-
-
Re: Plany a rzeczywistość
edyta_s > 09-04-2008, 14:11
Nawet bardzo... :? Ale jak to mowia, co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Aha, i jeszcze jedno: jak to wyglada zew skladaniem papierow na studia? Do kiedy trzeba skladac, kiedy wyniki - na stronach nic nie jest na rzie podane, ale wie ktos moze chociaz mniej wiecej, jak to teraz jest? -
Vorissa > 09-04-2008, 16:38
wyniki s? pod koniec czerwca, ew. pocz?tek lipca... no i potem się składa papiery na studa, bo w sieprniu to już wie sie gdzie się idzie ;p a we wrze?niu w niektórych szkołach jest druga rekrutacja... -
Vorissa > 09-04-2008, 16:38
wyniki s? pod koniec czerwca, ew. pocz?tek lipca... no i potem się składa papiery na studa, bo w sieprniu to już wie sie gdzie się idzie ;p a we wrze?niu w niektórych szkołach jest druga rekrutacja... -
Ninka Jones > 09-04-2008, 23:57
na niektorych uczelniach juz kolo 20 lipca sa te pierwsze wyniki rekrutacji, tzn tak bylo w tamtym roku z tego co wiem -
Ninka Jones > 09-04-2008, 23:57
na niektorych uczelniach juz kolo 20 lipca sa te pierwsze wyniki rekrutacji, tzn tak bylo w tamtym roku z tego co wiem -
edyta_s > 11-04-2008, 16:26
Ale beznadziejny ten tydzien... Wszystko po kolei mi psuje radosc zycia i dochodze do wniosku, ze wszystko jest glupie i bez sensu i na nic nie mamy wplywu...Nie, to nie przedmaturalny stres, matura sie nie przejmuje jak na razie. A moj ukochany jeszcze bardziej zdolowany, a mi tak przykro, ze nie moge mu pomoc... Ech dajcie troche slonca. -
edyta_s > 11-04-2008, 16:26
Ale beznadziejny ten tydzien... Wszystko po kolei mi psuje radosc zycia i dochodze do wniosku, ze wszystko jest glupie i bez sensu i na nic nie mamy wplywu...Nie, to nie przedmaturalny stres, matura sie nie przejmuje jak na razie. A moj ukochany jeszcze bardziej zdolowany, a mi tak przykro, ze nie moge mu pomoc... Ech dajcie troche slonca. -
Vorissa > 11-04-2008, 16:52
wyjdź na polko, słoneczko jak znalazł
a wszystko i tak samo się ułoży, czasem trzeba szczę?ciu trochę dopomóc... czasem nie ma jak... -
Vorissa > 11-04-2008, 16:52
wyjdź na polko, słoneczko jak znalazł
a wszystko i tak samo się ułoży, czasem trzeba szczę?ciu trochę dopomóc... czasem nie ma jak... -
Ninka Jones > 11-04-2008, 20:29
taaaaak, pogoda jest genialnaja zaluje ze poszlam spac teraz juz ciemno, ale kurde polazilabym gdzies...