• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 07-06-2009, 10:53

Czy ktoś się może orientuje czy au pairki z CC i P lecą razem do NY? Bo z tego co mi się wydaje to loty mają w tych samych terminach.

Ps. Co tu dzisiaj tyle spamu na tym forum!!

agulka > 07-06-2009, 12:54

raczej tak, ja lecialam z dziewczynami z roznych agencji.

dominikan@ > 07-06-2009, 15:42

A no to super!!

kamysia > 07-06-2009, 23:27

.

dominikan@ > 09-06-2009, 12:16

Właśnie taki fajny Pan przyniosł mi paszport do domu! ( a ja wyszłam do drzwi nieuczesana w szlafroku - dobra mniejsza z tym nie o tym chciałam pisac. Dziewczyny strasznie się martwie tym że mimo iż mam wize to do USA i tak mogą mnie nie wpuścić. Czy słyszałyście o takim przypadku aby au pairki mimo wszystko nie wpuszczono na terytorium Stanów?

Ps. A ta kartka biała podłączona do paszportu ma w nim zostać czy mam ją wyjąć??

kamysia > 09-06-2009, 14:02

/

agulka > 09-06-2009, 15:19

dominikan@ gratuluje - jestes panikara wieksza niz ja ;-) wpuszcza Cie na pewno ! bez obaw

kamysia > 09-06-2009, 16:19

.,

dominikan@ > 09-06-2009, 19:15

Wiem wiem dzięki.

PANIKA to moje drugie imię

marlenao > 09-06-2009, 22:09

Dziewczyny mogę Wam napisac mniej więcej jak wygląda szkolenie w Sheratonie i jak przedstawia sie ten hotel. Dzis przeprowadziłam długą rozmowę z koleżanką, która wyjechała jako aupair w ubiegłym roku z Proworku i miała szkolenie w Sheratonie. Zachwalała tę agencję bardzo, mówiła, że rozmawiała z wieloma ludźmi na temat tej agencji i wszyscy powiedzieli, że Au Pair Care (ameryknaska agencja wspolpracująca z Prowork) jest najlepsza w USA. (wiadomo, że opinie mogą być podzielone) Hotel jest luksusowy, ma kilka gwiazdek ;D szkolenie trwa długo i jest dosyc męczące ale można się dowiedzieć duuuuuuzoo ciekawych rzeczy. jest spotkanie ze strażakiem i policjantem... Niby jest czas wolny do ok 23 i do tej godziny można chodzić po miescie, ale pozniej trzeba wrocic. Nie ma czegos takiego ze np trzeba isc spac o którejstam. Ona mówiła, że wieczorami wychodziła na balkon na samej górze hotelu gdzie był basen, i mieli stamtad widok na cały Manhattan. Zamawiali drinki , jedzenie i siedzili tak do oporu oczywiscie zamawiały to osoby po 21 rż. To tyle, jak będe wiedziala cos jeszcze, to napisze. Pomyslalam, ze przyda sie taka informacja, chociaz pewnie i tak kazda z Was wie jak to szkolenie wyglada
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia