-
-
Re: Summer Adventure
idril > 11-11-2007, 23:34
tak klasowki z angielkiesgo to ja tez lubie. a pp nie znosze bo mamy taka nadgorliwa babke swiezo po studiach ktora pierwszy rok uczy i w ogole znacie te podejscie nie?
zreszta babka jest strasznie ambitna nie tlyko pod naszym wzgledem bo juz pisze doktorat!
i dlatego pp nie lubie. za duzo sie od nas wymaga a mnie to srednio i to bardzo srednio intersuje. -
angelinaa.star > 11-11-2007, 23:37
Ja prze 2 lata miałam ?wietny angielski na studiach. Taki psychologiczny. Uczyli?my się pojęć, nazw, nowych słów no i mieli?my super teksty do przerobienia. Żadnej gramatyki itp. Naprawdę miło wspominam -
WAMPIREK > 12-11-2007, 1:14
A ja czuję ,że podczas mojego angielskiego na studiach to sie cofam,a odkad wróciłam z UK dostrzegam to jeszcze bardziej... :/
A ja lubię mieć wysoki poziom i wymagaj?cych wykładowców z języków...ale niestety :/ -
Ninka Jones > 12-11-2007, 1:27
ja się cofam na moich lekjach w liceum!
dlatego nie chodzę na lekcje, tylko przychodzę na sprawdziany i mam 6 na koniec roku i obecno?ć na każdej lekcji (no prawie każdej) -
WAMPIREK > 12-11-2007, 1:40
Ninka dzieki za opowiesc :* -
Ninka Jones > 12-11-2007, 1:49
:mrgreen:
odrobisz w polu
:mrgreen: -
idril > 12-11-2007, 2:05
[quote name="Ninka Jones"]
dlatego nie chodzę na lekcje, tylko przychodzę na sprawdziany i mam 6 na koniec roku i obecno?ć na każdej lekcji (no prawie każdej)[/quote]
to jakim spsobem masz Ninka obecnosc prawie na kazdej lekcji?
no chyba ze masz tak jak ja na KAZDEJ lekcji sprawdzian (nie narzekam zeby nie bylo!) -
Ninka Jones > 12-11-2007, 2:09
niemam układ z sorem
on wie że się cofam
w klasie nikt nic nie mówi, bo on może ich udupić i zrobić mój poziom
wtedy 3/4 klasy nie zdałoby z angielskiego
z moj? przyjaciółk? jest tak samo
z tym że ona nie zdawała FCE, bo uznała to za nic nie warty papier
ja tam my?lę inaczej
i tak sobie nie chodzimy na angielski -
idril > 12-11-2007, 2:15
no to fajnie
swoja droga papier niesety wazne jest dzisiaj.
czasem wiecej niz umiejetnosci i to jest smutne. -
maada > 12-11-2007, 2:50
ja pewnie jestem dziwna ale od pewnego czasu bardzo NIE lubie sie uczyc angielskiego :lol: a dokladniej to odkad zaczelam studiowac anglistyke :lol: taka np. analiza sredniowiecznej liryki pisanej of course -staroangielskim albo nauka na pamiec regulek gramatycznych, ktore juz nie obowiazuja, ale znac trzeba :wink: fonetyka i fonologia...slowem czysta poezja... :wink: Ale chyba nie tylko ja marudze -zauwazylam ze sporo bylych aupairek studiujacych filologie jest srednio zadowolonych z tego kierunku...