-
-
Re: dziwne czynnosci nawykowe
Kalarepka > 30-11-2005, 19:56
A ja my?lałam, że tylko ja mam hopla na punkcie bielizny... :lol: -
Gość > 30-11-2005, 20:19
tez bym pewnie wpadla w manie jakby para majtek nie kosztowala 6€... :roll: -
MONIKA > 30-11-2005, 20:46
Tu jest niezle. W ostatni weekend mowie do mojego chlopa, a wybierz mi trzy pary. 5$ za wszystkie trzy. :lol: -
kasik > 30-11-2005, 21:40
Ja z majtkami mam tak samo, obsesja, obsesja, obsesjaJuz w Pl. uwielbialam je kupowac, ale jak wiadomo ceny troche inne niz tu, wiec teraz mam raj majtkowy :wink:
Rano od razu net, zaraz po wyjsciu z lazienki.
A i nauczylam sie pic kawe z malutka iloscia mleka i bez cukru, co w Pl bylo dla mnie nie do pomyslenia, pilam pol na pol z mlekiem i slodzilam ze 3 lyzeczki 8O
Herbaty nie pije w ogole, za to cole na sniadanie owszem. Wiem, ze to niedobre, ale jakos tak sie przyzwyczailam a herbaty w moim domu niet!!
No i zaczelam pic mleko, a od dziecka nie tykalam mleka a nawet na sama mysl robilo mi sie niedobrze, wiec zaskoczylam sama siebie -
agulka > 30-11-2005, 22:08
no tak majtek w usa tu pod dostatkiem :lol:
ja codziennie rano pijce coca cole i odbieram poczte.. hihi -
MONIKA > 30-11-2005, 22:53
Ja sie oduczylam pepsi, jak juz to wole cole ale hostka ma hopla na punkcie diet pepsi, ktora mi nie podchodzi.
Herbaty sama nakupilam, tzn na "rodzinnych" zakupach z hostowa karta kredytowa, ale pijam jak szalona. Dzbanka jedynie brak.
I gotowac PL zaczelam jakis czas temu, dzis duszone ziemniaczki z jajeczkiem sadzonym i szczypiorkiem. Mniam.
Jeszcze troche i jem, kto chce, bom z iloscia przesadzila, jak zawsze... -
Gość > 01-12-2005, 0:52
Host mnie nastraszyl wszystkimi produktami slodzonymi slodzikiem i Coli nie pije juz w ogole ,tej zwyklej nie pije ( 40 g sugar ) a fujjj
sama chemia
kawy i herbatki tez nie pije bo gorzkich nie cierpie ,a slodzika jak juz napisalam sie boje
wyzbylam sie zagladania pod lozko przed pojsciem spac ,teraz sie z siebie smiejejestem juz dorosla -
Caroline > 01-12-2005, 17:51
Emi cen nie zazdroszcze, bo wprawdzie sama placilam nie raz i nie dwa 6 euro ( lub wiecej) za dwa sznurki jak to moj chlop zwie, ale ostatnio wyczailam sklep z rewelacyjna bielizna i wiekszosc za 1 euro, max za poltora!
Majtkowy raj! :lol: -
Gość > 01-12-2005, 18:47
6 to o najtanszych mowie... -
Yoanna > 09-01-2008, 22:22
a tak odswiezam zeby cos sie dzialo :lol: