-
-
Re: Plany a rzeczywistość
idril > 07-04-2008, 22:15
nie no jasne zgadzam sie.
ale trzeba bedzie przebolec takie minusy na rzecz tanszych kosztow utrzymania jesli sie chce studiowac w UK.
mowie na swoim przykladzie... -
edyta_s > 08-04-2008, 16:05
no tu niestety macie racje, wszystko ma swoje minusy...
Ale sie wczoraj wk***ilam... Moj chlopak ma tak nienormalnych rodzicow, ze moj maly rozumek tego po prostu nie ogarnia... Mielismy jechac razem do Anglii na poczatku, ostatecznie ja pojade w 1 strone, on w 2. Przez co? Widzi mi sie jego rodzinki. :/ -
edyta_s > 08-04-2008, 16:05
no tu niestety macie racje, wszystko ma swoje minusy...
Ale sie wczoraj wk***ilam... Moj chlopak ma tak nienormalnych rodzicow, ze moj maly rozumek tego po prostu nie ogarnia... Mielismy jechac razem do Anglii na poczatku, ostatecznie ja pojade w 1 strone, on w 2. Przez co? Widzi mi sie jego rodzinki. :/ -
Ninka Jones > 08-04-2008, 17:58
:**********
bedzie dobrze :wink: -
Ninka Jones > 08-04-2008, 17:58
:**********
bedzie dobrze :wink: -
edyta_s > 08-04-2008, 20:17
Wiem, ale to takie wkurzajace, ze po prostu brak slow. :/ Najbardziej mnie wkurza, ze oni go wychowali tak, ze on po prostu nie potrafi sie im do konca sprzeciwic. -
edyta_s > 08-04-2008, 20:17
Wiem, ale to takie wkurzajace, ze po prostu brak slow. :/ Najbardziej mnie wkurza, ze oni go wychowali tak, ze on po prostu nie potrafi sie im do konca sprzeciwic. -
Ninka Jones > 08-04-2008, 22:47
mam taki przypadek wsrod znajomych :? troche dobijajace... -
Ninka Jones > 08-04-2008, 22:47
mam taki przypadek wsrod znajomych :? troche dobijajace... -
edyta_s > 09-04-2008, 14:11
Nawet bardzo... :? Ale jak to mowia, co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Aha, i jeszcze jedno: jak to wyglada zew skladaniem papierow na studia? Do kiedy trzeba skladac, kiedy wyniki - na stronach nic nie jest na rzie podane, ale wie ktos moze chociaz mniej wiecej, jak to teraz jest?