• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

agulka > 16-02-2006, 4:07

no wiesz..to mi smaka narobilas.. a przepis gdzie??? :twisted: :wink:

Sol > 16-02-2006, 23:45

aaaaaaaaaaaaaaaa......Marta w koncu mam internet!!!Czuje ze zyje!!!

Jakos przezylam do wieczora a jutro to juz pikus :lol:

Daj znac o kazdej nowosci!!!

Sol > 22-02-2006, 14:26

MARTA GRATULACJE!!!!!!!

Co do imprezki w tym tygodniu to zobaczymy co da sie zrobic hehe

W sobote mam babysitting wiec ty i Ala mozecie do mnie wpasc(tzn Ala przecierz juz u mnie jest hehe :oops: )kupimy jakies zarcie i mozemy zrobic pizama party

Ale ogolnie to jeszcze nic pewnego pogadam dzisiaj z hostami to zobaczymy...

Marta ja musze OSZCZEDZAC!!!!!

martamaua > 22-02-2006, 15:31

.

Yoanna > 22-02-2006, 16:09

Marta super! gratuluje!

kasik > 22-02-2006, 18:00

Podziwiam Was na prawde dziewczyny jak Wy sie tych jezykow uczycie, nie mam na mysli ang. czy niemieckiego tylko wlasnie np. dunski. Takze Marta wielkie gratulacje i zycze nieslabnacego zapalu do dalszej pracy!!

Piwka sie chetnie napije za Twoje swieto, tez mialam oszczedzac, ale bez przesady :wink:

Caroline > 22-02-2006, 18:57

Gratulacje Marta!

Wczoraj ogladalam w wiadomosciach wlasnie cos o Danii i jak zaczeli nawijac po swojemu... myslalam ze niderlandzki jest do nie wymowienia :roll:

Ty z tym dunskim to moja idolka jestes

Ja to jakies beztalencie jezykowe jestem...

martamaua > 22-02-2006, 21:09

.

Sol > 22-02-2006, 21:56

Marta chryste az nie wierze ze to ty pisalas!!!Skoncz z tym dolem bo nic pozytewnego z tego nie wyniknie :? A tak wogole to jak ty piszesz ze sie nie rozwijasz to ja bym musiala napisac ze sie cofam w rozwoju - i to na faktach :!: Przedyskutowalam z Ala moja sytuacje tysiac razy i zawsze doszlysmy do tego samego wniosku-ze ja po prostu nie wiem co tutaj robie???!!!! :?

Gość > 23-02-2006, 14:32

Marta, ja wlasnie mysle o szkole dla doroslych i maturze stad (tzn tu nie ma matury, tu po prostu oceny sie bierze pod uwage z danych przedmiotow, zaliczenia po prostu) bo inaczej to cienko to widze

gratulule jeszcze raz przejscia na 3 modul i juz nie marudze ze zazdroszcze - postanowilam sie nie przejmowac, mama moja tez zmienila nastawienie do tego wszystkiego i mowi, zeby na spokojne dac sobie na jezyk 2 lata (nie liczac tego, co bylo w Finlandii bo tam niby szwedzki drugi urzedowy, ale gdzie sie czlowiek nie ruszy to finski a w domu angielski wiec wiele sie nauczyc nie mozna bylo)

damy rade!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia