chce mi sie juz samemu kolacji jesc
aaa jeszcze jedno....dzownilem dzis przez caly dzien do tej operki starej, oczywiscie pietnascie razy nieodbiera, z dzieciesc zajete, a jak wkoncu odebrala i sie pytam czy to Kamila to odlozyla sluchawke. Numer mam na komorke, wiec wyslalem esa, zeby mi podala numer stacjonalernego to zadzwonie wtedy i bedzie wygodniej. Zero wiesci. To nic, ze dziewczyna 3 dni temu wyslala z handy esa do ojca z zyczeniami wszystkiego co nie miara na dzien ojca. Grrrr aazzz mi podniosla cisnienie... Tak wiec konczac dzisiejszy essej peunta niech bedzie to iz kochana Kamila jest poza zasiegiem, nawet glupoty :lol: :lol:
pozdrawiam
do nastepnego
skontaktowania sie
z Karlsruhe dla Forum
Markosz Mars Kolanko -
Markosz > 28-06-2005, 19:22
aa i jeszcze odpowiedz na pytanie
oczywiscie ze mam okresy
np kiedy nie chce mi sie jesc, gadac, sprzatac, wstawac... und so weiter -
oliwkadawida > 28-06-2005, 19:57
Ha! OkresY a nie okreS! To różnica :wink:
A ta Kamila czego? nie ukrywa przypadkiem? Czy może jaka?...hmmm...powiedzmy...wstydzi się chłopców :roll: -
leneczka > 28-06-2005, 20:41
MArkosz Max Kolonko bUahahhahahdobre..
ale wiesz co.. troszke monika mi tu zajezdza jak piszesz "und" tak jak ona "so"..
ciekawe czy mi sie tez udzieli