• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Mikania > 19-07-2005, 19:59

O ja ci?gle zapominam że musze się wybrać do dentysty bo mi plomba wypadła!!!!!!!!!

agulka > 19-07-2005, 20:04

Mikania - marsz do dentysty..i to juz jak przezyje te tortury to mi lacznie wyjdzie 6 wizyt..ale postanowilam wyleczyc nawet malusie ubytki zeby pozniej nie bylo niespodzianek..

Emm > 19-07-2005, 20:55

eee, ja dentyste mam z glowy-za zdrowe zeby, nic do roboty przy nich nie ma. Ale rozumiem ten bol z 6 ubytkami-moja siostra ma fatalne zeby, co 2 lata jakies ma z 10 plomb do zrobienia. Ja nic od dobrych kilku lat, ale musze uwazac, zeby mi scianka w jednym nie pekla, bo kiedys juz mialam te przyjemnosc ( pestka od czeresni), potem byl dorabiany zab i teraz musze uwazac na te strone.W sierpniu czeka mnie tylko piaskowanie i fluor na pol roku,tak zachowawczo.

Ale czeka mnie tez ginekolog, okulista no i fryzjer Ale to w sierpniu. Jutro dzwonie tylko do kazdego, zeby zapytac czy przypadkiem urlopow wtedy nie maja, bo nie chce sie obudzic z reka w nocniku.

A jeszcze 10 dni i mam wakacje!!!!Juz sie doczekac nie moge.Zdechne w robocie ze zniecierpliwienia!

agulka > 19-07-2005, 22:28

heh...ja juz ginekologa zaliczylam..o matko ale zabrzmialo :oops: mialam na mysli wizyte u ginekologa :wink: plus okulista, dermatolog, laryngolog -postanowilam na wszelki wypadek sprawdzic, czy czasem slepa nie jestem i czy dobrze slysze..heheheh

ale ten dentysta to masakra..ja mam problemy z zebami, ale jak to ja.."madra glowa" wszystko na ostatnia chwile zostawilam no i teraz cierpie..tzn moja szczeka jest juz na wytrzymaniu takze Mikania Ty sie babo nie len tylko juz lec zabki sprawdzic

Emm > 20-07-2005, 19:18

i powiedzcie, ze nie mam porabane w glowie?Wracam z wakacji 15 sierpnia, a potem znowu wybywam 27-go ( sobota). Obdzwonilam dzis wszystkich lekarzy i wypytalam kiedy maja urlopy, zeby tylko nie trafic na syt, ze chce sie np. 16-go sierpnia umowic, a tu lekarz na urlopie do konca sierpnia. Chyba bym sie wsciekla. No ale zadzwonilam i wszystko juz mam ustawione. Chyba rzeczywiscie dojdzie do sytuacji, ze miesiac przed wylotem bede miec juz wszysciusienko z glowy.A nie, fryzjer mi zostanie, bo chce obcinac sie i farbowac najpozniej jak sie da.

A teraz gotuje zurek, pycha.

leneczka > 20-07-2005, 20:26

ja jeszzce ginekologa musze "zaliczyc" :lol:

u dentysty tylko 1 zabek zostal..

tez fryzjera i kosmetyczke na w tydz. przed wylotem ustawiam..

w pt. jade na mazurki a od pon. zaczynam prace w biurze rach. mojej przyjaciolki. , potem 29 w gory i na slowacje..

wracam i po vise

takie sa wsepne plany

Emm > 20-07-2005, 20:34

Leneczka, tydzien bedziesz tylko w biurze pracowac???

A ja sie smaze juz niedlugo, no nie moge sie doczekac

Kosmetyczki nie biore,ale masaz sobie moze zafunduje przed wylotem, ale to tylko jesli bede pewna , ze mi kasy starczy na wszystko.

leneczka, moze my rzeczywiscie bedziemy razem leciec, ch.uj wie, ale szanse spore.

leneczka > 20-07-2005, 20:45

no ten tydz. napewno pracuje.. potem albo gory albo praca, a nastepnie ZOBACZYMY

weekendy na mazurkach

mam napisane na stronce ze lece 29 ale bilet nie zabookowany wiec grzyb ich wie

ale wisi mi to teraz.. tyz miesiac w ta miesiac w tamta

pfffffffffffff

no ale wolalabym z toba. ty ju taka obcykana.. a ja wiesniak spad bialoruskiej granicy hahaahahahah

Emm > 20-07-2005, 21:17

jakbysmy lecialy razem, a potem byly razem w szkole to pomysl sobie co by sie dzialo...Picie gorzaly itd.Jeszcze by nas wyjeb...z tej szkoly i z programu i tyle bysmy sobie Ameryke poogladaly, haha.

leneczka > 20-07-2005, 21:21

no aj wlasnie pomyslalam..

o panie!

ale zeby jeszcze mikania [ewelina] z nami leciala..

ona tez lubi polewac i klimaty : "chlusniem bo usniem", "lukniem bo odwykniem" .. co to by sie dzialo

noa le jak razem polecim to ja nabiore alkocholu z ruskiej mety !

bUahahahah.. siem zachlamy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia