-
-
Re: oferty "nie do odrzucenia"
leneczka > 30-05-2005, 18:31
wiesz marzenka.. ja bym ci swojego braciaka przyslala [on sie zna na rzeczy, i wogole w twoim wieku, taki przystojniak eheheh] ale za daleko :roll: -
(-:MARZENA:-) > 30-05-2005, 18:55
eh, w kompie jest all ok, tylko jak ostatnio "specjalista" mi go odwirusowywal to pozakladal zabezpieczenia jakies i teraz nic sie zainstalowac nie da, nawet na poczatku mi poczty nie otwieralo ale juz doszlam do tego i maile czytac moge tylko to gg :mad: :mad: :mad: -
Yoanna > 30-05-2005, 19:25
hehe leneczka to jak u mnie cos bedzie nie tak z kompem to przyslijbrata gdzies wygonie hehe.. w naszym wieku? moze jeszcze sie uczy ze mna hehe bo swiat jest maly :wink: -
Gość > 31-05-2005, 8:10
poczty pewnie nie otwieralo ze wzgledu na blokade cookie. sprawdz sobie jakie masz zabezpieczenie w ustawieniach internetowych. panel sterowania, tam ustawienia internetowe (lub sieciowe) powinny byc (nie pamietam jak to jest doslownie po polsku) i tam masz zabezpieczenia. i masz rozne poziomy zabezpieczen, to sobie sprawdz, pradopodobnie przy srednim poziomie mozesz i gg wrzucic, ale nie jestem pewna, po prostu przetestuj, jesli tego nie robilas jeszcze. -
Ally > 31-05-2005, 19:10
?więta racja Emi, jak masz "wysokie" zabezpieczenie plików cookie to nic nie możesz ?ci?gn?ć, poczta i czaty nie działaj?. Trzeba zmniejszyć -
MONIKA > 06-06-2005, 7:40
Co do kryteriow wyboru operki, to sie nie dziwcie.
Hostka mojej kumpeli z NYC powiedzala otwarcie, ze pierwszym kryterium wyboru operki bylo to, zeby dziewczyna byla ladna. Nie ma mowy zeby wzieli brzydule. Dlaczego? A dlatego, ze skoro stac ich na wszystko ladne, to dlaczego mieliby miec w domu brzyduline..?!
To fakt jest. -
(-:MARZENA:-) > 06-06-2005, 10:23
hehe- to moi hosci zapewne mieli inne kryteria wyboru ;-) -
martamaua > 06-06-2005, 10:32
U moich przewazyl humor i odpowiedzialnosc. -
wredna_femina > 06-06-2005, 11:30
.... -
Ally > 07-06-2005, 10:12