• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

yamisouls > 27-05-2014, 12:11

A dlaczego cisza? Wcześniej miała match za matchem Chyba, że są matche tylko nie takie jak chcesz? 

ewelinagr88 > 28-05-2014, 11:27

hahahha znowu mam ograniczony profil tylko na Ca a nawet ostatnio na SF tylko hahah ale zapewnili mnie ze napewno znajde do sierpnia wiec czekam i czekamale za rok i tak wracam do Australii na stałe

yamisouls > 28-05-2014, 20:12

A co robisz w Australii, jeżeli moge zapytać? Masz tam jakąś pracę czy rodzinę? Czy wszystko na nowo zaczynasz?

JusSci90 > 29-05-2014, 7:44

Hej dziewczyny

Jestem nowa na tym forum, ale obserwuje je od dłuższego czasu

Więc wczoraj otworzyli mi room i pojawiło mi się 5 rodzin, które są mną zainteresowane.
    Chciałabym wiedzieć, czy z każdą muszę się umówić na rozmowę przez skype, czy mogę im jakoś ładnie przez maila podziękować?

Nie ukrywam, że też zależy mi na wybranej lokalizacji, więc nie chcę żeby rodziny zajmowały mi profil.

kazetka > 29-05-2014, 14:09

Ja miałam 5 rodzin, a tylko z jedną rozmawiałam na skype Innym pisałam, że nie jestem nimi zainteresowana

mych4509 > 29-05-2014, 19:49

JusSci90 napisał(a):Hej dziewczyny

Jestem nowa na tym forum, ale obserwuje je od dłuższego czasu

Więc wczoraj otworzyli mi room i pojawiło mi się 5 rodzin, które są mną zainteresowane.
    Chciałabym wiedzieć, czy z każdą muszę się umówić na rozmowę przez skype, czy mogę im jakoś ładnie przez maila podziękować?

Nie ukrywam, że też zależy mi na wybranej lokalizacji, więc nie chcę żeby rodziny zajmowały mi profil.
    no no to duze zaintresowanie juz na samym poczatku jak najbardziej mozesz grzecznie podziekowac.

<URL url="http://beingaupairinusa.blogspot.com/"><s></s>http://beingaupairinusa.blogspot.com/<e></e></URL>

ewelinagr88 > 31-05-2014, 11:36

w Australii pojechałam do chłopaka na wakacje jednak nic z tego nie wyszło ale chociaż pozwiedzałam hahahza rok tam wracam na studia i będę próbować zostać na stałe i tu taka małą rada dla dziewczyn nie rezygnujcie z programu au pair przed wzięciem waszego płatnego urlopu, czyli jak już chcecie zrezygnować to najpierw bierzcie wakacje a dopiero po wakacjach mówcie, że odchodzicie i to właściwie się tyczy każdej pracy gdzie macie płatny urlop a chcecie odejść lub zmienić na innąpłatne wakacje to fajna sprawa nawet jeśli macie już dość tej pracy to jednak warto

madzik2st > 31-05-2014, 15:11

Hej!

Właśnie otwarł mi się room i napisała do mnie pierwsza familia Wszystko sounds great, ale powstrzymuje mnie jedynie miejsce: Monroe, Connecticut. Nie jestem do niego przekonana. Oczywiście rozumiem, że nie należy się kierować miejscem, a na pewno nie jedynie i nie zamierzam tego robić, aczkolwiek myślę, że warto wziąć to pod uwagę.

Czy któraś z Was jest może w tamtych rejonach? Coś ktoś może mi podpowiedzieć?

Pozdrawiam

kazetka > 31-05-2014, 15:28

Sporo dziewczyn jest w CT, popatrz na blogach

mych4509 > 31-05-2014, 19:25

madzik2st napisał(a):Hej!

Właśnie otwarł mi się room i napisała do mnie pierwsza familia Wszystko sounds great, ale powstrzymuje mnie jedynie miejsce: Monroe, Connecticut. Nie jestem do niego przekonana. Oczywiście rozumiem, że nie należy się kierować miejscem, a na pewno nie jedynie i nie zamierzam tego robić, aczkolwiek myślę, że warto wziąć to pod uwagę.

Czy któraś z Was jest może w tamtych rejonach? Coś ktoś może mi podpowiedzieć?

Pozdrawiam

ja od 11 sierpnia będę w Riverside w Connecticut
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia