-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
idril > 18-02-2008, 21:54
nie no na razie Amglia w planach. co bedzie potam zobacze.
potem czyli za rok -
Gość > 20-02-2008, 1:10
Edi, co sie kiedys na forum udzielala, chciala Skandynawie, niechcacy wpadla do Edynburga i teraz mowi ze za nic w swiecie nie chce sie nigdzie przeprowadzac i tylko tam sie czuje jak w domu
tak ze roznie bywa -
Yoanna > 20-02-2008, 12:39
ja sie bardzo ciesze ze jestem w londynie. jakos tak tutaj sie odnalazlam, kocham to miasto! wiec jeszcze 3,5 roku tutaj mnie czeka (chociaz w zyciu nic nie wiadomo :wink: ) -
Yoanna > 22-02-2008, 3:20
moj host to ma ciezkie zycie... wyjechal z dziewczyna w piatek, wrocil w poniedzialek. we wtorek nie poszedl do pracy i sie okazalo ze caly tydzien nie idzie. trzeba odpoczac po weekendzie czy co? a za tydzien, w piatek znowu wyjezdza tym razem na 8 dni, chyba na teneryfe :lol: jak mlody sie dowiedzial, to sie go pyta: tatoooo jedziesz na wakacje? aha. trzeba odpoczac od pracy. toz dopiero co wrociles?!? buehheheheh moj host jest special :lol: na jedzenie i naprawy sprzetow nie ma, ale na wczasy ze swoja piekna i owszem :lol:
ah i musze go poinformowac ze ja tez pojade sie wczasowac do pl na prawie dwa tyg ;D pewnie sie ucieszy ze zostawie mu dom i dzieci na glowie buahhah.
ale ogolnie steve jest w porzadku, w nic nie wnika, jak gdzies wyjezdza to placi mi srednio 20f za godzine :lol: nie jest zle :lol:
coz poza tym moge napisac.. dzis na uni rozmawialam z 2 kumpelami z ktorymi chodze na international studies. jedna zaluje ze nie poszla na psychologie, druga tez nie jest za bardzo zadowolona.. a ja sobie moj wybor bardzo chwalespanish and tourism to to co lubie, co mnie interesuje, co zawsze chcialam studiowac. po prostu moj kierunek. wiec dziewczyny co ja moge powiedziec.. nie warto isc na cos czego sie nie czuje, lepiej nawet troche poczekac i zawalczyc o marzenia, miec ta satysfakcje! czuje ze jestem na wlasciwym miejscu, ze to moj kierunek i moj uniwersytet. w pl od pierwszych minut wiedzialam ze to nie to. tu bylo inaczej. a moim ulubionym miejsce na uni jest biblioteka ;D taki ma klimat no i ogolnie to chyba musze sie zglosic gdzies na uni doniesc ze zwerbowalam dla nich studentke nowa, agate, i jakas kasa mi sie nalezy z tego powodu hihi. anastazjo, zobaczysz spodoba ci sie.
no. jutro juz piatek. a jakos nawet nie wydaje mi sie ze mam pracowac.. trzeba budzik nastawic ;P
piatek ah piatek moj 24 godzinn dzien ;D ale nie narzekam bo nie mam na co.
no quiero cambiar nada. asi es perfecto.
:wink: -
pawlok > 22-02-2008, 6:59
buahahaha nie moge z tego hosta xD no, ale masz sie z czego posmiac
Moj za to dzisiaj poprosil, zebym byla gotowa na siodma, bo musi o tej wyjechac do pracy. No i bylam, ale on sobie smacznie spal. Wiec i tak wyjechal do roboty o 8. -
Yoanna > 22-02-2008, 12:17
moj przed 7 wrocil do domu. nie wiem po co, jakies pozory chce zachowac? przeciez i tak kazdy wie gdzie byl :lol: teraz bedzie spal hmm a ja musze odkurzac :lol: -
WAMPIREK > 22-02-2008, 12:43
Asia,Ty to masz przeboje z tym swoich hostem xD haha -
Asienka > 22-02-2008, 13:53
20 funtow za godzine jak go nie ma???? szczesciara z ciebie
hehe a czy twoj steve spedza w ogole czas ze swoimi dziecmi?
moj steve to pracoholik - od 6am do 8pm go nie ma, a czasami jeszcze podroze sluzbowe dochodza, mowi, ze nie ma czasu na zwiazki, bo baby chca zeby poswiecl im wiecej czasu niz moze sobie na to pozwolic ;P -
Yoanna > 22-02-2008, 14:14
twoj to tez steve? hehe
spedza czas z dziecmi, w weekendy. bo tak to w pracy albo z dziewczyna albo na wczasach..
hehe no 20f, bo jak wyjechal teraz na weekend, to pracowalam wiecej o jakies 2 godz a dostalam 40f extra :lol: zawsze tak daje jak wyjezdza haha -
idril > 22-02-2008, 17:43
grunt do dobre samopoczucie. a faceci szczegolnie je maja;P
Asienka kto wie moze on zamiast do pracy do jakiejs baby chodzi?!