• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

kasik > 16-07-2005, 14:30

Ja kiedys bedac nad morzem pozyczylam od kolezanki szorty. Wrocilam do domu, szukam, szukam (byly juz uprane i gotowe do oddania) nie ma nigdzie!! Pytam czy ktos je widzial, a moja mama rozkosznie, tak oddalam je na PCK bo w ogole nie widzialam zebys w nich chodzila!!!!!! :twisted: No i ja panika, mamo nie widzialas mnie w nich bo pozyczylam je na wyjezdzie i one nie byly moje!!! Aaaa to ja nie wiedzialam... :twisted: No mowie wam, zmrozilo mnie. A potem jeszcze dylemat co powiedziec kolezance, chcialam odkupic albo oddac kase, ale stwierdzila, ze i tak ich nie nosila...no bylo mi glupio jak nie wiem co :oops:

Emm don't be afraid

Odezwe sie na 100 do Ciebie madra glowo masz to jak w banku :wink:

Boze okresu nadal niet :twisted:

Jutro mi walnie i wtedy umre

MONIKA > 18-07-2005, 5:08

Kasik okres spanikowal przed Ameryka. :lol:

Trzymaj sie dziewucha!!! 8)

Ja Ci tam zazdroszcze samego lotu, bo uwielbiam. :lol:

Emm > 18-07-2005, 9:58

czy ktos wie, o ktorej kasik ma wylot z Polski?Czy juz opuscila nasza ojczysta ziemie i leci sobie teraz samolotem?

Mikania, daj znac o wizycie w ambasadzie co i jak.A w ogole jak mam wizyte na 13-14.30, to o ktorej mam byc od ambasada???

leneczka > 18-07-2005, 13:07

Emm jeszcze wyjdzie ze ja z toba pojade bo bilety na miesiac juz pozaklepywane :/

Juz sama nie wiem..

moja hosta pojchala na wakacje i nie zadzwonila do biura ze mnie akceptuje. Szczego ze luz 20 czerwca wydzwaniala ze mnie chce i tak co tydz. ale jak juz papiery przyszly i zaplacila hajs to powinna jeszcze raz zazdwonic :/

oni mnie zalamuja.. i teraz czekam az hosta wroci z urlopu :/

juz nie wiem chyba we wrzesniu jade [w super warunkach koniec sierpnia]..

juz nawet na forum nie czesto wchodze bo sie nie czuje au pair :/

w doopie to wszytko :/

Emm > 18-07-2005, 14:05

U mnie zadzwonili hosci, ze akceptuja, ale Boston nie kwapil sie z wyslaniem papierow, bo Wawa nie pinformowala, ze to bardzo pilne i gdybym nie zrobila dymu to bym tak czekala do sierpnia pewnie na papiery ( bo wlatuje dopiero we wrzesniu, wiec Boston pewnie stwierdzil, ze to malo pilne).

Leneczka, no wlasnie tak sie zastanawialam co sie z Toba dzieje. Glowa do gory.Kiedy hostka wraca z urlopu???No ale rzeczywiscie, przypal na maxa.Nie martw sie, najwyzej polecisz ze mna we wrzesniu

monica07 > 18-07-2005, 14:06

leneczka o kurcze ale akcja....

agulka > 18-07-2005, 14:10

ojej!!!! oby szybko wrocili

leneczka > 18-07-2005, 15:17

a juz mi tam wszytko jedno. od maja sie staram wyleciec a tu h*j wiec olewam teraz..

w polsce jest fajnie.. takie imprezy, biwaki, wyjady ze mi sie nie spieszy..

jeszzce sie latem zakocham i wogole nie pojade.. bUahahahhah

nich etraz cc sie troche stara bo mi przestalo zalezec :/

heheh KOCHAM LATO

agulka > 18-07-2005, 15:33

gratuluje podejscia ja tez postanowilam sobie wszystko olac...na uczelni burdel maja..umowili mnie z dziekanem - bo jego podpis potrzebuja ..a tu zonk...okazalo sie, ze dziekan sobie fruuu dal dyla na wakacje...no i dupa!

inteligentne baby w dziekanacie uznaly,ze niepotrzebnie sie awanturuje.bo im sie moglo przeciez pomylic..no a..dziekan bedzie i tak...jasne kur.. bedzie ale we wrzesniu..a u mnie trzeba wszystko osobiscie zalatwiac..i albo zalatwie to przez kolezanke..albo przez durny wpis zawale 3 lata stiudiow..no albo znajdzie sie tak jakis zyczliwy czlowiek na tej uczelni...

i zeby nie bylo, ze ja wszystko na ostatnia chwile..dodziennie na uczelnie jezdzilam..i przez 2 tyg na jeden podpis sie nie moglam doczekac!!!! mnie to dopiero trafia!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Emm > 18-07-2005, 19:22

wlasnie wrocilam do domu.Ciagle gdzies latam, juz mam tego dosc, zero spokoju. Odebralam dzis dyplom, indeks i inne dokumenty.Przytacham to wszystko w pon konsulowi, a niech sie kobita/chlop cieszy!Dzis w robocie kserowalam karty godzin, zlecen itp, zeby bylo wiadomo, ze pracuje od poltora roku.Co jeszcze mam wziac?Moze wyciag z konta, na ktorym nic nie bedzie, haha.

A jutro po robocie znow latanie, zakupy tym razem.

Bialych butow nadal brak!Ale zato japonce naprawie jutro, bo kamien sie na dzialce znalazl.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia