-
-
Re: BRAK RODZIN !
Efka87 > 17-04-2012, 21:47
Toteż mówię o cierpliwości i nadziei
Chwal się rodzinką Natalia!!! -
Piotr > 17-04-2012, 21:55
Ta moja wymarzona rodzina ojjjj mieszka w Upper West Side of Manhattan
maja jedno dziecko syna dwa latka,ojciec prawnik matka bedzie zdawac koncowy egzamin i bedzie prawnikiem.Mimo wszystko wygladaja normalnie no i mlodzi ludzie.
Co jest tu takie fajne mianowicie Manhattan ja tylko east coast a jesli byl by to Manhattan.Kolejny plus jedno dziecko i do tego male.Dodam ze w UK tez jak przyjechalem mialem dwulatka.Wszystko tak jak bym chcial.Nie napisza jestem pewny na 99%.Jestem realista nie pesymista. -
Efka87 > 17-04-2012, 21:59
@Natalia - już zaspokoiłam swoją ciekawość czytając blogasuper, 3mam kciuki
@Piotr - nie histeryzuj, nie bądź bababędzie dobrze!!!!! wydaję się mega spoko, oczywiście jeśli chcesz NYC Niejedna osoba tu Ci pozazdrości )) -
Piotr > 17-04-2012, 22:04
Nikt mi nie bedzie zazdroscil przeciez ile moga pisac jednego e-maila?Szkoda ze nie moze byc wiecej rodzin w roomie w IE.
Po ostatnich dwoch rodzinach ktore sie nie odezwaly to mam uzasadnione obawy ze nie napisza.
Beda kolejne rodzinyMoze ta tylko wydaje sie taka idealna.Plusem tego jest ze cos te rodziny przyciaga do roomu male au-pair,to mnie cieszy. -
Alexandraa > 17-04-2012, 22:42
Usaok- jak sie zmatchujesz z nimi to bedziemy niedalekoA jak dokladnie nazywa sie ta miejscowosc, do ktorej jedziesz? Ja bede w Downers Grove, tez przedmiescia Chicago.
Efka87- daj znac jak bedziesz to sie spotkamy -
Efka87 > 17-04-2012, 23:57
OOOOOOokey, superNapisz mi na priv jakieś namiary do siebie pliz (maila np) -
usaok > 18-04-2012, 11:52
[quote name="Alexandraa"]Usaok- jak sie zmatchujesz z nimi to bedziemy niedalekoA jak dokladnie nazywa sie ta miejscowosc, do ktorej jedziesz? Ja bede w Downers Grove, tez przedmiescia Chicago.
Efka87- daj znac jak bedziesz to sie spotkamy[/quote]
Jeśli mnie zaakpectuja to Glen Ellyn, to niedaleko ! ;D -
Alexandraa > 18-04-2012, 17:51
O, to rzeczywiscie bliskoNo fajnie by bylo jakbys sie dopasowala z nimi- mieszkalybysmy blisko -
usaok > 18-04-2012, 19:55
No: d a kiedy lecisz i z jakiego biura?)) efffka a Ciebie do chicago co bedzie sprowadzalo?: d ja jak nie trafie do kaliforni to na 13 miesiac napewno lece tam! -
Alexandraa > 18-04-2012, 21:53
Lece 9 lipca z APiA. A Ty jestes juz na ta rodzinke zdecydowana czy jeszcze sie wahasz?