• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

kapsi > 26-05-2012, 13:55

[quote name="merti"]Dziewczyny-ja mam pytanie : do agencji w jakim mieście będziecie aplikować? Ciekawi mnie czy ktoś oprócz mnie będzie z Warszawy składał [/quote]

ja chociaż nie z Gdyni, prawdopodobnie również w Gdyni

paulaw > 27-05-2012, 0:36

[quote name="kapsi"]
    [quote name="DaisyyUSA"]
    [quote name="paulaw"]Nie jestem osobą, która "tęskni" po za tym wyjeżdżam właśnie, żeby "odczepić" się od rodziny. Ale nawet pomimo tego... coś zawsze pozostanie. Jakiś taki smutek, ta tęsknota. Pewnie, że będzie ciężko. Ale ludzie radzą sobie z gorszymi rzeczami. Poradzimy sobie (:[/quote]

Wiesz, kilka miesięcy tak samo mówiłam jak Ty, jednak teraz już chyba do tego dorosłam, dojrzałam i wiem, że będe cholernie tęsknić. Nie ma co z siebie robić bohaterki, każdy jest człowiekiem i ma uczucia. Skoro teraz tak uważasz to najprawdopodobniej zatęsknisz szybciej niż wszyscy inni dookoła. [/quote]

Najpierw napisałaś, że nie jesteś osobą, która tęskni, a później, że będzie ciężko, więc nie rozumiem... DaisyyUSA dobrze powiedziała: nie ma co zgrywać bohatera. Na pewno w ciągu roku (lub nawet dwóch) zatęsknimy i to nie raz, nawet do kota!

btw. @DaisyyUSA - Twój obrazek pod postem z 7. miesiącami wzbudził we mnie dreszcz <3[/quote]

Po prostu lubię podróżować i to na długi okres i dużo czasu minie zanim zatęsknię, ale wiadomo, rodzina to rodzina, bez względu na to jakie są relacje, kiedyś się zatęskni, prędzej czy później. A to nie jest taki wyjazd jak zwykle, nie na weekend, nie na tydzień, ani miesiąc. To cały rok, a być może i dwa lata. A kto wie, może dłużej?

Nie jestem osobą, która tęskni bo uwielbiam odkrywać nowe miejsca, spotykać wszystko co nowe, a dopiero kiedy wszystkiego "posmakuję" tęskni się za starymi miejscami i starymi osobami. Ale trzeba sobie radzić (:

Zresztą za mamą i tak będę tęskniła, bo to jest moja najlepsza przyjaciółka. A wiadomo jak to jest z przyjaciółmi i rodzinami, miewa się lepsze i gorsze dni, wtedy akurat pokłóciłyśmy się o to, że nie chcę aparatu na dół zakładać, bo opóźni to wyjazd, a jak już zaczyna się sprzeczka, to wyrzuca się wszystkie brudy i złość na zewnątrz. Ale już minęło :mrgreen: Ale nic mnie nie powstrzyma przed spełnianiem marzeń. Ugggh, to naprawdę 7 miesięcy i zacznie się ten zawrót głowy? Nie mogę w to uwierzyć!

DaisyyUSA > 27-05-2012, 12:53

Widze, że wszystkie zwróciły i zwracają ogromną uwage na mój licznik ;D

Słodko *.* ;D tak wiec musze sie czesciej wypowiadac zebyscie mialy mniej problemu z szukaniem go ahahaha <3

merti > 27-05-2012, 12:57

Ja to aż zrobiłam swój z wrażenia!! Kurczę, przecież jeszcze pamiętam jak Daisy miała 15 czy 16 miesięcy w opisie....

DaisyyUSA > 27-05-2012, 13:25

a juz niedługo będzie ukochana 12-stka ;d

kapsi > 27-05-2012, 14:17

Dziewczyny, przestańcie! Przez Was to już się na niczym nie skupię Właśnie obliczyłam, że zostało 23 dni chodzenia do szkoły, z czego kilka dni trzeba odjąć, bo leniwcem jestem z natury i wakacje, wakacje miną w mgnieniu oka i we wrześniu pozostanie (uwaga uwaga!) - 9 MIESIĄCY!!! a to już cyfra, nie liczba... jakie to piękne :mrgreen:

DaisyyUSA > 27-05-2012, 14:21

komu 23 temu 23 bo mi tylko 7. O.o

ahaha ;D.

Kapsi, a Ty czemu w Gdyni chcesz skladac papiery ? ;>

kapsi > 27-05-2012, 14:25

[quote name="DaisyyUSA"]Kapsi, a Ty czemu w Gdyni chcesz skladac papiery ? ;>[/quote]

Aga, bo Ty tam jesteś, haha

DaisyyUSA > 27-05-2012, 14:49

Przeciez wiedziałam, ale chciałam poprosu ponownie sie o tym przekonac. ahahaha ;d

Słodko. *.*

kapsi > 27-05-2012, 14:54

by the way, dziewczyny moje drogie, można zrobić sobie jakieś spotkanie dla tych, które po maturze 2013 wyruszają w wielki świat
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia