-
-
Re: Au Pair 2014
mych4509 > 23-05-2014, 12:14
kazetka napisał(a):Hej dziewczyny!
Gratulacje!
Poszło tak, że mam PMi kiedy lecisz? -
anabella > 23-05-2014, 13:59
Hej dziewczyny
Jestem na etapie szukania rodziny i dostałam oferte od rodziny z CA miejscowość Dublin. Myśliscie, że warto próbować na takim powiedzmy zadupiu czy lepiej zaczekać? Martwie sie, że tam rzadnej au pairki innej nie bedzie:p -
vanessa > 23-05-2014, 14:54
anabella napisał(a):Hej dziewczyny
Jestem na etapie szukania rodziny i dostałam oferte od rodziny z CA miejscowość Dublin. Myśliscie, że warto próbować na takim powiedzmy zadupiu czy lepiej zaczekać? Martwie sie, że tam rzadnej au pairki innej nie bedzie:p
Według mnie ta lokalizacja jest dobra. Masz jakieś 40 minut drogi do San Francisco i San Jose. Ale to już Twój wybór -
zuza21_01 > 23-05-2014, 21:03
anabella napisał(a):Hej dziewczyny
Hej! Tez rozmawiałam z host mamą z Dublina na Skype
Jestem na etapie szukania rodziny i dostałam oferte od rodziny z CA miejscowość Dublin. Myśliscie, że warto próbować na takim powiedzmy zadupiu czy lepiej zaczekać? Martwie sie, że tam rzadnej au pairki innej nie bedzie:pMoże ta sama Ja niestety musiałam im odmówić ze względu na datę wyjazdu. Ale mama wydawała się bardzo sympatyczna -
nutella > 24-05-2014, 14:32
Pozwólcie,że się dołączęMoja aplikacja w końcu osiągnęła status ASAP zarówno w biurze CC jak i w mojej głowie. W poniedziałek wybieram się do APiA po druczki, w środę w końcu zdaję prawo jazdy. Aplikację online już wypełnione, więc tylko mój telefon o zdaniu prawka dzieli mnie od momentu kiedy zaczną szukać host family. Jestem strasznie ale to strasznie podekscytowana,że to w końcu się dzieję. Tyle czasu się wahałam, ale rzucam studia i jadę. Nie potrafię znieść myśli,że tak łatwo mogłabym zrezygnować z tak długo snutych marzeń -
kazetka > 25-05-2014, 16:48
Dziękuję wszystkim za gratulacje! Jesteście kochane!
To nie jest ta pierwsza rodzinka z Chicago, ale też te okolice, bo będę mieszkać 20 minut od ChicagoA lecę najprawdopodobniej 8 września. -
ewelinagr88 > 25-05-2014, 19:24
gratulacje dziewczyny anabella z jakiej agencji jesteś????lepiej zwracaj uwage na to jakie są dzieci i rodzinka bo atmosfera jest wazniejsza niz lokalizacje -
vanessa > 25-05-2014, 21:18
I ja też serdecznie gratuluje!Kazetka - mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w Chicago bo zamierzam tam kiedyś wpaść
A u Ciebie Ewelina co tam?
(PS: jakby ktoś nie wiedział to mój dawny nick to 'nessie'. Teraz zmieniłam na 'vanessa') -
kazetka > 26-05-2014, 12:27
vanessa napisał(a):I ja też serdecznie gratuluje!
Kazetka - mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w Chicago bo zamierzam tam kiedyś wpaść
A u Ciebie Ewelina co tam?
(PS: jakby ktoś nie wiedział to mój dawny nick to 'nessie'. Teraz zmieniłam na 'vanessa')
Oczywiście!A gdzie Ty urzędujesz kochana? -
ewelinagr88 > 26-05-2014, 18:08
wlasnie wrocilam z Australii ale niestety z Usa cisza a mam tylko 2 miesiace na znalezienie rodzinku bo juz mi Uk sie znudzilo i nie chce tu zostac wiec wracam w sierpniu a jak rodzinky ty chyba konczysz w czerwcu jak dobrze pamietam????