• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

awmygod > 09-07-2011, 17:21

matko wspolczuje :O ja mam szczescie, ze trafilam na takie swietne dzieciaki

isubisou > 19-02-2012, 23:28

Hej, nie widziałam jeszcze takiego tematu na forum, więc postanowiłam założyc <jakoże zeszłoroczny analogiczny wątek działał bardzo prężnie>

Gdzie wybieracie się w tym roku? Macie już załatwione rodziny czy dopiero szukacie?

dosiunia > 20-02-2012, 14:31

hej ja mam nadzieję jechać już 3 raz na summer, ale nie mam jeszcze rodzinki jakoś w marcu zacznę szukać, mam nadzieję, że nie będzie to za późno ;x w planach miałam Francję, ale nie czuję się z moim francuskim na siłach, więc zobaczymy, pewnie znowu Irlandia part 3 a Ty gdzie byś chciała?

marvellous > 20-02-2012, 16:13

ja bede w Londynie i jeszcze zobacze czy tylko na wakacje czy zostane na dluzej

isubisou > 20-02-2012, 22:28

Gratuluję wyboru rodziny!

Ja chyba sama nie do końca wiem czego chce, albo po prostu mam za duże wymagania. Moim głównym celem jest jakieś duże miasto - we Francji, Belgii, Hiszpanii lub Wielkiej Brytani. Tymczasem jak na razie mam propozycje wyjazdu do małego miasteczka we Włoszech.

Ullalala > 21-02-2012, 23:48

Jeszcze nie wiem dokładnie, gdzie się wybiorę. Szukam sobie rodzinki, stawiam głównie na Hiszpanię... niby miałam 2 pozytywne odpowiedzi, ale póki co nic nie mam konkretnego.

moya > 22-02-2012, 22:23

to samo, tylko, że nie mam jeszcze zadnego doswiadczenia jako au-pair, więc trochę trudniej mi znalezc rodzinkę.

Myślę nad agencją, ale wolałabym ejdnak znalezc cos sama

Ullalala > 22-02-2012, 22:46

też nie mam doświadczenia jako au-pair. I myślałam nad agencją, ale jak zaczęłam wypełniać te dokumenty, to mnie zniechęciły do siebie... a w internecie pojawiło się coraz więcej ogłoszeń, więc mam nadzieję, że sama coś sensownego znajdę.

isubisou > 23-02-2012, 1:05

Ja też nie miałam doświadczenia jako au pair w zeszłym roku i udało mi się znaleźc fantastyczną rodzinę! Tym nie trzeba się przejmowac. Trzeba jedynie się uzbroic w cierpliwośc... Duuuuużo cierpliwości!

marvellous > 23-02-2012, 1:23

isubisu male wloskie miasteczko pewnie ma swoj urok i czar. Jak to w tych regionach bywa jesli jest blisko duzego miasta to no problem chyba ze nie masz srodka transportu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia