• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Ninka Jones > 19-01-2008, 23:04

a ja przez 5 lat nauki w szkole językowej miałam 2 nauczycielki. ale tak zaje.biste że do tej pory z nimi bardzo bliski kontakt utrzymuje

szkoda tylko, że jedna z nich wyprowadziła się na południe Polski :? ma przyjechać w przyszłym tygodniu do Lublina :lol:

będzie ostro xD

Vorissa > 19-01-2008, 23:08

ja do szkoly jezykowej nie chodzilam, a jezyk sobie ksztalce teraz na pisaniu lustow do rodzinek, buahahaha.

naprawde, w szkole uczenie sie jezykow obcych to w wiekszosci strata czasu, bo gramatyki dobrze nikt nie wytlumaczy a mowic to niewiele mowimy...

idril > 19-01-2008, 23:33

[quote name="Vorissa"] a jezyk sobie ksztalce teraz na pisaniu lustow do rodzinek, buahahaha.[/quote]

cos w tym jest. ja teraz na testach maturalnych jak sa dluzsze formy uzytkowe to nie mam w zasadzie problemu z niczym [abstrachujac ze w ogole to za trudne nie jest].

Vorissa > 20-01-2008, 2:20

Jula, a jaki zdajesz ang podstawowy czy rozszerzony ? ja wlasnie zmienilam deklaracje z podst. niemieckiego na podst. angielski... moze za jakis rok/dwa pokusze sie o rozszerzony...

idril > 20-01-2008, 15:10

no ja po najlzejszej lini oporu ide - czyli podstawowy angielski

len straszliwy ze mnie.

Ninka Jones > 20-01-2008, 15:19

ja wszystko zdaje rozszerzone 8)

czy zdam WOS to sie okaże :lol:

asiafrugo > 20-01-2008, 15:39

ja zdawalam tylko rozszerzona biologie na maturze (bo len jestem ), na ktora sie nic nie uczylam (50%), tyle ze u nas to fajnie bylo, jak sie nie zdalo to zadnych konsekwencji nie bylo z tego tytulu, a teraz..... :roll:

Vorissa > 20-01-2008, 16:52

ja tylko matme i Wos rozszerony, wosem sie nie przejmuje bo mam go jako 4 przedmiot ale jako jedyny liczy mi sie na studia, wiec mzoe lepiej sie go poucze :lol: :lol: :lol: :lol:

idril > 20-01-2008, 17:55

no ja matme tez pisze ale podstawowa

Vorissa > 20-01-2008, 18:04

podstawa jest prosta, wiec dasz rade :wink:

ja sie zaczynam bac o swoja mature, chcialabym zdac ja dobrze, ale do tego by trzeba sie uczyc, a mi sie tak nie chce ze cos... ale sie troche mobilizuje i ucze juz...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia