-
-
Re: Summer au pair
moya > 27-02-2012, 0:11
W sumie to juz nie wiem czy to wypali. Nie bylo mnie 3 dni, chociaz napisalam jej, ze wyjezdzam i sie odezwe po powrocie, to wlasnie napisalam jej wiadomosc czy dalej ejst chętna, to widze, że ją przeczytała jakies poł godizny temu, ale nic nie odp. Jak sie nie odezwie do jutra włącznie, to chyba czas czegos innego psozukac. A szkoda, bo sie ostro napalilam... -
Justek > 03-03-2012, 19:25
Jestem totalnie nowa... i czy mogłybyście mi polecić strony na których mam szukać rodziny? -
Saiisuke > 03-03-2012, 23:33
Najpopularniejsza strona: aupair - world . net (bez spacji)
Jak przejrzysz forum to znajdziesz dużo na temat poszukiwania rodziny, gdzie, jak itd. -
tusssia1993 > 05-03-2012, 16:59
Cześć dziewczyny!
Jakiś czas temu zaczełam się interesować wyjazdem wakacyjnym. Nie mam doświadczenia w tej kategorii, byłby to mój pierwszy wyjazd. Wyjeżdżacie z jakiś biur? Gdzie wyszukujecie rodzin? Odwiedziłam kilka stron, ale póki co podchodzę do tego z wielkim dystansem, bo boję się, że mogę się rozczarować i coś nie wyjdzie. Warto jechać przez biuro? Szukać na własną rękę? Jeśli tak to gdzie?;> :wink: -
Nimell > 05-03-2012, 17:49
Przeszukanie forum na prawdę nie jest trudne!
Niektóre dziewczyny wyjeżdżają na własną rękę, inne z agencją.. są plusy i minusy każdego z tych wyjazdów. -
Magdaa. > 06-03-2012, 12:33
Hej
W tym roku też chciałabym wyjechać ,złożyłam z 3 tygodnie temu papiery do Proworku i czekam . Jest mi raczej obojętnie gdzie wyjade,
poki co zainteresowały się mną dopiero 2 rodziny z Hiszpanii ale nic z tego nie wyszło.
Jestem trochę niecierpliwa , więc denerwuje mnie to czekanie . Próbowałam znaleźć coś na własną rękę ale głównie to oszustów znalazłam.
A Wam jak idzie szukanie rodziny na wakacje ? -
silvviQ > 07-03-2012, 0:44
heja
chcę do Szwajcarii...
jeśli macie jakieś namiary albo poufne wtyki piszcie
<a href="mailto:konefka009@wp.pl">konefka009@wp.pl</a> -
Aisling > 12-03-2012, 1:43
Hej!
Strasznie mi miło widzieć część z was ponownie w wątku "summer au pair". Siebie samą z resztą też, haha. A więc jesli o mnie chodzi, to znów wyjeżdzam do Madrytu, jakoś pod koniec maja, poczatek czerwca, a w Madrycie planuję zostać zdecydowanie dłużej niz tylko na wakacje. Rodzinkę mam już znalezioną, wszystko załatwione. Jak w zeszłym roku, szukałam na własną rękę przez aupairworld i zdecydowanie polecam. Mniej papierkowej roboty, oszczędność pieniędzy, a jak ktos się przyłoży to rodzinkę znajdzie. Zwłaszcza, że w tym roku jest duuużo ofert z Hiszpanii.Tak więc życzę wam z całego serca powodzenia, bo sprawa jest zdecydowanie warta zachodu, i być może do zobaczenia! -
marvellous > 12-03-2012, 1:46
[quote name="Aisling"]Hej!
Strasznie mi miło widzieć część z was ponownie w wątku "summer au pair". Siebie samą z resztą też, haha. A więc jesli o mnie chodzi, to znów wyjeżdzam do Madrytu, jakoś pod koniec maja, poczatek czerwca, a w Madrycie planuję zostać zdecydowanie dłużej niz tylko na wakacje. Rodzinkę mam już znalezioną, wszystko załatwione. Jak w zeszłym roku, szukałam na własną rękę przez aupairworld i zdecydowanie polecam. Mniej papierkowej roboty, oszczędność pieniędzy, a jak ktos się przyłoży to rodzinkę znajdzie. Zwłaszcza, że w tym roku jest duuużo ofert z Hiszpanii.Tak więc życzę wam z całego serca powodzenia, bo sprawa jest zdecydowanie warta zachodu, i być może do zobaczenia! [/quote]
swietnie tzn ciesze sie ze wrocilasczytalam twojego bloga z zapartym tchem i mam nadzieje ze go reaktywujesz w wakacje keidy znwiu bedziesz w madrycie dodane do czytanych -
Aisling > 12-03-2012, 2:00
[quote name="marvellous"]
[quote name="Aisling"]Hej!
Strasznie mi miło widzieć część z was ponownie w wątku "summer au pair". Siebie samą z resztą też, haha. A więc jesli o mnie chodzi, to znów wyjeżdzam do Madrytu, jakoś pod koniec maja, poczatek czerwca, a w Madrycie planuję zostać zdecydowanie dłużej niz tylko na wakacje. Rodzinkę mam już znalezioną, wszystko załatwione. Jak w zeszłym roku, szukałam na własną rękę przez aupairworld i zdecydowanie polecam. Mniej papierkowej roboty, oszczędność pieniędzy, a jak ktos się przyłoży to rodzinkę znajdzie. Zwłaszcza, że w tym roku jest duuużo ofert z Hiszpanii.Tak więc życzę wam z całego serca powodzenia, bo sprawa jest zdecydowanie warta zachodu, i być może do zobaczenia! [/quote]
swietnie tzn ciesze sie ze wrocilasczytalam twojego bloga z zapartym tchem i mam nadzieje ze go reaktywujesz w wakacje keidy znwiu bedziesz w madrycie dodane do czytanych[/quote]
Haha, bardzo miło mi to słyszeć.
Szczerze mówiąc sama nie wiem co mam z tym blogiem zrobić. Przede wszystkim, bardzo mi głupio, że go tak zakończyłam i że generalnie nie przekazałam nawet 10 procent tego co chciałam i co byłoby do opowiedzenia.W dodatku, Ci, którym zdarzyło się tam zerknąć, wiedzieli co się stało i teraz mam takies obawy i pewne wątpliwości co do pisania nowego bloga (bo nie ma mowy, abym tamtego kontynuowała). Z jednej strony bym bardzo chciała, z drugiej strony, coś mnie powstrzymuje i nie jestem pewna, czy to dobry pomysł. Sama widzisz.