-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 10-11-2007, 4:33
dzięki Madziu
no ja my?le o tym żeby zrobić licencjat z dziennikarstwa, a jak mi sie strasznie studia spodobaj? to i magisterke a potem uderzyć do UK i tam zostać, a tam z kolei Events Managment and Music & Media Menagement, jest takie bardzo mi odpowiadaj?ce poł?czenie na Lodnon Met. i jak dla mnie to spełnienie marzeń.
a Ty gdzie na tym dziennikarstwie jeste?? -
WAMPIREK > 10-11-2007, 14:47
Ninka, jak sie Tobie studia spodobaja to mozesz nawet mgr robic w UK.
Albo zacz?ć co? od nowa - nie ma jak Europa
Madziu,nie obrazisz sie jak za Ciebie odpowiem ? Magda jest wła?nie we Wrocławiu na dziennikarstwieWrocław rulezzz ( niektórzy to nawet pisz? WrocLove ,wiec może tak powinnam napisać ) -
Ninka Jones > 10-11-2007, 15:02
ooo
ej ja sie biorę za naukę i idę do Wrocka
Monia a Ty t? swoj? administracje studiujesz we Wrocku? czy w ?widnicy też co? macie?
Boże, ja taka niedoinformowana jestem
No ja chce tutaj w PL zakończyć przygodę ze studiowaniem dziennikarstwaw UK chce to co wyżej pisałam
Music & Media Management, najlepiej poł?czone z Events Management
czekam aż się Słońce odezwiesz do mnie -
WAMPIREK > 10-11-2007, 16:06
Ja studiuje w Wałbrzychu.
Ale...ale...chce od przyszlego roku zacz?ć nowy kierunek we Wrocku.Więc je?li mi się uda to będę szukać współlokatorki -
WAMPIREK > 10-11-2007, 16:10
www.uni.wroc.pl polecam
Aaa pisała? ,że chcesz zmienić poziom języka polskiego na podstawowy.Sprawdź czy nie wymagaj? rozszerzonego. Bo wydaje mi sie ,że na dziennikarstwo mog? wymagać. -
Ninka Jones > 10-11-2007, 16:15
już wszystko sprawdzonemoże być i podstawowy i rozszerzony
jeju Monia, z Tob? mieszkać
marzenie -
maada > 10-11-2007, 16:31
Monia, na jasne ze sie nie obraze :wink:Wroclaw to moje ukochane miasto, choc ja caly czas marze o psychologii na UJ...
Ninka, mozna chyba podstawowy ale policza Ci za niego na pewno mniej punktowa kandydatow sporo...nie chcesz sprobowac rozszerzonego ??? Pozdr. :wink: -
Ninka Jones > 10-11-2007, 16:37
no wła?nie nie czuję się na siłach. wiem że policz? mniej punktów. może angielskim nadrobie. może tak źle nie będzie, zaoczne też wchodz? w grę. -
angelinaa.star > 10-11-2007, 16:50
Magda a czemu psychologia akurat na UJ??
Ja z autopsji polecam SWPS najlepsza psychologia w zeszłym roku byli?my lepsi niż UW -
Klarasek > 10-11-2007, 17:29
Ja też marzę o psychologii...ale SWPS to zdaje się jest uczelnia niepaństwowa a co za tym idzie płatna. Czy się mylę?