• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

isubisou > 23-02-2012, 1:49

to było akurat godzinę drogi od Wenecji, ale już nie aktualne ;p

Teraz rozmawiam z rodziną z Majorki, a tak bardzo liczyłam na Barcelonę!

blackcar > 23-02-2012, 2:39

podam wam poznej jak znajde w pamierach agencje wloską, ktora jest za darmo!!! ja niestety zaplacilam 800 zł za polskie posrednictwo, agencje! jezeli ktos jest zainteresowany oczywiscie

buzka!

blackcar > 23-02-2012, 2:40

papierach , nie pamierach oczywiscie;p

ale11 > 23-02-2012, 15:31

Rozumiem że większość z was próbuje znalesc cos bez agencji?

Saiisuke > 23-02-2012, 19:56

Na summer aupair wybieram się na 100%, ale jeszcze nie mam pewności gdzie. Są duże szanse, że do Hiszpanii, do tej samej rodziny co rok temu, ale równocześnie szukam też innych opcji. Tamci Hiszpanie to pewniaki, ale jak się trafi coś lepszego to czemu nie?

marvellous > 23-02-2012, 22:38

majorka to wspaniale!

ja jade z agencja ale za rok na wakcje bede jechala juz bez mysle

moya > 24-02-2012, 13:56

Mam dylemat,

mam opcje wyjazdu na Teneryfe, ale szukajac wszedzie, nie moge znalezc zadnej au pair, która by tam przebywała. boję się trochę, bo jesli cos nie wypali(jade na własną rękę) to trudniej będzie mi wrocisz, szczegolnie, ze same bilety też nie są najtańsze...

Babka wydaje się mega spoko, sama byla kiedys au pair we Francji, jest mega zakręcona i na luzie. Powiedziała, że jeśli przyjadę i wszystko będzie spoko(wiaodmo, nie będę oszustką) to kupi mi bilet powrotny, bo tak w ciemno, trochę się boi.

Teraz tez jeszcze mam rodzinę z Holandii, ale będe z nimi rozmawiac w niedziele. Holandia mnie tym przekonuje, ze jest blizej Polski, więcej au pair, z którymi mogłabym jakos razem zwiedzac/podróżowac/zaprzyjaznic, i tez jest tomorrowland, na ktory chciałam w tym roku pojechac.

Myślałam też o tym by znalezc Polaków na Teneryfie, pogadac z nimi, i jakby cos nie wypalilo, to w razie czego by mi pomogli...

marvellous > 25-02-2012, 19:21

wiesz teneryfa swietne meisjce! szczegolnie na wakacje!

ryzyko istnieje wszedzie, moze dalabys rade nazbierac sobie w razie czego kase na bilet albo kupic sobie bilet otwarty ktory bedziesz mogla przebookowac w razie czego? niew eim ile kosztuja wiec nie wiem jak wysokie sa to koszty..

mi by bylo szkoda zrezyngowac z tenefyry

moya > 26-02-2012, 20:02

wiem, wlasnie juz rozwazalm wszystkie możliwosci.

W sumie mieszkam we Wrocławiu, są bilety teneryfa-berlin(mam ok 400km do Berlina) za jakies 600-900zł, babka wydaje się w porzadku, chociaz nie zdziwie sie jesli jest szalona. Całkiem możliwe, że zapłaci mi za bilet powrotny. Proponuje mi 200 albo 250e mc, dostaje auto wlasne i wykupuje mi ubezpieczenie. W sumie, jesli dostane 200e, to to jest ok 45-50e tyg...

marvellous > 26-02-2012, 23:29

wiesz nigdy nie mozesz zaufac w 100 procentach tej kobiecie ze kupi Ci ten bilet, jedz ale tlk owtedy jesli beedziesz maila akse na bilet powrotny!

jesli bys miala taka rezerwe _ w razie czego - wtedy nie masz sie o co bac!

pomysl sobie - Teneryfa w wkacje - mogloby byc lepiej?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia