• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

mych4509 > 23-05-2014, 12:14

kazetka napisał(a):Hej dziewczyny! 

Poszło tak, że mam PM
    Gratulacje! i kiedy lecisz?

anabella > 23-05-2014, 13:59

Hej dziewczyny

Jestem na etapie szukania rodziny i dostałam oferte od rodziny z CA miejscowość Dublin. Myśliscie, że warto próbować na takim powiedzmy zadupiu czy lepiej zaczekać? Martwie sie, że tam rzadnej au pairki innej nie bedzie:p

vanessa > 23-05-2014, 14:54

anabella napisał(a):Hej dziewczyny

Jestem na etapie szukania rodziny i dostałam oferte od rodziny z CA miejscowość Dublin. Myśliscie, że warto próbować na takim powiedzmy zadupiu czy lepiej zaczekać? Martwie sie, że tam rzadnej au pairki innej nie bedzie:p

Według mnie ta lokalizacja jest dobra. Masz jakieś 40 minut drogi do San Francisco i San Jose. Ale to już Twój wybór

zuza21_01 > 23-05-2014, 21:03

anabella napisał(a):Hej dziewczyny

Hej! Tez rozmawiałam z host mamą z Dublina na Skype Może ta sama Ja niestety musiałam im odmówić ze względu na datę wyjazdu. Ale mama wydawała się bardzo sympatyczna

nutella > 24-05-2014, 14:32

Pozwólcie,że się dołączę   Moja aplikacja w końcu osiągnęła status ASAP zarówno w biurze CC jak i w mojej głowie. W poniedziałek wybieram się do APiA po druczki, w środę  w końcu zdaję prawo jazdy.  Aplikację online już wypełnione, więc tylko mój telefon o zdaniu prawka dzieli mnie od momentu kiedy zaczną szukać host family. Jestem strasznie ale to strasznie podekscytowana,że to w końcu się dzieję. Tyle czasu się wahałam, ale rzucam studia i jadę. Nie potrafię znieść myśli,że tak łatwo mogłabym zrezygnować z tak długo snutych marzeń

kazetka > 25-05-2014, 16:48

Dziękuję wszystkim za gratulacje! Jesteście kochane!
    To nie jest ta pierwsza rodzinka z Chicago, ale też te okolice, bo będę mieszkać 20 minut od Chicago A lecę najprawdopodobniej 8 września.

ewelinagr88 > 25-05-2014, 19:24

gratulacje dziewczyny anabella z jakiej agencji jesteś????lepiej zwracaj uwage na to jakie są dzieci i rodzinka bo atmosfera jest wazniejsza  niz lokalizacje 

vanessa > 25-05-2014, 21:18

I ja też  serdecznie gratuluje! Kazetka - mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w Chicago bo zamierzam tam kiedyś wpaść

A u Ciebie Ewelina co tam?

(PS: jakby ktoś nie wiedział to mój dawny nick to 'nessie'. Teraz zmieniłam na 'vanessa')

kazetka > 26-05-2014, 12:27

vanessa napisał(a):I ja też  serdecznie gratuluje! Kazetka - mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w Chicago bo zamierzam tam kiedyś wpaść

A u Ciebie Ewelina co tam?

(PS: jakby ktoś nie wiedział to mój dawny nick to 'nessie'. Teraz zmieniłam na 'vanessa')

Oczywiście! A gdzie Ty urzędujesz kochana?

ewelinagr88 > 26-05-2014, 18:08

wlasnie wrocilam z Australii ale niestety z Usa cisza a mam tylko 2 miesiace na znalezienie rodzinku bo juz mi Uk sie znudzilo i nie chce tu zostac wiec wracam w sierpniu a jak rodzinky ty chyba konczysz w czerwcu jak dobrze pamietam????
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia