• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

leneczka > 30-05-2005, 18:31

wiesz marzenka.. ja bym ci swojego braciaka przyslala [on sie zna na rzeczy, i wogole w twoim wieku, taki przystojniak eheheh] ale za daleko :roll:

(-:MARZENA:-) > 30-05-2005, 18:55

eh, w kompie jest all ok, tylko jak ostatnio "specjalista" mi go odwirusowywal to pozakladal zabezpieczenia jakies i teraz nic sie zainstalowac nie da, nawet na poczatku mi poczty nie otwieralo ale juz doszlam do tego i maile czytac moge tylko to gg :mad: :mad: :mad:

Yoanna > 30-05-2005, 19:25

hehe leneczka to jak u mnie cos bedzie nie tak z kompem to przyslij brata gdzies wygonie hehe.. w naszym wieku? moze jeszcze sie uczy ze mna hehe bo swiat jest maly :wink:

Gość > 31-05-2005, 8:10

poczty pewnie nie otwieralo ze wzgledu na blokade cookie. sprawdz sobie jakie masz zabezpieczenie w ustawieniach internetowych. panel sterowania, tam ustawienia internetowe (lub sieciowe) powinny byc (nie pamietam jak to jest doslownie po polsku) i tam masz zabezpieczenia. i masz rozne poziomy zabezpieczen, to sobie sprawdz, pradopodobnie przy srednim poziomie mozesz i gg wrzucic, ale nie jestem pewna, po prostu przetestuj, jesli tego nie robilas jeszcze.

Ally > 31-05-2005, 19:10

?więta racja Emi, jak masz "wysokie" zabezpieczenie plików cookie to nic nie możesz ?ci?gn?ć, poczta i czaty nie działaj?. Trzeba zmniejszyć

MONIKA > 06-06-2005, 7:40

Co do kryteriow wyboru operki, to sie nie dziwcie.

Hostka mojej kumpeli z NYC powiedzala otwarcie, ze pierwszym kryterium wyboru operki bylo to, zeby dziewczyna byla ladna. Nie ma mowy zeby wzieli brzydule. Dlaczego? A dlatego, ze skoro stac ich na wszystko ladne, to dlaczego mieliby miec w domu brzyduline..?!

To fakt jest.

(-:MARZENA:-) > 06-06-2005, 10:23

hehe- to moi hosci zapewne mieli inne kryteria wyboru ;-)

martamaua > 06-06-2005, 10:32

U moich przewazyl humor i odpowiedzialnosc.

wredna_femina > 06-06-2005, 11:30

....

Ally > 07-06-2005, 10:12

lista rankingowa??

hehe :lol: dzieciak a jakie ma pomysły

u mnie nie wiem co przeważyło
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna