• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

anngie > 30-03-2009, 22:50

ja teeeeż filologie angielska chcęę albo lingwistyka stosowana (ang z niemcem) a potem najchętniej licencjat z dziennikarstwa ale cóz najpięrw moje aupairowanie planuje

Kachaaa > 30-03-2009, 22:58

ja filologię i chce byc nauczycielem lub tlumaczem

a szukam na wlasna reke a ty przez agencje?

Yoanna > 30-03-2009, 23:21

ja filologie ang studiowalam 2 tyg :lol:

Kachaaa > 30-03-2009, 23:39

wiem, roznie to bywa, ale mnie to kreci :mrgreen: :roll: :lol:

i napewno bede to studiowac

89dzoana89 > 01-04-2009, 8:31

A Dzoana to zaczela zarzadzanie Moze nie byloby takiej tragedii jesli by to dzienne byly ale zaoczne...koszmar;/ 12h w szkole na cwiczeniach z matmy, statystyki opisowej i rachunkowosci Potem nie wiedzialam jak sie nazywam i ile jest 2+2 hehe

Ooo filologia angielska...tez o tym myslalam Ale to raczej po powrocie 8)

cailet > 01-04-2009, 11:01

Dzoana ----> ja na dziennych na pierwszym roku miałam po 12 godzin zajęć bez przerw, a w pozostałe dni też nie kończyłam nigdy przed 17. A w weekendy miałam jeszcze drugą szkołę :roll: Więc wiem, co masz na myśli Na szczęście potem było już trochę lepiej.

89dzoana89 > 01-04-2009, 19:35

No wiadomo ze poczatki sa najgorsze;/ Ja jeszcze mialam prace od poniedzialku do niedzieli wiec albo szkola albo praca;/ idzie sie wykonczyc napraawde;/ No ale przetrwalabym gdyby mnie to interesowalo chociaz a tak to szkola mi bylo pieniedzy wywalac na cos co mnie nie interesuje 8)

Kachaaa > 03-04-2009, 16:01

ja kiedys marzyulam o studiach w UK ale chyba jestem na nie a slaba :oops:

nie chyba ale napewno

no i drogo

Summertime > 04-04-2009, 14:10

Wcale nie! W mojej szkole mieliśmy taką prezentację odnośnie studiowanai w Uk. Wychodziło na to, że takie studia wybierają studenci, których nie stać na studia w PL. Pracując 2 razy w tygodniu po 8 h i dostając dofinansowanie (dostaje je prawie każdy jeśli się zgłosi do odpowiedniej instytucji w danym czasie) spokojnie starczy na akademik, wyżywienie i mieszkanie w UK.

Kachaaa > 04-04-2009, 19:43

ale trzeba miec odpowienie oceny... no i tutaj iles tam dochody rodziny przekraczac nie moga...a mi od zawse sie nie nalezy nic bo tata jest rolnikiem i zawsze przekroczy i nic nam sie tu nie nalezy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia