-
-
Re: troche z zycia marty
kayutek > 14-02-2006, 13:02
Hmmm, dom w remoncie, polscy robotnicy, tlumacz potrzebny, dzyngis-chan i maly gruby pan z kiepskim poczuciem humoru...brzmi znajomo Czyzby to Virum bylo?? :roll: -
Gość > 14-02-2006, 14:44
przygoda... po calych akcjach bedzie sie z tego smiac, ale nie przypuszczam, zeby Ali bylo do smiechu kiedy wyjezdzala od zwariowanej rodziny - a co z nimi tak naprawde bylo nie tak? bo ja przez to ze teraz mam neta od przypadku do przypadku to bardzo sie gubie
a co do patelni - patelnie tefronowe (czy jak tam sie nazywaja) maja powierzchnie ktorej naprawde nie powinno myc sie zadnym plynem (a jesli juz plynem to potem trzeba ja natluscic olejem lub maslem - wiec na jedno wlasciwie wychodzi jak nie myc plynem wcale) bo sie niszczy - to czego nauczylam sie w Finlandii od mojej pol-angielskiej rodziny i kiedy zapytalam tych moich tutaj czy to prawda to dostalam taka sama odpowiedz (co jednak nie przeszkadza mi uzywac plynu od czasu do czasu :lol: ) -
MONIKA > 14-02-2006, 17:51
Ale masz przygody marta! powodzenia w szukaniu normalnej rodzinki! -
agulka > 14-02-2006, 21:05
normalnie film mozna krecic o pracy operki i rodzinach adamsow.. grrr
wspolczucia. dobrze, ze ta twoja kol to ma ciebie
powodzenia z nowa rodzinka zycze -
(-:MARZENA:-) > 14-02-2006, 21:18
hmm...Martus dalas mi do myslenia.... hmm...znam pewna Alicje (mailowo i zdjeciowo) ktora jest au pair w Danii..... i wlasnie byla jakby tlumaczka bo pracuja dla hostow polacy.... czyzby to ta sama osoba?
czy jej hosci byli skosnoocy i dziewczynka 3 letnia? -
martamaua > 14-02-2006, 23:31
. -
(-:MARZENA:-) > 14-02-2006, 23:51
no widzisz jaki ten swiat jest maly!
faktycznie wiek pomylilam ta niunia mniejsza cos byla...
pozdrow Ale ode mniehehe- jeszcze zanim pojechala do Danii jej opowiadalam co nieco o Tobie -
Yoanna > 14-02-2006, 23:56
bo wszystkie operki to jedna rodzinasami swoi hehehe -
agulka > 16-02-2006, 3:48
a moze sie pdozielisz przepisem na to danie roku...tzn o zapiekanke mi chodzi..bo frytki to wiem hehe
zazdroszcze przejazdzki na rowerze..ja to do maja musze czekac..;( -
monica07 > 16-02-2006, 3:54
ja taka zapiekanke robie serowo-ziemniaczana tylko jeszcze brokuly wrzucam i wszystko to piekarnika z maselkiemyuuuummie
chrupiace, serowe, ziemniaczki z brokulami...
a marta ty jak robisz?