• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

yamisouls > 06-06-2014, 11:46

Szczypiorkowa, oczywiście, że im powiedz! Ale tylko jeżeli rzeczywiście tak czujesz Na pewno się ucieszą skoro też Ci tak mówią )

Minkin > 06-06-2014, 13:20

Miałam dużo wątpliwości przy podejmowaniu decyzji, do tej pory je mam. Z pierwszą rodzinką rozmawiałam 2 razy na skype (z całą rodzinką), rozmwiałam z ich au pair a host mama gadała nawet na skype z moją mamą. Zdecydowałam się jednak na drugą rodzinkę (z DC) chociaż na skype gadałam tylko raz z host mamą i raz miałam konferencje telefoniczną z nią i jej mężem, dzieci znam tylko z wymienionych z nimi maili a wyjazd jest za 30 dni. To jest szaleństwo ale jestem na nie gotowa bo wiem, że z nimi będzie mi dobrze. Przeważył w mojej decyzji czas i charakter pracy. Lokalizacja jest spełnieniem moich najorszych obaw ale powoli się do niej przyzwyczajam (dzięki google earth ).

Oficjalnie więc piszę, lecę 7.07 do DC, ktoś będzie mi towarzyszył?

yamisouls > 06-06-2014, 14:41

Gratulacje Minkin, też bym chyba wybrała mniej pracy, powodzenia! )

Szczypiorkowa > 06-06-2014, 14:55

Mini w jakim wieku masz dzieciaki ?? Gratulacje oczywiście

kazetka > 06-06-2014, 15:00

Do Waszyngtonu leci dużo dziewczyn! Na grupie na facebooku sobie popatrzcie, tam jest plik kto kiedy leci
    Szczypiorkowa! Mów im, że masz pozytywne odczucia co do nich i Ci się podobają NIe ma co się z tym ukrywać

Minkin > 06-06-2014, 15:18

Zauważyłam, że te rodzinki bardzo lubią słuchać komplementów a już najbardziej o swoich dzieciach więc warto na prawdę mówić co się o nich myśli bo ciężko w inny sposób okazać emocje przez skype

Dwie dziewczynki 8 i 11 lat

nika_m5 > 07-06-2014, 0:38

Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu śledzę Wasze posty Jestem z AupairCare i od 2dni mam rodzinę Jadę we wrześniu do Californii 45min od San Francisco. Zdecydowałam się na rodzinę która posiada dwóch chłopców 2 i 4 latka. Muszę przyznać, że sama sobie się dziwie, że wybrałam takich maluszków bo raczej zajmowałam się dziećmi powyzej 6lat Trochę się boję, ale na zdjęciach są tacy śliczni że Ach! Rodzice wydają się być sympatyczni, więc to też duży plus Ale ciągle za mną chodzi myśl, czy nie przesadziłam z wiekiem chłopców. Moje doświadczenie od nich troche odbiega, ale chyba strasznie nie będzie, jak myślicie?

Szczypiorkowa > 07-06-2014, 1:18

Hej dziewczyny! !! Dziś wielki dzień gadałem z rodzinka i tak się szykował żeby im powiedzieć ze tez jestem do nich tak dobrze nastawiona ale oni zaczęli i powiedzieli ze są zdecydowani i czy ja i chce, no to zaczęłam mówić co mi na sercu leżało, że są dla mnie świetni itd. Rozmawiali z moja mama i bratem dobrze się dogaduje. Jak mówiłam kumają polski wiec moja mama która angielskiego ni w ząb jest w niebo wzieta zatem lecę 25 sierpnia może ktoś też z was leci?

Szczypiorkowa > 07-06-2014, 1:20

Minkin moje o rok starsze 9 i 12 ale świetnie, będziemy sobie radzić

yvonne > 07-06-2014, 1:33

Szczypiorkowa, ja lecę 25.08! Skąd masz wylot?

No i oczywiście gratuluję PM!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia