• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 10-11-2007, 4:33

dzięki Madziu

no ja my?le o tym żeby zrobić licencjat z dziennikarstwa, a jak mi sie strasznie studia spodobaj? to i magisterke a potem uderzyć do UK i tam zostać, a tam z kolei Events Managment and Music & Media Menagement, jest takie bardzo mi odpowiadaj?ce poł?czenie na Lodnon Met. i jak dla mnie to spełnienie marzeń.

a Ty gdzie na tym dziennikarstwie jeste??

WAMPIREK > 10-11-2007, 14:47

Ninka, jak sie Tobie studia spodobaja to mozesz nawet mgr robic w UK.

Albo zacz?ć co? od nowa - nie ma jak Europa

Madziu,nie obrazisz sie jak za Ciebie odpowiem ? Magda jest wła?nie we Wrocławiu na dziennikarstwie Wrocław rulezzz ( niektórzy to nawet pisz? WrocLove ,wiec może tak powinnam napisać )

Ninka Jones > 10-11-2007, 15:02

ooo

ej ja sie biorę za naukę i idę do Wrocka

Monia a Ty t? swoj? administracje studiujesz we Wrocku? czy w ?widnicy też co? macie?

Boże, ja taka niedoinformowana jestem

No ja chce tutaj w PL zakończyć przygodę ze studiowaniem dziennikarstwa w UK chce to co wyżej pisałam

Music & Media Management, najlepiej poł?czone z Events Management

czekam aż się Słońce odezwiesz do mnie

WAMPIREK > 10-11-2007, 16:06

Ja studiuje w Wałbrzychu.

Ale...ale...chce od przyszlego roku zacz?ć nowy kierunek we Wrocku.Więc je?li mi się uda to będę szukać współlokatorki

WAMPIREK > 10-11-2007, 16:10

www.uni.wroc.pl polecam

Aaa pisała? ,że chcesz zmienić poziom języka polskiego na podstawowy.Sprawdź czy nie wymagaj? rozszerzonego. Bo wydaje mi sie ,że na dziennikarstwo mog? wymagać.

Ninka Jones > 10-11-2007, 16:15

już wszystko sprawdzone może być i podstawowy i rozszerzony

jeju Monia, z Tob? mieszkać

marzenie

maada > 10-11-2007, 16:31

Monia, na jasne ze sie nie obraze :wink: Wroclaw to moje ukochane miasto, choc ja caly czas marze o psychologii na UJ...

Ninka, mozna chyba podstawowy ale policza Ci za niego na pewno mniej punktow a kandydatow sporo...nie chcesz sprobowac rozszerzonego ??? Pozdr. :wink:

Ninka Jones > 10-11-2007, 16:37

no wła?nie nie czuję się na siłach. wiem że policz? mniej punktów. może angielskim nadrobie. może tak źle nie będzie, zaoczne też wchodz? w grę.

angelinaa.star > 10-11-2007, 16:50

Magda a czemu psychologia akurat na UJ??

Ja z autopsji polecam SWPS najlepsza psychologia w zeszłym roku byli?my lepsi niż UW

Klarasek > 10-11-2007, 17:29

Ja też marzę o psychologii...ale SWPS to zdaje się jest uczelnia niepaństwowa a co za tym idzie płatna. Czy się mylę?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia