• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Plany a rzeczywistość

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Plany a rzeczywistość

• Plany a rzeczywistość
  • Re: Plany a rzeczywistość

Ninka Jones > 12-04-2008, 14:07

u mnie slonce bylo na chwile, ale wazne ze jest cieplo

edyta_s > 13-04-2008, 18:40

ach jak dzisiaj pięknie, szkoda tylko że nie ma kto zabrać mnie na spacer

a we wt dowiem się, co z moim wyjazdem do Włoch, wspominałam wam co? w ogole na ten temat?;>

edyta_s > 13-04-2008, 18:40

ach jak dzisiaj pięknie, szkoda tylko że nie ma kto zabrać mnie na spacer

a we wt dowiem się, co z moim wyjazdem do Włoch, wspominałam wam co? w ogole na ten temat?;>

Vorissa > 13-04-2008, 19:30

nie, dlatego mów

Vorissa > 13-04-2008, 19:30

nie, dlatego mów

Ninka Jones > 13-04-2008, 22:30

sluchamy Edyta

Ninka Jones > 13-04-2008, 22:30

sluchamy Edyta

edyta_s > 14-04-2008, 11:24

a to moja siostrzyczka wymyslila to cos w rodzaju praktyk studenckich, praca lekka, ale malo platna (min 400eu a ze nie znam wloskiego to wiecej bym raczej nie dostala ), 3 mies, w roznych reginach Wloch (w tym rzym ). Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Jak nic, to gdzies do Niemiec jako au-pair. Z tym wyjazdem to sie obawiam troche, ze moglybysmy sie pozabijac (bo nasze charktery sa totalnie rozne) albo sie tam zaplakac z teksnoty Moja siostra jest pod tym wzgledem jeszcze gorsza niz ja. No ale przeciez nie bede tu siedziec cale wakacje, zwlaszcza jak mam tu zostac na studia.

edyta_s > 14-04-2008, 11:24

a to moja siostrzyczka wymyslila to cos w rodzaju praktyk studenckich, praca lekka, ale malo platna (min 400eu a ze nie znam wloskiego to wiecej bym raczej nie dostala ), 3 mies, w roznych reginach Wloch (w tym rzym ). Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Jak nic, to gdzies do Niemiec jako au-pair. Z tym wyjazdem to sie obawiam troche, ze moglybysmy sie pozabijac (bo nasze charktery sa totalnie rozne) albo sie tam zaplakac z teksnoty Moja siostra jest pod tym wzgledem jeszcze gorsza niz ja. No ale przeciez nie bede tu siedziec cale wakacje, zwlaszcza jak mam tu zostac na studia.

Ninka Jones > 14-04-2008, 11:28

a ile lat ma Twoja siostra?

kurcze pomysl fajny, no ale malo oplacalny no i wloskiego bys sie nauczyla na poziomie komunikatywnym, a jezyk nie jest trudny.

ja sie tak ciesze na moja przeprowadzke do Warszawy ze wogole nie stresuje sie matura! nic a nic poki co :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia