• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

No i kolej na mnie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• No i kolej na mnie

• No i kolej na mnie
  • Re: No i kolej na mnie

ajrisz > 15-07-2005, 17:11

Ally - ja mam wolne soboty, niedziele, czasem piatki od poludnia, czesto wtorki. no to kiedy? ale ja nie jestem dobra w oprowadzaniu po miescie... jeszcze zalezy, co chcesz zobaczyc :wink:

Yoanna > 21-07-2005, 16:39

hehe kiedys Ally bardzo duzo pisala, teraz gdy juz jest au pair cisza.. ale ja tez bede miec klopoty z netem wiec tez byc moze nie bede sie udzielac..

Ally trzymaj sie

Ally > 05-08-2005, 22:11

No dobra ajrisz telefon moj masz, przeslij mi esemesa to sie dogadamy, bo ja twojego numeru nie moge znalezc. No ja chetna na kontakt. Chociaz mieszkam z dwoma Polakami a moze za dwa tygodnie siostrzyczka mnie odwiedzi. Jak milo

Asia faktycznie nie siedze na necie teraz nie mam czasu (pamietam jak mnie to wyrazenie doprowadzalo do wscieklosci jak jakas au pair to pisala) a teraz.

Pozdrawiam wszystkich

Jo > 08-08-2005, 14:40

Cytat:a moze za dwa tygodnie siostrzyczka mnie odwiedzi. Jak milo
    to zabrzmiało jak ironia 8)

ajrisz > 10-08-2005, 0:28

[quote name="Ally"]No dobra ajrisz telefon moj masz, przeslij mi esemesa to sie dogadamy, bo ja twojego numeru nie moge znalezc. No ja chetna na kontakt. [/quote]

wyslalam smsa, zero reakcji. dostalas go, Ally?

martamaua > 10-08-2005, 8:07

Ja to samo.Strzalke chociaz pusc,ze dochodza.

Gość > 10-08-2005, 12:53

smsy nie dochodza, ja mam raporty ustawione i wyslalam eska do Ally w sobote i do tej pory go nie otrzymala.

A ja sie zastanawiam, czy ona sie czasem nie pomylila. Bo nie pamietam jak to jest z kierunkowym do Irlandii, ale mnie sie wydaje ze tam jest +359 a nie +358 bo ten ostatni to jest do Finlandii a niemozliwe zeby oba kraje mialy tak samo... wiec sprobujcie jeszcze raz z 9 w srodku

ewa^^^ > 10-08-2005, 13:17

Kierunkowy do Irlandii jest +35 , a 8 to juz jest chyba poczatek numeru telefonu.

Gość > 10-08-2005, 13:24

nie ewa, ta liczba zaraz po tym jest uzywana jako dodatek do kierunkowego. normalnie dzwoni sie przez 0 (jak z Irlandii), a jesli z kierunkowym to z liczba miedzy numerem a tym oficjalnym kierunkowym.

tak samo jak tutaj. jest +35(8) - 8 ktora dodaje sie tylko dzwoniac z zagranicy.

Wnioskuje ze w Irlandii jest jednak 9

ewa^^^ > 10-08-2005, 13:33

o wow, nie wiedzialam, ze tak jest.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia