-
-
Re: British dream ^ ^
Ninka Jones > 22-02-2008, 2:06
kawałek.
to jest chyba bliżej Liverpoolu niż Londynu je?li mi sie co? nie pomyliło -
Ninka Jones > 22-02-2008, 2:07
nawet bliżej Manchasteru niż Liverpoolu -
WAMPIREK > 22-02-2008, 2:10
To szukamy bliżej Londynu -
idril > 22-02-2008, 2:42
Grizzly jak mi nie wyjdzie cos z ta rodzina to cale forum o tym bedzie wiedziec, tak bede lamenotwac :lol: -
WAMPIREK > 22-02-2008, 2:43
Nie płakać ! Twardym być
A wyj?ć musi -
Yoanna > 22-02-2008, 2:57
monia a co masz w leeds?
bylam tam w... 2005 (o ja... starzeje sie..)
miasto takie sobie... jakies 40min pociagiem od sheffield
idril a co ma nie wyjsc? jezeli jo cie nie zaciagnie do pubu i nie spije tak ze wrocisz pijana do domu buehhe to wszystko bedzie ok :lol: -
idril > 22-02-2008, 17:33
:lol: :lol: :lol: -
Yoanna > 22-02-2008, 18:18
a powiedz mi jeszcze.. ten tydzien co tam bedziesz to bedzie ciebie obowiazywal ten plan co pozniej czy to tak po prostu co w danej chwili wymysla? bo nie wiem jak czas planowac hahahhaha -
Grizzly > 22-02-2008, 18:53
Pod gradobiciem pytań Dżo
Ja czytałam na oficjalnej stronie o finansach studentów o tych 'bursaries', że s? bezzwrotne.. ale nie wiem dokładnie, pewnie co? przeoczyłam. A miało być tak pięknie.. :<
Sprawdze później jeszcze raz.
Z tego co mi napisali/ powiedzieli to moja matura mi spokojnie wystarcza.. więc nie ma sensu jej poprawiać, historie ostatnio całkiem olałam i i tak nie mam szans poprawić, wolę się skupić na angielskim, bo mam cae juz 8 marca 8O
Na Ieltsa mam ponoć czas do wrze?nia.
Do Polski chciałabym tak na 3- 4 tygodnie polecieć, a później jak do pracy to już do Londynu, aby mieć już prace na studia.. no i mieszkanie by sie załatwilo, choć jak wiesz wole akademik
W ogole to sie wszystko wydaje za piękne i za łatwe aby mogło być prawdziwe 8O -
Vorissa > 22-02-2008, 19:03
a wła?nie - jak to jest studiuj?c, i tam jak?? pracka - z mieszkaniem ? co się bardziej opłaca, akademik (ile to to płatne jest) czy jakie? własne wynajmnowania mieszkanie/pokoju ?
czy lepiej ustawić się tak jak Yo ? :lol: