-
-
Re: czekanie na rodzine
kajtuś > 30-08-2012, 17:23
[quote name="Asia_rias1"]martyniok....
mi beda placic 80Ł ale z tego bede musiala placic polowe szkoly. czyli ok 500Ł na rok, czyli wychodzi na to ze bede zarabiac ok 70ł tygodniowo....weekendy wszystkie free, z tym ze czasem sobota babysitting, ale wyrówna sie wtedy z wolnym dniem w tygodniu.....moge sobie swobodnie poszukac pracy w weekendy lub wieczorami,,,wiec pewnie dodatkowa kasa bedzie...nie patzr tylko na kase...ale porownaj ją sobie do obowiązków jakie bedziesz miala za te 60Ł. Ale fakt to mało, poza tym to prawie minimalna stawka operki, z tego co wiem to ok 25 godzin tygodnioweo wychodzi, wiec i tak nie tak zle,,,nie patzr tyylko na kase...jakbym ja patzryla to bym wcale nie jechala jako operka tylko do normalnej pracy.....zapytaj czy mozesz poszukac sobie innej dodatkowej pracy i dasz rade wtedy. A co u Ciebie zem szkoła ? jak to bedzie? a w ogole to gdzie bedziesz?? bo ja na wsi,,,tez nie chcialam ale jak pogadalam z rodzinką to juz jest ok ....mam poltorej godziny do londynu wiec daleko no ale coz...nie mozna miec wszystkiego.... daj znac jak po rozmowie.....
kajtuś,,,,jak szukanie rodzinki w agencji??
buziaki[/quote]
dlatego wole z agencji... tam mam min 80Ł/week... Min... Za 60 to by mogliby mnie w tylek pocalowac -
martyniok > 30-08-2012, 18:59
No tak, ale dodam ze ona kupuje mi ta karte dzieki ktorej moge przepieszczac sie po londynie za ok 20£. Plus powiedziala ze bedzie oplacac kurs ale o tym dokladnie dzisiaj z nia pogadam -
kajtuś > 30-08-2012, 19:59
[quote name="martyniok"]No tak, ale dodam ze ona kupuje mi ta karte dzieki ktorej moge przepieszczac sie po londynie za ok 20£. Plus powiedziala ze bedzie oplacac kurs ale o tym dokladnie dzisiaj z nia pogadam[/quote]
Co komu pasuje. Jednemu lepiej tak, drugiemu tak... Kazdy czlowiek jest inny i wazne, zebysmy po prostu byli zadowoleni. Kazdy na swoj sposob
Poza tym... Za 20Ł na miesiac? Czy jak? Bo na oysterze ktoś mówił, że nie może pobrać więcej niż 8Ł dziennie. Nie wiem czy to prawda, ale wygląda na to, że tak... -
Asia_rias1 > 31-08-2012, 23:18
hej....jak poszukiwania rodzinek> ja za 13 dni lece -
Baskah > 31-08-2012, 23:49
Ja czekam niecierpliwie. Mam nadzieje ze niedlugo oglosze wesola nowine.