-
-
Re: troche z zycia marty
agulka > 16-02-2006, 4:07
no wiesz..to mi smaka narobilas.. a przepis gdzie??? :twisted::wink: -
Sol > 16-02-2006, 23:45
aaaaaaaaaaaaaaaa......Marta w koncu mam internet!!!Czuje ze zyje!!!
Jakos przezylam do wieczora a jutro to juz pikus :lol:
Daj znac o kazdej nowosci!!! -
Sol > 22-02-2006, 14:26
MARTA GRATULACJE!!!!!!!
Co do imprezki w tym tygodniu to zobaczymy co da sie zrobic hehe
W sobote mam babysitting wiec ty i Ala mozecie do mnie wpasc(tzn Ala przecierz juz u mnie jest hehe :oops: )kupimy jakies zarcie i mozemy zrobic pizama party
Ale ogolnie to jeszcze nic pewnego pogadam dzisiaj z hostami to zobaczymy...
Marta ja musze OSZCZEDZAC!!!!! -
martamaua > 22-02-2006, 15:31
. -
Yoanna > 22-02-2006, 16:09
Marta super! gratuluje! -
kasik > 22-02-2006, 18:00
Podziwiam Was na prawde dziewczyny jak Wy sie tych jezykow uczycie, nie mam na mysli ang. czy niemieckiego tylko wlasnie np. dunski. Takze Marta wielkie gratulacje i zycze nieslabnacego zapalu do dalszej pracy!!
Piwka sie chetnie napije za Twoje swieto, tez mialam oszczedzac, ale bez przesady :wink: -
Caroline > 22-02-2006, 18:57
Gratulacje Marta!
Wczoraj ogladalam w wiadomosciach wlasnie cos o Danii i jak zaczeli nawijac po swojemu... myslalam ze niderlandzki jest do nie wymowienia :roll:
Ty z tym dunskim to moja idolka jestes
Ja to jakies beztalencie jezykowe jestem... -
martamaua > 22-02-2006, 21:09
. -
Sol > 22-02-2006, 21:56
Marta chryste az nie wierze ze to ty pisalas!!!Skoncz z tym dolem bo nic pozytewnego z tego nie wyniknie :? A tak wogole to jak ty piszesz ze sie nie rozwijasz to ja bym musiala napisac ze sie cofam w rozwoju - i to na faktach :!: Przedyskutowalam z Ala moja sytuacje tysiac razy i zawsze doszlysmy do tego samego wniosku-ze ja po prostu nie wiem co tutaj robie???!!!! :? -
Gość > 23-02-2006, 14:32
Marta, ja wlasnie mysle o szkole dla doroslych i maturze stad (tzn tu nie ma matury, tu po prostu oceny sie bierze pod uwage z danych przedmiotow, zaliczenia po prostu) bo inaczej to cienko to widze
gratulule jeszcze raz przejscia na 3 moduli juz nie marudze ze zazdroszcze - postanowilam sie nie przejmowac, mama moja tez zmienila nastawienie do tego wszystkiego i mowi, zeby na spokojne dac sobie na jezyk 2 lata (nie liczac tego, co bylo w Finlandii bo tam niby szwedzki drugi urzedowy, ale gdzie sie czlowiek nie ruszy to finski a w domu angielski wiec wiele sie nauczyc nie mozna bylo)
damy rade!